Τηρουμένων των συνθηκών και όλων των σχετικών που διέπουν το πρώτο φιλικό της ομάδας μας ,κακό τον Παναθηναϊκό δεν τον λες. Η Λεχ είναι μια καλή κι έμπειρη ομάδα και πιο έτοιμη από τους "πράσινους". Το ματς ήταν δυνατό τεστ. Χρειάζονται τέτοια αφού σε 15 μέρες ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  παίζει επίσημο αγώνα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.Αυτό που έβγαζε μάτια ήταν η απουσία του Τζιμπρίλ από την κορφή της επίθεσης.Αυτή είναι μια καλή εξάρτηση με την οποία έζησε το "τριφύλλι" για μια διετία. Τώρα πρέπει να μάθει να ζει χωρίς τον Γάλλο. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου αν όλοι (ξανά)μάθουν να παίζουν για το σύνολο κι όχι για το πως θα σερβίρουν τη μπάλα στον Τζιμπρίλ. Κάθε αρχή και δύσκολη. Το σίγουρο είναι πάντως ότι όλοι έδειξαν διάθεση. Χαρακτηριστικό που είχαμε καιρό να δούμε. Δεν πέρασαν και χρόνια από το τελευταίο επίσημο ματς του Παναθηναϊκού.  Η ίδια ομάδα είναι. Για την ακρίβεια οι ίδιοι παίκτες που δεν έχουν συμπαίκτες του Σισέ, Λουίς Γκαρσία, Γκοβού και Ζιλμπέρτο. 

Είναι ο ίδιος προπονητής που θα χτίσει με τα ίδια υλικά (μέχρι νεωτέρας) μια δική του ομάδα. Τι φάνηκε από αυτό το φιλικό; Λείπουν 3-4 καλοί παίκτες. Οχι ότι δεν το ξέραμε, αλλά το είδαμε κιόλας κόντρα στη Λεχ. Δεν θα είναι αυτός ο ΠΑΟ που θα δούμε στο πρωτάθλημα. Δεν ξέρουμε αν θα προλάβει να κάνει τις απαραίτητες προσθήκες για τον 3ο προκριματικό, αλλά στη συνέχεια θα δυναμώσει. Ενας καλός επιθετικός, ένα χαφ (Βιτόλο;) κι ένας καλός στα δεξιά θα κάνουν άλλη ομάδα τον Παναθηναίκό. Την βασική ενδεκάδα του για να  είμαστε πιο ακριβείς. Τώρα που θα παίζουν όλοι για την ομάδα κι όχι για τον έναν (Σισέ) που θα καθαρίσει τα πράγματα αλλάζουν.
Οι πολλές ευκαιρίες για σκοράρισμα, η διάθεση για πίεση ψηλά και το ομαδικό πνεύμα είναι τα πολύ θετικά στοιχεία. Το ίδιο θετικά είναι ο αγωνιστικός προσανατολισμός και η ταυτότητα που αποκτά.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΦΟΡ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΦ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΟΥΠΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ!!!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...