Να διαφυλάξει το θεσμικό του κύρος και να μην ανακατευτεί ξανά με τα θέματα των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ζήτησε ο Ανδρέας Βγενόπουλος από τον Δημήτρη Γόντικα. Ο μέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο του «τριφυλλιού», καθώς επίσης και την επιστολή που έστειλε με την σειρά του ο Γόντικας προς τους υπολοίπους μετόχους.
Αναλυτικά η επιστολή του Ανδρέα Βγενόπουλου: «Αγαπητέ Δημήτρη,
Είσαι ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού και όχι ταχυδρόμος του κ. Γ. Βαρδινογιάννη. Από δω και πέρα σε παρακαλώ, για το καλό του Παναθηναϊκού, διαφύλαξε το θεσμικό κύρος σου και μην ανακατευτείς ξανά σε θέματα που αφορούν τους μετόχους.
Αφού όμως μπήκε στη διαδικασία πες τους ότι η μόνη τους λύση είναι η εγγύση ότι θα πάρουμε πίσω όσα ξοδέψαμε για το Βοτανικό και ότι δεν θα έχουμε οποιαδήποτε συνέπεια από τυχόν νομικές ευθύνες.
Όλα τα άλλα είναι επινοήσεις του κ. Γ. Βαρδινογιάννη που παραβαίνουν τον νόμο και την κοινή λογική. Αν θέλει να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στο Πρωτοδικείο και την πτώχευση είναι καθαρά δικό του θέμα και ευθύνη.
Ανδρέας Βγενόπουλος».
Η επιστολή του Δημήτρη Γόντικα προς τους μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Κύριοι,
Έλαβα σήμερα την συνημμένη στο παρόν επιστολή από τον θεματοφύλακα των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ του κ. Ιωάννη Β. Βαρδινογιάννη και της ανωνύμου εταιρείας με την επωνυμία Green Dream A.Ε., την οποία και σας αποστέλλω.
Ελπίζω αυτό να διευκολύνει όλες τις σχετικές διαδικασίες. Παρακαλώ ενημερώστε με αν προτίθεστε να κάνετε χρήση του παρεχομένου με την παραπάνω επιστολή του δικαιώματός σας. Είμαι στην διάθεσή σας για κάθε αναγκαία διευκρίνιση.
Δημήτρης Γόντικας».


Επιστολή έστειλε και ο Λεωνίδας Γεωργόπουλος, ο οποίος αναφέρει: «Αγαπητέ κ. Γόντικα,
Υπό την ιδιότητα του θεματοφύλακα των μετοχών του κ. Ιωάννη Β. Βαρδινογιάννη και της εταιρείας Green Dream A.E., σας αποστέλλω επιστολή που απευθύνεται προς τους μετόχους της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, κ.κ. ΠΑΥΛΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΑΤΕΡΑ, PANAMIND HOLDING LIMITED, BAYLOCK LIMITED και VIEWFIELD ENTERPRISES LIMITED και παρακαλώ να τη διαβιβάσετε σε αυτούς.
Θα επιθυμούσα να μου γνωρίσετε πότε θα πρέπει να σας παραδώσω τις σχετικές εξουσιοδοτήσεις.
Ο εξουσιοδοτημένος θεματύλακος,
Λωνίδας Κ. Γεωργόπουλος».
Η δεύτερη επιστολή αναφέρει: «Κύριοι,
Όπως είναι γνωστό απόφαση των πελατών μου (κ. Ι. Β. Βαρδινογιάννη και Green Dream A.E.) είναι οι μετοχές τους στην ΠΑΕ ΠΑΟ να παραμείνουν ανενεργείς.
Ωστόσο, προς αποφυγή επαναληπτικών συνελεύσεων, όσον αφορά ορισμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Έκτακτης Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΠΑΕ που συγκλήθηκε για την 4.10.2011, οι ανωτέρω πελάτες μου προτίθενται να σας παράσχουν εξουσιοδότηση για να εκπροσωπήσετε μετοχές τους αναλόγως προς το ποσοστό συμμετοχής σας και ψηφίσετε θετικά (υπέρ) για τα θέματα 2,3,4 και 5 της ως άνω ημερήσιας διάταξης.
Προϋπόθεση για την παροχή της παραπάνω εξουσιοδότησης είναι η από πλευράς σας δέσμευση ότι θα μετάσχετε στην Γενική Συνέλευση και θα ψηφίσετε και εσείς υπέρ για τα ως άνω θέματα.
Κοίτοι είναι αυτονόητο, διευκρινίζεται ότι οι πελάτες μου δεν θα συμμετάσχον στην αύξηση.
Ο εξουσιοδοτημένος θεματοφύλακας,
Λεωνίδας Κ. Γεωργόπουλος».
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΓΟΝΤΙΚΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...