Νικηφόρα πέρασε από την Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα. Ο Λέτο με πέναλτι στο 62' άνοιξε το σκορ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Νίνης στάθηκε τυχερός και έγραψε το τελικό 2-0. Η είσοδος του Λέτο στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε ταχύτητα στους "πράσινους". Ο Αργεντινός μαζί με τον Ζέκα... άνοιξαν το γήπεδο, καθώς πλέον ο Παναθηναϊκός αναπτυσσόταν περισσότερο από τις πτέρυγες και λιγότερο από τον άξονα.Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στην επανάληψη και από την αρχή πίεζαν για το γκολ που θα τους έβαζε οδηγούς στο σκορ. Αντίθετα η Κέρκυρα προσπαθούσε να κλείσει τους διαδρόμους για την περιοχή του Αναστασόπουλου, έτσι ώστε να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν.
Ζέκα και Λέτο συνέβαλλαν τα μέγιστα έτσι ώστε το σύνολο του Φερέιρα να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Κέρκυρα. Ο Ζέκα κέρδισε το πέναλτι στο 61' και στο επόμενο λεπτό ο Αργεντινός από την άσπρη βούλα έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Αναστασόπουλου.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να δέχονται πίεση, με τον τερματοφύλακα της νησιώτικης ομάδας να πραγματοποιεί θετικές επεμβάσεις όποτε χρειαζόταν, ενώ στην επίθεση τόσο ο Μπάρκογλου, όσο και ο Μετίν που βρέθηκαν σε θέση βολής δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε για να σκοράρουν.Στις καθυστερήσεις ο Παναθηναϊκός πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Νίνη, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός. Ο Αναστασόπουλος έδιωξε πάνω στα πόδια του Ελληνα άσου και η μπάλα κατευθύνθηκε στην ανυπεράσπιστη εστία της Κέρκυρας.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΛΕΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΕΦΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...