ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ STREAM ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ BANNER

ΠΑΟ ΕΙΣΑΙ ΠΡΕΖΑ

ΠΑΟ ΕΙΣΑΙ ΠΡΕΖΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΗ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ.

BLOG FRENDS

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ BLOG ΣΤΟ FACEBOOK

ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΕΡΑΣ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!

Popular Posts Today

GREEN BLOG BANNER

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤO

ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ

ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΑΣ
ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ
PANATHINAIKOS STREAM BLOG

BLOG SPONSOR

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΕ LIVE STREAMING ΚΥΡΙΑΚΗ 18/3 19:30

3/15/2012 08:58:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ




ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 13 ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

3/15/2012 08:31:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Μαθήματα ήθους από την «Θύρα 13» που για ακόμη μία φορά έδειξε την ποιότητα που διαθέτει. Αν και υπάρχουν αρκετοί που ψάχνουν ευκαιρία και αφορμές για να κράξουν το συγκεκριμένο κομμάτι, οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού συνεχίζουν την μάχη που δίνουν με το ερυθρόλευκο κατεστημένο. Όπως έγινε για παράδειγμα την Τετάρτη στο Μεσολόγγι.Εκεί είχε προγραμματιστεί η εκδήλωση της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, στην οποία έδινε το παρόν και ο Σοφοκλής Πιλάβιος. Η παρουσία του φυσικά και δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στην περιοχή, που διατηρούν έναν από τους πιο ιστορικούς συνδέσμους της επαρχίας.Περίπου 20 άτομα λοιπόν, βρέθηκαν στην γιορτή που γινόταν στο «Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο» κρατώντας στα χέρια δύο πανό. Το ένα έγραφε: «Σοφοκλή ψάξου» (παραφράζοντας το γνωστό Βαγγέλη ψάξου, από το σκάνδαλο των στημένων) και το άλλο: «Μήπως να αναβάλουμε και το ντέρμπι;», χωρίς να δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα.
Μετά από αίτημα του προέδρου της ΕΠΣ αποχώρησαν και πήγαν απέναντι από το Πολιτιστικό Κέντρο, όπου μετά από λίγο κατευθύνθηκε χωρίς την συνοδεία της φρουράς του και ο πρόεδρος της ΕΠΟ.Οι δύο πλευρές είχαν μία ολιγόλεπτη κουβέντα, με τον Σοφοκλή Πιλάβιο να παραδέχεται μεταξύ άλλων, πως «πολλά πράγματα δεν είναι στο χέρι μου».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...