ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΚΑΠΙΝΟ

11/04/2011 03:49:00 μ.μ.
Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοίνωσε την Παρασκευή τις κλήσεις του για τους διεθνείς, που αγωνίζονται σε ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος και έδειξε να μένει πιστός στο δόγμα του για σταδιακή «μετάγγιση» νέου «αίματος» στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Ο Στέφανο Καπίνο με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του τον τελευταίο έναν μήνα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού φαίνεται πως κέρδισε την εμπιστοσύνη του Σάντος, ενώ ο Γιώργος Θεοδωρίδης του Παναιτωλικού και ο Κώστας Γιαννούλης του Ατρομήτου αποτελούν τις μεγαλύτερες εκπλήξεις. Σχετικά αναμενόμενη ήταν η κλήση του Χοσέ Χολέμπας του Ολυμπιακού από τη στιγμή που πήρε ελληνικό διαβατήριο.
Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για να ανακοινώσει τις κλήσεις του, ο Φερνάντο Σάντος σχολίασε τα νέα πρόσωπα στην Εθνική. Αναλυτικότερα δήλωσε:
Για τον Χολέμπας: «Από τη στιγμή που ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στην Εθνική, κι αυτό είναι πλέον τυπικά εφικτό, αποφάσισα να τον καλέσω και να δω τον ποδοσφαιριστή από κοντά και να τον χρησιμοποιήσω σε κάποιον από τους αγώνες και να δω τι ακριβώς μπορεί να κάνει. Όσον αφορά τη θέση, από τη στιγμή που η Εθνική αγωνίζεται σε 4-3-3, ο Χολέμπας έχει κληθεί για αριστερό μπακ. Από εκεί και πέρα, στις προπονήσεις θα φανεί αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάποια άλλη θέση».
Για τον Γιώργο Θεοδωρίδη: ««Η Ελλάδα έχει πρόβλημα να βγάζει αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό και για αυτό τον λόγο κάλεσα τον Θεοδωρίδη, επειδή ήθελα να δω πώς ανταποκρίνεται στην Εθνική»
Για τον Στέφανο Καπίνο: «Στα δύο-τρία παιχνίδια που τον έχω παρακολουθήσει με έχει ικανοποιήσει και θέλω να τον γνωρίσω από κοντά και εκείνος να αρχίσει να παίρνει εμπειρίες από την Εθνική ομάδα».
Τέλος, σχετικά με την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του ο Πορτογάλος τόνισε: «Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις σε καλό κλίμα. Έχουμε μιλήσει σε ανεπίσημο επίπεδο και θα κάτσουμε το επόμενο διάστημα να συζητήσουμε τα δεδομένα για τη συνέχιση της συνεργασίας μας»
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΚΑΠΙΝΟ"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...