Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, οι Γιώργος Καραγκούνης και Αντώνης Πετρόπουλος δεν πήραν μέρος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού. Οι δυο ποδοσφαιριστές ταλαιπωρούνται από ίωση και δύσκολα θα καταφέρουν να δώσουν το «παρών» στην αναμέτρηση της Τούμπας, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το κρίσιμο ματς με τον «Δικέφαλο» του Βορρά, την ίδια στιγμή που η προετοιμασία των «πράσινων» συνεχίστηκε την Πέμπτη με προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.
Σε αυτή, οι Κοτσόλης και Χριστοδουλόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ οι Βύντρα και Ρούντολφ ακολούθησαν θεραπεία. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» προπονήθηκαν κανονικά. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε δύο γκρούπ, δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου και τέλος, δίτερμα σε μικρό χώρο.Ο Φερέιρα δεν σκοπεύει να αλλάξει το 4-4-1-1, το οποίο έχει καθιερώσει στους τελευταίους αγώνες του «τριφυλλιού». Παράλληλα, προτίθεται να προχωρήσει σε μια αλλαγή στο βασικό σχήμα, συγκριτικά με το ματς απέναντι στον Εργοτέλη, με τον Καντέ να διεκδικεί τη θέση του Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο Φερέιρα είχε πολλά τετ-α-τετ με τους παίκτες του Παναθηναϊκού, εξηγώντας κάποια πράγματα για τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουν να ακολουθήσουν οι παίκτες του, στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Η προπόνηση της Πέμπτης χαρακτηρίστηκε από τις σκληρές «μονομαχίες» των παικτών, ενδεικτικό της αποφασιστικότητας που επικρατεί στο «πράσινο στρατόπεδο», εν όψει του ματς της Τούμπας. Στην συνέχεια, ο Φερέιρα μίλησε στους παίκτες του για το τι ακριβώς θέλει από τους παίκτες του στο ματς της όγδοης αγωνιστικής.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...