Το χτεσινό παιχνίδι με την Ζάγκρεμπ ήταν άλλη μια ευκαιρία για να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για την κατάσταση του Παναθηναϊκού. Έτσι, ο κόουτς των πρωταθλητών έδωσε συγχαρητήρια για την καλή άμυνα, αλλά θύμωσε με τον τρόπο που έπαιξαν οι «πράσινοι» στην επίθεση. 

«Ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Είναι κάτι που πιστεύω ότι το καταλαβαίνουν όλοι. Είναι σημαντικό για τη δεδομένη χρονική στιγμή ότι παίξαμε καλή άμυνα. Στην άλλη άκρη, όμως, στην επίθεση, ήμασταν κακοί. Κάναμε πολλά λάθη (σ.σ. 13λ.), ειδικά στο δεύτερο μισό του αγώνα, ενώ κάναμε λάθη και στο σετ παιχνίδι, τα οποία δεν έπρεπε να έχουμε διαπράξει. Είναι σημαντικό να τα διορθώσουμε για τη συνέχεια», εξήγησε ο Σέρβος τεχνικός. Άλλωστε, όπως τόνισε, «εμείς προχωράμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο για εμάς, έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε και θέλουμε να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα».

Ένα μεγάλο «μπράβο» θέλησε να πει και στους φιλάθλους του «τριφυλλιού», οι οποίοι βρέθηκαν στο πλευρό του στη «Ζάγκρεμπ Αρένα», ενώ πριν την έναρξη του ματς βράβευσαν τον Στόγιαν Βράνκοβιτς. «Είμαι πολύ περήφανος για τον κόσμο μας. Μέσα από την καρδιά μου τους ευχαριστώ που ήρθαν να μας στηρίξουν, παρά το ότι όλοι ξέρουμε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Είναι εκπληκτικό αυτό που έκαναν για τον Στόγιαν Βράνκοβιτς. Τους ευχαριστώ για ακόμη μία φορά. Ελπίζω και στο μέλλον να βρίσκονται δίπλα μας, να μας στηρίζουν και να μας πιστεύουν. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το ότι ήταν εδώ, κοντά μας»,ήταν τα λόγια του Ομπράντοβιτς.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΖΟΤΣ ΣΕ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...