Μετά την ολοκλήρωση και του φιλικού κόντρα στην Κολονία, ο Κώστας Κατσουράνης επανέλαβε την αισιοδοξία του εν όψει της νέας σεζόν, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου.
Κώστα βλέπουμε τη προετοιμασία να είναι πιο χαλαρή από άλλες χρονιές. Εσύ που τη ζεις καθημερινά τι έχεις να πεις;
"Έχουμε έναν στόχο και δουλεύουμε πάνω σε αυτόν. Πρέπει να περάσουμε την Οντένεσ που είναι ο πρώτος μας αντίπαλος ώστε να είμαστε σίγουρα στους ομίλους του Europa League. Είναι ο πιο εφικτός στόχος της σεζόν. Δουλεύουμε  πρώτα για αυτό και μετά βλέπουμε. Η δουλειά που γίνεται μας δίνει τις βάσεις ώστε να περάσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια και μετά βλέπουμε. Και μετά θέλουμε να τα δώσουμε όλα για να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ".

Τι καλό έχεις δει στην ομάδα και ποιες είναι η αδυναμίες της;
"Η ομάδα δουλεύει πολύ. Σε γενικές γραμμές παίζουμε πιο ομαδικό ποδόσφαιρο από ότι παίζαμε. Όλοι τρέχουμε για την ομάδα και οι έντεκα πλέον. Είναι λογικό από τη στιγμή που υπήρχε ο Σισέ στην ομάδα να είχαμε ένα παιχνίδι βασισμένο πάνω του του και αυτό το λέω για να σας προλάβω γιατί ήμαστε στην Ελλάδα και πολλοί θα πούνε ότι άφησα υπονοούμενα. Εννοώ ότι με τους παίκτες που έχεις αναλόγως παίζεις. Τώρα πρέπει να αλλάξουμε στυλ. Παίζαμε δύο χρόνια με τον Σισέ ο οποίος ήταν το μεγάλο μας όπλο και συνήθως πετύχαινε τα γκολ που χρειαζόμασταν. Από εδώ και πέρα αυτό πρέπει να αλλάξει από τη στιγμή που έφυγε, καλώς ή κακώς και η ομάδα να μάθει να παίζει με τους επιθετικούς που έχουμε.Αυτή τη στιγμή έχει τον Κλέιτον και τον Πετρόπουλο. Είναι παίκτες διαφορετικού στυλ και πάνω σε αυτό δουλεύουμε με τον προπονητή και νομίζω ότι με τα φιλικά που έχουμε δώσει η ομάδα πάει καλά. Πρεσάρουμε όλοι μαζί κάτι που δεν γινόταν τα προηγούμενα δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό. Πρεσάραμε δύο, δυο, ένας, ένας και δεν υπήρχε αποτέλεσμα. Τώρα υπάρχει αποτέλεσμα. Νομίζω ότι πλέον είμαστε μια οικογένεια και αυτό είναι το πιο σημαντικό και αυτό έχει να κάνει με αυτό που σας είπα. Όσο περισσότερο είσαι με κάποιο ποδοσφαιριστή δένεσαι περισσότερο και αυτό βαίνει στο γήπεδο.Κατά τη γνώμη τη δικιά μου η ομάδα σήμερα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε ένα φιλικό με τον Ατρόμητο, θα δούμε τι θα γίνει και θα είμαστε έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι".
Έκανες κάποιες δηλώσεις και ήσουν πολύ αισιόδοξος, παραμένεις ακόμη το ίδιο αισιόδοξος;

"Ναι είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν και άλλα παιδιά στην ομάδα. Οπότε το ρόστερ μας θα γίνει ακόμα πιο δυνατό και νομίζω ότι θα πάμε πολύ καλά".
Με τη Κολωνία είδαμε αδυναμία να δημιουργηθούν φάσεις παρότι είχαμε σε κάποιες στιγμές τη κατοχή;
"Νομίζω ότι κάναμε ευκαιρίες ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο όταν βγήκα είδα ότι ο Αντώνης έχασε ευκαιρίες. Είχαμε χώρους στο πρώτο ημίχρονο. Αυτοί πρέσαραν πολύ ψηλά αλλά ήταν και το πρώτο δικό μας παιχνίδι που οι βασικοί παίξαμε περισσότερο χρόνο μαζί περίπου 65 λεπτά. Νομίζω ότι όλο αυτό που γίνεται που παίζαμε 45 λεπτά έχει κάποιο σκοπό. Σιγά-σιγά ώστε να είναι η ομάδα φρέσκια, να αποκτούμε περισσότερο χρόνο μαζί".
Πως κρίνεις τη κλήρωση με βάση την εμπειρία σου από τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια;

"Κλήρωση καλή η κακή δεν υπάρχει. Πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Να αποκλείσουμε τους Δανούς και να περάσουμε στον επόμενο γύρο".
Έχεις εικόνα από την Οντένσε;
"Εγώ προσωπικά έχω δει μόνο τα χάιλαιτς από το πρώτο της παιχνίδι δεν έχω άλλη εικόνα. Νομίζω ότι μπορούμε. Δεν έχουν σκληρή έδρα. Και πέρσι παιξαμε και με τη Κοπεγχάγη,     είμαστε το φαβορί και πρέπει να περάσουμε".
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...