Ανήμερα της συμπλήρωσης 40 χρόνων από τον τελικό του Γουέμπλεϊ οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού θα παρουσιάσουν ένα πολυτελές λεύκωμα αφιερωμένο στη πορεία εκείνης της ομάδας. Καλεσμένοι θα είναι και τρεις αστέρες του Άγιαξ.Την Πέμπτη 2 Ιουνίου συμπληρώνονται 40 χρόνια από τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στον τελικό του Γουέμπλεϊ. Ο Αντώνης Αντωνιάδης στη παρουσίαση του ρολογιού προς τιμήν της ομάδας του Γουέμπλεϊ προανήγγειλε μια εκδήλωση η οποία θα διεξαχθεί ανήμερα της επετείου και θα αποτελέσει ουσιαστικά το πάρτι των πράσινων παλαίμαχων.

Συγκεκριμένα στο συνεδριακό κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής στη Λ. Συγγρού 103-105 οι παλαίμαχοι της ομάδας του Γουέμπλεϊ και οι εκδόσεις Μίλητος θα παρουσιάσουν ένα εντυπωσιακό και πολυτελές λεύκωμα με φωτογραφίες από τον Ιούνιο του 1970 έως και τον τελικό του 1971. 
Την συγκεκριμένη εκδήλωση με την παρουσία τους θα τιμήσουν και τρεις παίκτες του Άγιαξ εκείνης της εποχής και συγκεκριμένα οι Γκέραρντ Μιούρεν, Βιμ Σουρμπίρ και Μπάρι Χούλσοφ ενώ οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν επικοινωνήσει και με τον μεγάλο Γιόχαν Κρόιφ ο οποίος έχει πει πως αν του το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του μπορεί να μεταβεί και αυτός στην Αθήνα. 
Ομιλητές στη παρουσίαση της Πέμπτης θα είναι ο παλαίμαχος άσος των πράσινων και πρώτος σκόρερ του Κυπέλλου πρωταθλητριών Ευρώπης εκείνης της χρονιάς ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο ποδοσφαιριστής του Άγιαξ Γκέραρντ Μιούρεν και ο δημοσιογράφος Γιώργος Δόγας.
 
ΠΗΓΗ :ΠΡΑΣΙΝΑ ΝΕΑ



You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΛΕΥΚΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΕΜΠΛΕΙ"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...