Με απουσίες συνεχίζονται οι προπονήσεις στην Παιανία. Διαβάστε τον τραυματισμό του Σεϊταρίδη αλλά και γιατί δεν προπονήθηκε ο Σαριέγκι. Στην Εθνική Γκάνας και πάλι ο Κουίνσι.Παρά το νέο ρεπό που έχει ο Παναθηναϊκός και αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω της απουσίας (δεύτερης) ομάδας από την Σούπερ Λίγκα, το "τριφύλλι" συνεχίζει την μίνι προετοιμασία του.Σε αυτήν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και να θέλει να δοκιμάσει μερικά πράγματα δεν μπορεί αφού συνεχώς αντιμετωπίζει απουσίες.Στην διάρκεια της προπόνησης την Τετάρτη, ο Σεϊταρίδης υπέστη τράβηγμα στον αριστερό δικέφαλο και αποχώρησε αλλά ο αμυντικός των "πράσινων" δεν ήταν το μόνο "θύμα".Στο απουσιολόγιο του Πορτογάλου τεχνικού ήταν και ο Βάσκος αμυντικός του "τριφυλλιού" Γιόσου Σαριέγκι που δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης. Ατομικά προπονήθηκαν οι Ρούντολφ Γκέργκελ και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.Αγωνιστικά σε ότι αφορά την προπόνηση της Τετάρτης στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις ταχυδύναμης με τελειώματα και ακολούθως χωρίστηκαν σε τρείς ομάδες και έπαιξαν δίτερμα εναλλάξ.

Στην Εθνική Γκάνας ο Κουίνσι

Μια ευχάριστη είδηση έφτασε στην Παιανία και τον Κουίνσι την Τετάρτη αφού ο μεσοεπιθετικός του "τρφυλλιού" μετά τις θετικές εμφανίσεις του με τα "πράσινα" δικαιώθηκε. Ο λόγος;

Ο Κουίνσι Οβόσου Αμπέγιε κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Γκάνας και πάλι Γκόραν Στεπάνοβιτς για την αναμέτρηση με αντίπαλο το Σουδάν στις 8 Οκτωβρίου για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Τράβηγμα ο Σεϊταρίδης, ίωση ο Σαριέγκι"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...