Ο πόλεμος συνεχίζεται
Σε μια μέρα που όλοι περίμεναν κάτι νέο όσον αφορά τον πρίγκιπα, ο Παναθηναϊκός γύρισε στα παλιά, γνωστά λημέρια που έχει συνηθίσει τον κόσμο του. Η αντιπαλότητα που έφερε η πολυμετοχικότητα καλά κρατεί, με τις ανακοινώσεις να πέφτουν… βροχή αφού Γιάννης Βαρδινογιάννης και Ανδρέας Βγενόπουλος …διασταύρωσαν τα ξίφη τους ακόμη μια φορά.

Την αρχή, πρωί-πρωί με την δροσούλα την έκανε ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Ο οποίος, εξέδωσε ανακοίνωση που μίλαγε για «Τσάκες και αόρατους πρίγκιπες», κατηγορώντας τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για τον χειρισμό της υπόθεσης, η οποία «διασύρει τον σύλλογο». Μετά τα «παραμύθια της χαλιμάς για τους Άραβες», Ο MR MIG κάλεσε τον Γιάννη Βαρδινογιάννη -επειδή οι μέρες περνούν, να αναλάβει τις νομικές και οικονομικές ευθύνες της ΓΗΠΕΛ για να προχωρήσει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αναλαμβάνοντας τις τύχες του Παναθηναϊκού.

Ο Τζίγκερ απάντησε, λέγοντας πως δέχεται όλους τους όρους που του έθεσε ο «Βγενό», λέγοντας χαρακτηριστικά. «Οι συμβάσεις της ΓΗΠΕΛ με την ΠΑΕ θα λυθούν χωρίς αμοιβαίες αξιώσεις και στη συνέχεια να μού μεταβιβάσει η ΠΑΕ το σύνολο των μετοχών της ΓΗΠΕΛ έναντι συμβολικού τιμήματος ενός (1) ευρώ. Μέσω αυτής της ξεκάθαρης λύσης, θα αναλάβω όλες τις τυχόν υποχρεώσεις της ΓΗΠΕΛ προς τρίτους». Και έκλεινε, με την προτροπή: «Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα», θεωρώντας πως ανοίγει ο δρόμος για τον Ανδρέα Βγενόπουλο ο οποίος θέλει να αναλάβει τις τύχες του Παναθηναϊκού.

Όμως τα πράγματα δεν τελείωσαν εκεί. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος βγάζοντας δεύτερη ανακοίνωση, υποστήριξε πως η απάντηση του Τζίγκερ είναι επικοινωνιακή τακτική η οποία προσπαθεί να αποπροσανατολίσει από το βασικό θέμα και πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν αναλαμβάνει τις οικονομικές και νομικές ευθύνες της ΓΗΠΕΛ που του ζήτησε. Που το βάσιζε αυτό; Σε αυτό το σημείο.

«Στην σημερινή του ανακοίνωση(σ.σ. του Τζίγκερ), η πρόταση κλειδί είναι “η ΓΗΠΕΛ και η ΠΑΕ να λύσουν τις μεταξύ τους συμβάσεις χωρίς αμοιβαίες αξιώσεις”! Δηλαδή η ΠΑΕ να έχει ζημιωθεί οριστικά ένα σημαντικό ποσόν (που θα πρέπει να πιστοποιηθεί από ορκωτούς ελεγκτές για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία) και ο ίδιος να κρατήσει την ΓΗΠΕΛ για να διεκδικήσει από τον Δήμο Αθηναίων πλέον των 20 Εκατομμυρίων Ευρώ(!), χωρίς καν να επιστρέψει στην ΠΑΕ, αυτά που ξόδεψε!

Εν ολίγοις, σήμερα ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης λέει: “Αποδέχομαι τις νομικές ευθύνες (και θα τα βρω εγώ με Μπόμπολα, Βωβό, Δήμο κλπ) αλλά αντί να αναλάβω τις οικονομικές, δώστε μου την ΓΗΠΕΛ έναντι ενός (1) ευρώ, για να κερδίσω εγώ από τις αγωγές αποζημιώσεων ενώ η ΠΑΕ θα υποστεί οριστικά τεράστια ζημιά από τους χειρισμούς μου». Παράλληλα, έδωσε εκ νέου προθεσμία να αναλάβει τις ευθύνες του μέχρι τις 3 Οκτώβρη, μία ημέρα πριν την γενική συνέλευση, αλλιώς θα υποχωρήσει…

Όπως ήταν φυσικό, ήρθε και η δεύτερη απάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη –ανεπίσημα αυτή τη φορά και από το περιβάλλον του, ο οποίος χαρακτήρισε ανενημέρωτο τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Γιατί; Επειδή το σημείο που βασίζονταν η δεύτερη ανακοίνωσή του Mr MIG έλεγε πως ο Τζίγκερ θα μπορούσε να διεκδικήσει λεφτά από τον Δήμο κρατώντας την ΓΗΠΕΛ, ενώ η σύμβαση είναι μεταξύ του Δήμου και της ΠΑΕ. Άρα, μόνο η ΠΑΕ θα μπορεί να διεκδικήσει χρήματα από την σύμβαση με τον Δήμο. Κάτι, που ακυρώνει ουσιαστικά την επίθεση του «Βγενό».

Με λίγα λόγια, ο μεγαλομέτοχος ισχυρίζεται πως από την στιγμή που ο Ανδρέας Βγενόπουλος πάρει τον έλεγχο της ΠΑΕ και ταυτόχρονα απαγκιστρωθεί αυτή από την ΓΗΠΕΛ, η τελευταία δεν θα έχει κανένα νομικό δικαίωμα να κινηθεί δικαστικά εναντίον του Δήμου. Την Τρίτη, αναμένεται και επίσημη τοποθέτηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη πάνω σε αυτό, ενώ κανείς δεν ξέρει πότε θα σταματήσει ο πόλεμος ανακοινώσεων που πάνω από όλα ζημιώνει την ομάδα…
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΤΗΣ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...