«Γιατί δεν τα εγγυάται αυτά ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης να τελειώνουμε;» ρωτάει -ξανά- ο Ανδρέας Βγενόπουλος που έβγαλε νέα ανακοίνωση για τον Βοτανικό.Ο Mr. MIG κατηγορεί τον Βαγγέλη Σαμαρά για ψέματα και ανακρίβειες, τις οποίες θα απαντήσει όταν... βρει χρόνο(!), ενώ ζητάει από τον Τζίγγερ να αναλάβει τις ευθύνες της ΓΗΠΕΛ, κάτι που ο Βαρδινογιάννης έχει δηλώσει με κάθε τρόπο πως θα κάνει!
Η ανακοίνωση του Βγενόπουλου έχει τίτλο: «ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΑΥΤΑ Ο κ. Γ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ;» και αναφέρει πιο κάτω: «Τα ψέματα και τις ανακρίβειες του κ. Β. Σαμαρά θα τις αποκαταστήσω μάλλον σε Συνέντευξη Τύπου, όταν μου επιτρέψει το πρόγραμμά μου.
Αφού όμως ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι όσα έχει ξοδέψει ο Παναθηναϊκός για το Βοτανικό θα τα πάρουμε πίσω και δεν έχουμε νομικές ευθύνες ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΑΥΤΑ Ο κ. Γ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ;
Πότε θα καταλάβει επιτέλους ο κ. Βαρδινογιάννης ότι η επικοινωνία που προσπαθεί να κρύψει την ουσία όσο επιτυχημένη και να είναι, έχει κοντά ποδάρια; Μπορεί να δώσει τώρα μια απλή απάντηση σε μια απλή ερώτηση;».
Η ανακοίνωση του Τζίγγερ στις 26 Σεπτεμβρίου ανέφερε για το θέμα της ΓΗΠΕΛ: «Με δεδομένο ότι θεωρεί τη ΓΗΠΕΛ βάρος για την ΠΑΕ, προκείμενου ο εν λόγω μέτοχος να ολοκληρώσει την επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με τον τρόπο που έχει παρουσιάσει, προτείνω:
Να μην υπάρχει πλέον κανενός είδους διασύνδεση της ΓΗΠΕΛ με την ΠΑΕ λύνοντας τις μεταξύ τους συμβάσεις χωρίς αμοιβαίες αξιώσεις και στη συνέχεια να μού μεταβιβάσει η ΠΑΕ το σύνολο των μετοχών της ΓΗΠΕΛ έναντι συμβολικού τιμήματος ενός (1) ευρώ.
Μέσω αυτής της ξεκάθαρης λύσης, θα αναλάβω όλες τις τυχόν υποχρεώσεις της ΓΗΠΕΛ προς τρίτους»
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "«ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΑΥΤΑ Ο κ. Γ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ;»"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...