Ο πρώην εντεταλμένος σύμβουλος της ΠAE Παναθηναϊκός, Βαγγέλης Σαμαράς έδωσε λεπτομέρειες για τη δράση της ΓΗΠΕΛ και υποστήριξε πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος αλλά και όλοι οι υπόλοιποι στο ΔΣ γνώριζαν τα πάντα.   

Από τα κυριότερα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν ήταν ότι τα έξοδα των «πράσινων» δεν ξεπερνούν τα 6,7 εκατ. ευρώ, ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος και όλοι  στη διοίκηση γνώριζαν τα πάντα, ότι η μόνη αξίωση τρίτου μπορεί να προκύψει από την κατασκευάστρια εταιρεία και τέλος,  ότι αν ο πρίγκιπας, ή οποιοσδήποτε άλλος, έχει 96 εκατ. ευρώ, το γήπεδο στον Βοτανικό ξεκινάει άμεσα.

Μάλιστα, υπενθύμισε ότι τα λεφτά που είχε δώσει ο Παναθηναϊκός ήταν περίπου 9,595 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία επιστράφηκαν τα 5 εκατ.. Έτσι, τα λεφτά που ξοδεύτηκαν είναι ουσιαστικά 4,6 εκατ. και αφορούν 1,820 εκατ. μελέτες (περιλαμβάνει και το κόστος έκδοσης αδειών), 7.500.000 καθαιρέσεις και 1,974 εκσκαφές - εξυγιάνσεις, ενώ στο διάστημα αυτό, σε προϋπολογισμούς της ΠΑΕ, είχαν ξοδευτεί άλλα δύο εκατ. ευρώ που είχαν εγκριθεί για δαπάνες διακίνησης της ΓΗΠΕΛ (751 χιλ. τον πρώτο χρόνο, 830 χιλ. τον δεύτερο και 420 χιλ. τον τρίτο).

Λίγο αργότερα, το μέλος του ΔΣ κ. Ξυλάς πήρε το μέρος του κ. Βγενόπουλου και υποστήριξε πως ο κ. Βαρδινογιάννης δεν βοηθά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα  ο κ. Βαρδινογιάννης να δώσει στη δημοσιότητα τις επιστολές που αντάλλαξε με τον μέτοχο κ. Ξυλά τον Μάρτιο τού 2010.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "«Ο Βγενόπουλος ήξερε για τον Βοτανικό»"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...