Τις αμφιβολίες του για το αν θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί κανονικά στο Europa LeagueΟ πρόεδρος της ΕΠΟ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Realfm 97,8", εμφανίστηκε σαφώς προβληματισμένος για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και των πρωταθλημάτων έπειτα από το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τα στημένα παιχνίδια.Όσο για το γεγονός πως βρίσκεται σε κάποιες συνομιλίες, ο Σοφοκλής Πιλάβιος τόνισε πως είναι φυσιολογικό να μιλάει με διάφορους παράγοντες στο τηλέφωνο.Για το αν θα παίξει στο Europa League ο Ολυμπιακός Βόλου: "Είναι ευθύνη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Χρειάζεται τελεσίδικη απόφαση για να μην παίξει. Θα αγωνιστεί κανονικά".Για το αν θα ξεκινήσει κανονικά το επόμενο πρωτάθλημα: "Αν δεν γίνει εκκαθάριση, αμφιβάλλω αν μπορεί να αρχίσει το επόμενο πρωτάθλημα".
 Για τις συνομιλίες με τους κατηγορούμενους: "Αλίμονο αν δεν μιλάει ο πρόεδρος της ΕΠΟ με όλους. Ενδεχομένως να έδωσα παραπάνω αέρα, ίσως λόγω χαρακτήρα και ιδιοσυγκρασίας. Μιιλάω με όλο τον κόσμο. Επειδή έχουν παγιδεύσει δύο τηλέφωνα πιστεύετε ότι με τους άλλους 30 δεν μιλάω; Είναι μέσα στα πλαίσια των καθηκόντων μου".

Παύλος Γερουλάνος: "Έχουμε καιρό μπροστά μας"

Από την πλευρά του, ο Παύλος Γερουλάνος, μιλώντας στον ίδιο σταθμό "Realfm 97,8", ζήτησε ψυχραιμία με αφορμή τα στημένα παιχνίδια, ενώ τόνισε πως υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου."Αν οι ελληνικές ομάδες έβγαιναν απλώς από το ευρωπαϊκό πλαίσιο, θα διατηρούσαμε τον βούρκο κλεισμένο στα σύνορα της Ελλάδας", δήλωσε μεταξύ άλλων Υπουργός Πολιτισμού.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Πιλάβιος: "Δύσκολο να αρχίσει το επόμενο πρωτάθλημα""

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...