Για το αν ο τεχνικός διευθυντής θα είναι Ελληνας ή ξένος: «Κοιτάμε και τις δύο περιπτώσεις. Δεν υπάρχει κάποιος που να είναι πιο κοντά, είναι καλό να μιλάμε όταν υπάρχει απόφαση. Αν θέλετε να πω προσωπική άποψη, επειδή έχουμε ξένο προπονητή, θα προτιμούσα Ελληνα τεχνικό διευθυντή, αλλά δεν υπάρχει απόφαση».
Για το αν έγινε συζήτηση για γενικό αρχηγό: «Δεν συζητήσαμε για γενικό αρχηγό».
Για το αν εξετάζονται και Ελληνες για τεχνικοί διευθυντές: «Έχουμε και Ελληνες και από το εξωτερικό, αυτή τη βδομάδα θα ξέρουμε».
Για τις μεταγραφές: «Συζητήσαμε όλα τα θέματα και για δανεικούς και για πωλήσεις και για ονόματα παικτών και τα πάντα. Οι πωλήσεις πάντα είναι σε σχέση με το ενδιαφέρον και τις προσφορές που θα πάρουμε. Παράλληλα, έχουμε κάνει και short list με ορισμένους παίκτες για αγορά. Όπως εξελίσσονται τα θέματα δεν μπορούμε να πούμε κάτι, όταν τελειώνουν θα ανακοινώνονται».

Για τον προγραμματισμό: «Συζητήσαμε το θέμα των αγοραπωλησιών, ο σχεδιασμός έχει σχέση με τα οικονομικά που έχουμε. Δεν έχουν μπει άλλα χρήματα στο ταμείο. Η αύξηση λήγει στις 17 Ιουνίου άλλα ο προγραμματισμός γίνεται χωρίς να μπουν λεφτά. Αν γίνει κάποιο θαύμα και μπουν και άλλα χρήματα θα προσαρμοστούμε καλύτερα».
Για την προετοιμασία: «Πλέον οι παίκτες θα κάνουν ένα μήνα διακοπές και μετά αρχίζουν οι προπονήσεις στην Παιανία. Μετά συμφωνήσαμε να κλείσουμε ένα προπονητικό στην Αυστρία για περίπου 10 μέρες και μετά εδώ πίσω για να ετοιμαστούμε για το Champions League».
Για το αν θα υπάρξουν αγορές και πωλήσεις: «Και αγορές και πωλήσεις πρέπει να γίνουν, τώρα δεν υπάρχει κάτι περισσότερο. Έχει υπόψιν του ο προπονητής πρώτα απ' όλα τα οικονομικά, ότι δεν υπάρχουν μεγάλα κεφάλαια όπως πριν 2 χρόνια».
Για τις επιδιώξεις: «Αυτό που θα επιδιώξουμε είναι να μπουν νέοι σε ηλικία παίκτες, να είναι ορεξάτοι, να έρχονται από κάπου που ο Παναθηναϊκός θα δώσει το βήμα για να μπορέσουν να διακριθούν και εν συνεχεία να πάνε, ενδεχομένως, σε κάποιο πρωτάθλημα ίσως καλύτερο από το ελληνικό. Θέλουμε παίκτες νέους, γρήγορους, για να παίξει πιο επιθετικά η ομάδα».

Υπάρχουν προτάσεις για πωλήσεις και αγορές

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Γιώργου Νίκα, που ακολούθησαν. Όπως είπε υπήρξε ομοφωνία στο θέμα της παραμονής του Ζεσουάλδο Φερέιρα ενώ όπως αποκάλυψε συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, τονίζοντας πως και προτάσεις για ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν έρθει στα γραφεία της ΠΑΕ και προτάσεις για αγορές παικτών έχουν γίνει προς άλλες ομάδες. Φυσικά και έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Τζαμάλ Αμπντούν, που αποτελεί τον μεγάλο στόχο του «τριφυλλιού» ενώ είπε επίσης πως συζητήθηκαν περίπου 10 ονόματα υποψήφιων τεχνικών διευθυντών, με την διοικούσα να καταλήγει σε δυο τρεις προκειμένου να αποφασίσει για τον «εκλεκτό»
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ο ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...