Αχ... τη είδαν τα πράσινα ματάκια μας χτες στο φιλικό με Τούρκουςςς.Ζημιά πάθαμε χτες μια που ο νέος Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια να στερείται παίκτες, όπως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός προοριζόταν από τον Ζεσουάλντο Φερέιρα ως βασικός και το μόνο που δεν ήθελε ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν να χάσει, τώρα που πλησιάζουν τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έναν σημαντικό του παίκτη. Η ατυχία όμως χτύπησε το «τριφύλλι» και δεύτερο σερί καλοκαίρι τον Χριστοδουλόπουλο. Ρήξη πρόσθιου χιαστού, πέντε μήνες έξω η διάγνωση. Καλά Χριστούγεννα, δηλαδή. Και το χειρότερο, με την Οντένσε να περιμένει στην έδρα της σε δέκα μέρες, είναι ότι χτύπησε ένας παίκτης στη θέση του οποίου αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πολλές λύσεις. Ο Μαρίνος παίζει δεξί χαφ, αλλά δεν είναι εξτρέμ. Δεν είναι ο παίκτης που πατάει συχνά περιοχή κι έχει το γκολ. Ούτε το μακρινό σουτ και τις εκτελέσεις στημένων του Λάζαρου διαθέτει.

Τον Σωτήρη Νίνη τον μάθαμε στο δεξί άκρο. Τώρα ο Φερέιρα προσπαθεί να του δώσει ρόλο αριστερού εσωτερικού χαφ. Ο Νίνης μαθαίνει τη θέση, αφού πρωτίστως προτιμάει να παίζει ελεύθερος πίσω από τον επιθετικό και μετά δεξιά. Την εκρηκτικότητα και την ταχύτητα του Χριστοδουλόπουλου, δεν την έχει. Εχει όμως τεχνική και καλή μπαλιά και σέντρα. Όπως και στημένα. Δεν έχει βέβαια και την ταχύτητα του Μαρίνου και τις ίδιες ανασταλτικές ικανότητες. Επιθετικά φυσικά είναι πολύ καλύτερος από τον νεαρό δεξιό μπακ χαφ.
Το φιλικό με το Κιτσμπούελ δεν υπολογίζεται. Με την Λεχ Πόζναν η ομάδα μας  έδειξε  πολύ καλά στοιχεία. Είχε πρέσινγκ, κατοχή, κίνηση στον κενό χώρο, καλή αμυντική λειτουργία, έβγαλε φάσεις και νίκησε 1-0 κάτι που βοηθάει ψυχολογικά. Με τη Σίβασπορ είχε δύο δοκάρια, με πολύ ωραία κίνηση του Πετρόπουλου και ένα φάουλ του Καραγκούνη και μετά το χάος. Καθόλου πρέσινγκ, κατοχή είχαν οι Τούρκοι, καμία κίνηση στον κενό χώρο και δέχθηκε και φάσεις στο πρώτο ημίχρονο.

Το γεγονός ότι η ομαδα μας  δεν είχε κατοχή και κίνηση χωρίς την μπάλα, προκαλεί ανησυχία, διότι η προετοιμασία δεν είναι σκληρή. Ο Φερέιρα έχει επιλέξει να κρατήσει φρέσκια την ομάδα  στα προκριματικά. Το πρωί πριν από τα παιχνίδια δίνει ρεπό και το επόμενο πρωί γίνεται αποθεραπεία. Ένταση δεν υπάρχει κι όμως δεν είδαμε φρεσκάδα κόντρα στη Σίβασπορ.

Αυτά είδαν τα πράσινα μας μάτια που η αγωνία για το μέλλον της ομάδας μας ξεχειλίζει.
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Response to "ΑΧ...ΤΗ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣ"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...