ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ

5/30/2011 01:44:00 π.μ.
Αν και τα «έψαλλε» στους παίκτες του για τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου, χαραξτηρίζοντας τα γελοία, ο Ζέελιμιρ Ομπράντοβιτς εξήγησε ότι μετά τα πράγματα άλλαξαν και πλέον πάνε στο ΣΕΦ να διεκδικήσουν τη νίκη «σαν να είναι η τελευταία μας ευκαιρία», όπως δήλωσε.«Όλοι συμφωνούν πως επρόκειτο για δύο διαφορετικά ημίχρονα. Ξεκινήσαμε νευρικά και υποπέσαμε σε λάθη χωρίς λόγο. Ήμασταν προετοιμασμένοι για την αλλαγή άμυνας του Ολυμπιακού. Ήμασταν έτοιμοι για την ματς απ ζώνη. Ακόμη κι αν είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα αν είσαι νευρικός κάνεις λάθη. Αυτό είπα στους παίκτες μου στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Θα χρειαζόμουν μισή ώρα για να τους εξηγήσω τα βλακώδη λάθη τους. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα έγιναν πολύ καλύτερα. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε σαφώς πολύ καλύτερα με μεγαλύτερη συγκέντρωση κάνοντας μόνο δύο λάθη», ήταν τα πρώτα λόγια του.Συνέχισε αναφερόμενος στην άμυνα και λέγοντας ότι «ο τρόπος που παίζουμε άμυνα είναι ενδιαφέρον, όπως είχε πει και ο κ. Ίβκοβιτς μετά τον τελικό του Κυπέλλου. Δεν είναι εύκολος. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε όντως πολύ καλύτερα. Η διαφορά των δώδεκα πόντων δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Το 2-0 είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα να αντιδράσει».Σειρά είχε το τρίτο ματς της σειράς, για το οποίο ήθελε να τονίσει ότι «σε όλα τα παιχνίδια όλοι νιώθουν κάποιου είδους πίεση. Θα είναι λάθος αν πιστέψουμε πως μετά το 2-0 έχουν τελειώσει τα πάντα. Θα πάμε την Τετάρτη στο ΣΕΦ και θα αντιμετωπίσουμε το ματς σαν να είναι η τελευταία μας ευκαιρία».
Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τα παράπονα των Ντούσαν Ίβκοβιτς και Βασίλη Σπανούλη για τη διαιτησία, αρνήθηκε και ξεκαθάρισε πως «δεν μίλησα για τη διαιτησία μετά το 3-0 του Ολυμπιακού στα πρώτα μας φετινά ματς. Δεν βρίσκω λόγο να πω κάτι τώρα. Δεν είναι δυνατό οι διαιτητές να μην κάνουν λάθη. Αν θέλουμε μπορούμε σε όλα τα ματς να βρούμε λάθη των διαιτητών. Και μετά τον τελικό Κυπέλλου και μετά το πρώτο ματς του ΣΕΦ. Αυτό λέω συνέχεια στους παίκτες μου. Η απάντηση δίνεται πάντα μέσα στο γήπεδο».
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...