Με αφορμή την συμπλήρωση προσεχώς 40 ετών από την ιστορική πρώτη και μοναδική συμμετοχή ελληνικής ομάδας σε ευρωπαϊκό τελικό (2 Ιουνίου του 1971), πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παρουσίαση συλλεκτικού ρολογιού αφιερωμένου στην επιτυχία του Παναθηναϊκού να δώσει το παρών στο Γουέμπλεϊ.Με αφορμή την συμπλήρωση προσεχώς 40 ετών από την ιστορική πρώτη και μοναδική συμμετοχή ελληνικής ομάδας σε ευρωπαϊκό τελικό (2 Ιουνίου του 1971), πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παρουσίαση συλλεκτικού ρολογιού αφιερωμένου στην επιτυχία του Παναθηναϊκού να δώσει το παρών στο Γουέμπλεϊ. Ο Αντώνης Αντωνιάδης, μέλος της ομάδας του Γουέμπλεϊ, είπε:
"Εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Green Team, γι' αυτή την τιμή που μας γίνεται και η οποία είναι τα προεόρτια γιατί ανήμερα των 40 χρόνων σας ενημερώνουμε ότι θα κάνουμε μία γιορτή.Όπως ξέρετε όλοι το Γουέμπλει είναι η μεγαλύτερη στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Παναθηναϊκός έγινε ταυτόσημο της Ελλάδας. Όταν πηγαίναμε στην Ευρώπη και λέγαμε ότι είμαστε από την Ελλάδα όλοι μας έλεγαν για τον Παναθηναϊκό."Aπό την πλευρά του ο Αλέξης Τζόρβας ανέφερε: "Όταν ο κ. Βήχος μου έδωσε την ευκαιρία να φορέσω το ρολόι, ένιωσα δύο συναισθήματα, μεγάλη χαρά και συγκίνηση.Συγκίνηση γιατί στο πίσω μέρος αναγράφονται τα ονόματα των παικτών και ένιωσα περήφανος γιατί ο Παναθηναϊκός μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω και να γίνω φίλος με όλα αυτά τα ονόματα που έχουν γράψει την μεγαλύτερη στιγμή του Παναθηναϊκού.Αν υπάρχει μία βαριά κληρονομιά που πρέπει να ακολουθήσουμε εμείς οι νέοι παίκτες του Παναθηναϊκού να προσφέρουμε ανάλογες στιγμές στους φίλους της ομάδας."

Την εκδήλωση για το συλλεκτικό ρολόι καλωσόρισε ο πρόεδρος της Green Team Βασίλης Παρθενόπουλος: "Σε λίγες μέρες η ομάδα του Παναθηναϊκού γιορτάζει 40 χρόνια από τη μεγαλύτερη διάκριση αθλητικού συλλόγους της χώρας με την παρουσία του στον τελικό του Γουέμπλει.Πρόκειται για μία κορυφαία στιγμή της ομάδας που έχει κάνει περήφανους όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού. Αποτελεί τιμή και συγκίνηση να είμαστε ανάμεσα σε παίκτες του Γουέμπλει. Για την επέτειο λοιπόν των 40 χρόνων φτιάξαμε ένα ρολόι, το οποίο σας παρουσιάζουμε σήμερα μεγάλη υπερηφάνεια."
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΡΟΛΟΙ"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...