Έπιασε πάτο ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Στο ΔΣ που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη μαζεύτηκαν όλα κι όλα 40 άτομα, 20 εκ των οποίων ήταν φίλοι του «τριφυλλιού» και για μία ακόμα φορά δεν προέκυψε κάποιο ψηφοδέλτιο. Αυτό σημαίνει ότι το Πρωτοδικείο θα είναι αυτό που θα ορίσει τη νέα διοίκηση στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.Ο μέχρι πρότινος προσωρινός πρόεδρος Αχιλλέας Μακρόπουλος δήλωσε ότι ζήτησε βοήθεια από αρκετούς μεγαλοπαράγοντες, ωστόσο δεν βρήκε ανταπόκριση, με αποτέλεσμα η κατάσταση να οδηγηθεί σε αδιέξοδο. Κάποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού ζήτησαν να συντηρήσουν οι ίδιοι κάποια τμήματα (!), όμως από τη στιγμή που δεν υπάρχει διοίκηση δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. 
Ο Μακρόπουλος επανέλαβε πως έχει ανοιχτεί λογαριασμός σε τράπεζα προκειμένου τα μέλη να ενισχύσουν τον σύλλογο και αποκάλυψε πως μόνο τέσσερις άνθρωποι κατέθεσαν χρήματα και πως πρόσφατα βοήθησε έναν αθλητή με δικά του χρήματα, καθώς είχε μείνει στο σπίτι του δίχως φως.
 Να σημειωθεί, επίσης, πως δεν γινόταν να αναβληθεί για τρίτη φορά η γενική συνέλευση κι έτσι το Πρωτοδικείο ήταν υποχρεωτική λύση.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΟΡΙΖΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...