Μόνο οι υπογραφές μένουν για να επισημοποιηθεί το Memorandum Of Understanding, αφού υπάρχει ταύτιση απόψεων Βαρδινογιάννη- Αλ Σαούντ. Οι δύο πλευρές συμφωνούν σε όλα τα βασικά σημεία του μνημονίου συμφωνίας και μετά τη συνάντηση των νομικών εκπροσώπων αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές, κάτι που πρόκειται να γίνει μέχρι τη Δευτέρα.

Οι δικηγόροι των δύο πλευρών θα έχουν νέα επαφή τις επόμενες ώρες, προκειμένου να συντάξουν το τελικό κείμενο του M.O.U, που περιλαμβάνει μικρές αλλαγές, όπως η μετάθεση της ημερομηνίας της Γενικής Συνέλευσης Μετόχων από την 4η Νοεμβρίου στις 24 του ίδιου μήνα, ώστε η πλευρά Αλ Σαούντ να κάνει τον οικονομικό έλεγχο και στη συνέχεια να καταθέσει τα συμφωνηθέντα 15 εκ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Κάτι που θα σημάνει και την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στον Σαουδάραβα.Με τις νέες αλλαγές στο μνημόνιο συμφωνίας, δίνεται το χρονικό περιθώριο στους συνεργάτες του Αλ Σαούντ να κάνουν όλες τις απαραίτητες διεργασίες(οικονομικό και νομικό έλεγχο) μέχρι και τη Γενική Συνέλευση Μετόχων, όπου ο Σαουδάραβας θα συμμετάσχει ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αν βέβαια έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση μετοχών!
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΑ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΡΟΝ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...