Τη Δευτέρα (30/5) κρίνεται το μέλλον του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο του Παναθηναϊκού και το θέμα του τεχνικού διευθυντή των "πράσινων", από τους οποίους αναμένεται να φύγουν 10 παίκτες. Ο Δημήτρης Γόντικας θέλει να εξοικονομήσει 10 εκατ. ευρώ από πωλήσεις και αποχωρήσεις παικτών και έχει παρουσιάσει το πλάνο του στα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου.
Η πρώτη θέση στα πλέι οφ, η οποία έδωσε στον Παναθηναϊκό το "εισιτήριο" για προκριματικά του Champions League, δίνει και τη δυνατότητα στο "τριφύλλι", αν περάσει τον πρώτο γύρο, να βάλει στα ταμεία του ένα ποσό από 5 έως 17 εκατ. ευρώ. Σ' αυτό το ποσό αναμένεται να προστεθούν άλλα 10 εκατ. ευρώ, από τις πωλήσεις και τις αποχωρήσεις παικτών. Αυτός που μπορεί να φέρει τα περισσότερα χρήματα είνα εκάε περίπτωση ο Τζιμπρίλ Σισέ. Οι "πράσινοι" δεν είναι διατεθειμένοι να τον πουλήσουν με λιγότερα από 5 εκατ. ευρώ, στα οποία αν προστεθούν τα 2,5 που είναι οι ετήσιες αποδοχές του, τότε το συνολικό ποσό φτάνει τα 7,5 εκατ. Υποψήφιος για πώληση είναι και ο Σεμπάστιαν Λέτο, με την τιμή του να κυμαίνεται στα 3.5 εκατ. ευρώ και τα κέρδη από το συμβόλαιό του να προσθέτουν άλλα 2 εκατ. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, πάντως, έχει αρκετές πιθανότητες παραμονής, ειδικά αν παραχωρηθεί ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος έχει ένα συμβόλαιο που "αγγίζει" τα 2 εκατ. ευρώ. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση των Γκοβού, Πλεσί, Σεϊταρίδη, Γκαρσία, Γκαλίνοβιτς και Μάντζιου, ενώ ίσως παραχωρηθεί και ένας από τους Τζόρβα, Σιμάο, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αφού βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.

Τη Δευτέρα για Φερέιρα

Πρώτο στη λίστα για τη διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού, που αναμένεται να συνεδριάσει τη Δευτέρα (30/5) προεδρεύοντος του Δημήτρη Γόντικα, είναι το θέμα του προπονητή. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του συλλόγου θα εισηγηθεί την παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα, αφήνοντας τον Πορτογάλο να αποφασίσει αν θέλει να είναι και την επόμενη σεζόν στον πάγκο της ομάδας. Ο 65χρονος προπονητής, αν μείνει τελικά, θέλει τη νέα σεζόν παίκτες 23-25 χρόνων με φιλοδοξίες και δίψα για διάκριση με βασικό χαρακτηριστικό τους στοιχείο, την ταχύτητα. Σε περίπτωση αποχώρησης του Φερέιρα, πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είναι ο Γιώργος Δώνης, με δυνατό αουτσάιντερ τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Εκτός από το θέμα του προπονητή, τη Δευτέρα θα ληφθεί απόφαση και για αυτό του τεχνικού διευθυντή. Στον Παναθηναϊκό θέλουν να πλαισιώσουν τον Φερέιρα με έναν άνθρωπο στα αποδυτήρια, που θα τον βοηθήσει στην διαχείριση των παικτών. Οι σκέψεις που έχουν γίνει είναι είτε να προσληφθεί Έλληνας τεχνικός διευθυντής, με τους Τάκη Φύσσα, Άκη Ζήκο και Ζήση Βρύζα να είναι οι βασικοί στόχοι, είτε να προσληφθεί ξένος τεχνικός διευθυντής, με τους Φαλκς και Νάνι να είναι υποψήφιοι και να πάρει ο Παναθηναϊκός γενικό αρχηγό στα αποδυτήρια.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ !!ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...