Φανερά κουρασμένος και με αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας, παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό με την Σίβασπορ. Οι «πράσινοι» αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0 με την τουρκική ομάδα, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των «πράσινων», εν όψει των αναμετρήσεων με την Οντένσε για τα προκριματικά του Champions League. Κάκωση συνδέσμων στο αριστερό γόνατο, η πρώτη διάγνωση για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Δυο δοκάρια για τους «πράσινους» με τους Πετρόπουλο στο 36' και Καραγκούνη στο 67'. Καλύτερη η Σίβασπορ στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, είχε περισσότερες ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία και φάνηκε πιο έτοιμη εν όψει της νέας σεζόν. Καλή εμφάνιση από τους Τζόρβα και Κοτσόλη.

Ίδια συνταγή από τον Φερέιρα
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την αναμέτρηση με 4-3-3. ο Ζεσουάλδο Φερέιρα επέλεξε τον Τζόρβα για τη θέση του τερματοφύλακα και τους Σαριέγκι και Μπουμσόνγκ στο κέντρο της άμυνας. Οι Βύντρα και Σπυρόπουλος ήταν οι δυο μπακ, ενώ οι Σιμάο, Κατσουράνης και Νίνης, ήταν οι τρεις της μεσαίας γραμμής. Ο Λέτο ξεκίνησε στα αριστερά, ο Χριστοδουλόπουλος στα δεξιά και στην κορυφή της επίθεσης, ο Πετρόπουλος.
Σημάδια κούρασης...
Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε και σε αυτό το ματς να παίξει γρήγορα με τη μπάλα κάτω, με κύριους εκφραστές των επιθετικών προσπαθειών τους Λέτο και Χριστοδουλόπουλο από τα άκρα. Στη μεσαία γραμμή, οι Κατσουράνης και Νίνης έδιναν βοήθειες στην επίθεση, στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, την ίδια ώρα που ο Σιμάο περιορίζονταν σε παθητικό ρόλο.
Οι «πράσινοι» παρουσίασαν στο συγκεκριμένο ματς πιο κουρασμένοι, σε αντίθεση με τις άλλες δυο αναμετρήσεις επί αυστριακού εδάφους, όπου οι «πράσινοι» ήταν πιο κινητικοί στον αγωνιστικό χώρο. Η ενδεκάδα των «βασικών» παρουσίασε στο συγκεκριμένο ματς αρκετά αμυντικά κενά, τα οποία προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν οι Τούρκοι. Η Σίβασπορ εμφανίστηκε με περισσότερη φρεσκάδα στον αγωνιστικό και πίεσε ψηλά τους «πράσινους», δημιουργώντας προβλήματα στην κυκλοφορία μπάλας.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΦΑΝΕΡΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΕ ΟΛΑ"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...