Η επιστροφή των Γιώργου Καραγκούνη και Αντώνη Πετρόπουλο στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν ασφαλώς η σημαντικότερη είδηση που προέκυψε μετά την προπόνηση του Σαββάτου.

Ο Έλληνας υψηλόσωμος φορ πήρε τη θέση του τραυματία Τοτσέ (ένα μήνα εκτός ακόμα) σε σχέση με την Τούμπα, ενώ ο "Κάρα" αναμένεται να δώσει στον Φερέιρα τη δυνατότητα να έχει μία ποιοτική επιλογή στον πάγκο.

Επίσης, ξεχωρίζει η παρουσία του Σεϊταρίδη στην αποστολή, με τον δεξιό μπακ των "πρασίνων" να βρίσκει χώρο στην αποστολή μετά από αρκετό καιρό.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Καπίνος, Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σαριέγκι, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Σιμάο, Βιτόλο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Κουίνσι, Λέτο, Ζέκα, Μαυρίας, Πετρόπουλος, Κλέιτον.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, Ρούντολφ, Τοτσέ, Κοτσόλης, Μπιάρσμιρ, Νίνης και Ιωαννίδης.

Ατομικό για Ρούντολφ

Ο Ρούντολφ εξακολούθησε στην προπόνηση του Σαββάτου το ατομικό του πρόγραμμα, αφού οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς συνεχίζουν να υφίστανται.

Και όσο αυτές δεν φεύγουν, τόσο το χειρουργείο θα έρχεται όλο και πιο κοντά για τον 26χρονο Ούγγρο επιθετικό. Ατομικά προπονήθηκαν ακόμα οι Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, ενώ ο Τοτσέ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Στην προπόνηση του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2", ταχύτητες, δίτερμα και ασκήσεις πάνω στις στημένες φάσεις.
γκο του. 

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΚΑΡΑ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΣΕΙΤΑΡΙΔΗ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΦΕΡΕΙΡΑ"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...