Σίγουρος πως το deal του Σαουδάραβα πρίγκιπα με τον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί εμφανίστηκε ξανά ο Βλάσης Τσάκας! «Η υπογραφή του πρίγκιπα σημαίνει λεφτά» τόνισε!
Ο εκπρόσωπος του 26χρονου Σαουδάραβα που φέρεται ότι έχει ενδιαφερθεί για την απόκτηση του ποσοστού των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδων των «Πηγαδιών» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της SKODA Ξάνθης με τον ΟΦΗ. 
Ασφαλώς, ο τηλεοπτικός φακός τον εντόπισε και δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί για ακόμη μια φορά για την προσπάθεια του 26χρονου πρίγκιπα να επενδύσει στον Παναθηναϊκό. 
Δεν υπάρχει κάτι καινούργιο. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που δούλεψαν στην Σαουδική Αραβία. Οι νομικοί επεξεργάζονται το πληρεξούσιο και το "χτενίζουν". Από εμάς υπάρχει απόλυτη αισιοδοξία»είπε αρχικά ο Βλάσης Τσάκας και συνέχισε:

«Η υπογραφή του πρίγκιπα σημαίνει λεφτά. Εμείς κάνουμε την δουλειά μας, ο Βαρδινογιάννης την δουλειά του και τώρα πάμε για το καλό του Παναθηναϊκού. Και παλιότερα είχε επιχειρηθεί μια αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και δεν πέτυχε, τώρα προσπαθούμε να τα καταφέρουμε και θα καταφέρουμε»
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ .ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ!!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...