ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ STREAM ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ BANNER

ΠΑΟ ΕΙΣΑΙ ΠΡΕΖΑ

ΠΑΟ ΕΙΣΑΙ ΠΡΕΖΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΗ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ.

BLOG FRENDS

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ BLOG ΣΤΟ FACEBOOK

ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΕΡΑΣ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!

Popular Posts Today

GREEN BLOG BANNER

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤO

ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ

ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΑΣ
ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ
PANATHINAIKOS STREAM BLOG

BLOG SPONSOR

ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ Ο ΤΣΑΚΑΣ

9/30/2011 04:33:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Ο Βλάσης Τσάκας μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε ότι η πλευρά του πρίγκιπα Σουλτάν δεν πρόκειται να κάνει πίσω, κάνοντας λόγο για επικοινωνιακά τρικ.O Βλάσης Τσάκας μιλώντας στον NovasportFm τόνισε "Συναντήθηκα με τον Παναγιώτη Πετρόπουλο και του έδωσα το πρωτότυπο πληρεξούσιο. Δεν θα μπούμε σε πλειστηριασμό με τον Πρίγκιπα. Δεν έχουμε κάνει δουλειά στο πόδι, όλα είναι μετρημένα. Αλλο το ενδιαφέρον, άλλο η πρόταση. Είναι διαφορετικά. Εμείς περιμένουμε, είμαστε σε καλό δρόμο και νομίζω υπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ των δύο νομικών και υπάρχει αισιοδοξία ότι τις επόμενες μέρες θα γίνει κάτι καλό ανακοινώσιμο. Ξαφνικά άρχισαν όλα τα ενδιαφέροντα, έπειτα από τρία χρόνια. 
Θέλουμε να τελειώνουμε για να ησυχάσουμε. Δεν ασχολούμαστε με τρικ. Αν έχουν καλύτερη πρόταση, το εύχομαι για να αποχωρήσουμε. Διαφορετικά, ας μας αφήσουν να κάνουμε τη δουλειά μας.



ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ DEAL ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ

9/30/2011 04:20:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Στην τελική ευθεία μπαίνει το ενδιαφέρον του Σουλτάν Αλ Σαούντ για την απόκτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παρά την εμφάνιση τρίτου ενδιαφερομένου. Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Βλάσης Τσάκας αφίχθη στην Αθήνα από τη Τζένα και μετέφερε μαζί του την ολοκληρωμένη πρόταση που κατέρτισαν οι νομικοί του Σαουδάραβα.Ο Τσάκας είχε συνάντηση στο ξενοδοχείο Sofitel με τον δικηγόρο του, Παναγιώτη Πετρόπουλο και του έδωσε το επίσημο έγγραφο με την πρόταση του Σουλτάν Αλ Σαούντ. Αυτός με τη σειρά του, το απέστειλε στους νομικούς εκπροσώπους της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ώστε να το μελετήσουν.
ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΛΟΚ
ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΠΛΕΟΝ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ.Ο ΝΕΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ.ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΗ ΕΝΑΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ DEAL.ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.



ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

9/30/2011 04:10:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Θετική κρίνεται η πρόταση της επενδυτικής εταιρείας για την εξαγορά όλων των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, από τους ιθύνοντες της ομάδας. Οι διοικούντες του Παναθηναϊκού κάνουν λόγο για μια πολύ σοβαρή πρόταση και πως θα ενημερωθούν άμεσα οι μέτοχοι της ομάδας. Όπως υπογραμμίζουν είναι θετικός ο αιφνιδιασμός που είχαν το πρωί της Παρασκευής.Την ίδια στιγμή, ο Βλάσης Τσάκας τονίζει πως θα προχωρήσει το θέμα για την πλευρά του πρίγκιπα Σουλτάν. Τις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει το αν θα υπάρξει εξέλιξη στην συγκεκριμένη υπόθεση.



ΤΟ 90% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΘΕΛΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

9/30/2011 04:07:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Για την απόκτηση του 90% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται ο διεθνής επενδυτικός όμιλος, ο οποίος κατέθεσε σχέδιο πρόταση, μέσω του Γιώργου Γεωργίου. Ο Ελληνοκύπριος εκπρόσωπος του επενδυτικού ομίλου μετέφερε την πρόθεση για εξαγορά όλων των μετοχών της ΠΑΕ, με την πλευρά της διοίκησης του Παναθηναϊκού να τονίζει πως το θέμα θα συζητηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ.Η συγκεκριμένη εταιρεία εδρεύει στο Άμπου Ντάμπι και η πρότασή της αντιμετωπίζεται με μεγάλη σοβαρότητα. Το σχέδιο πρότασης κατατέθηκε το πρωί της Παρασκευής στην «πράσινη» ΠΑΕ και όπως ξεκαθαρίστηκε από την πλευρά της διοίκησης, στις 4 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση, από όπου θα προκύψει ΔΣ.Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα μελετήσει το σχέδιο πρότασης και τότε θα υπάρξει και νέα επαφή με την πλευρά του επενδυτικού ομίλου, προκειμένου να αναλυθεί η πρόταση που θα κατατεθεί για την εξαγορά των μετοχών του «τριφυλλιού».



ΝΕΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

9/30/2011 02:30:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ



ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΓΟΝΤΙΚΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

9/29/2011 05:40:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Να διαφυλάξει το θεσμικό του κύρος και να μην ανακατευτεί ξανά με τα θέματα των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ζήτησε ο Ανδρέας Βγενόπουλος από τον Δημήτρη Γόντικα. Ο μέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο του «τριφυλλιού», καθώς επίσης και την επιστολή που έστειλε με την σειρά του ο Γόντικας προς τους υπολοίπους μετόχους.
Αναλυτικά η επιστολή του Ανδρέα Βγενόπουλου: «Αγαπητέ Δημήτρη,
Είσαι ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού και όχι ταχυδρόμος του κ. Γ. Βαρδινογιάννη. Από δω και πέρα σε παρακαλώ, για το καλό του Παναθηναϊκού, διαφύλαξε το θεσμικό κύρος σου και μην ανακατευτείς ξανά σε θέματα που αφορούν τους μετόχους.
Αφού όμως μπήκε στη διαδικασία πες τους ότι η μόνη τους λύση είναι η εγγύση ότι θα πάρουμε πίσω όσα ξοδέψαμε για το Βοτανικό και ότι δεν θα έχουμε οποιαδήποτε συνέπεια από τυχόν νομικές ευθύνες.
Όλα τα άλλα είναι επινοήσεις του κ. Γ. Βαρδινογιάννη που παραβαίνουν τον νόμο και την κοινή λογική. Αν θέλει να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στο Πρωτοδικείο και την πτώχευση είναι καθαρά δικό του θέμα και ευθύνη.
Ανδρέας Βγενόπουλος».
Η επιστολή του Δημήτρη Γόντικα προς τους μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Κύριοι,
Έλαβα σήμερα την συνημμένη στο παρόν επιστολή από τον θεματοφύλακα των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ του κ. Ιωάννη Β. Βαρδινογιάννη και της ανωνύμου εταιρείας με την επωνυμία Green Dream A.Ε., την οποία και σας αποστέλλω.
Ελπίζω αυτό να διευκολύνει όλες τις σχετικές διαδικασίες. Παρακαλώ ενημερώστε με αν προτίθεστε να κάνετε χρήση του παρεχομένου με την παραπάνω επιστολή του δικαιώματός σας. Είμαι στην διάθεσή σας για κάθε αναγκαία διευκρίνιση.
Δημήτρης Γόντικας».


Επιστολή έστειλε και ο Λεωνίδας Γεωργόπουλος, ο οποίος αναφέρει: «Αγαπητέ κ. Γόντικα,
Υπό την ιδιότητα του θεματοφύλακα των μετοχών του κ. Ιωάννη Β. Βαρδινογιάννη και της εταιρείας Green Dream A.E., σας αποστέλλω επιστολή που απευθύνεται προς τους μετόχους της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, κ.κ. ΠΑΥΛΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΑΤΕΡΑ, PANAMIND HOLDING LIMITED, BAYLOCK LIMITED και VIEWFIELD ENTERPRISES LIMITED και παρακαλώ να τη διαβιβάσετε σε αυτούς.
Θα επιθυμούσα να μου γνωρίσετε πότε θα πρέπει να σας παραδώσω τις σχετικές εξουσιοδοτήσεις.
Ο εξουσιοδοτημένος θεματύλακος,
Λωνίδας Κ. Γεωργόπουλος».
Η δεύτερη επιστολή αναφέρει: «Κύριοι,
Όπως είναι γνωστό απόφαση των πελατών μου (κ. Ι. Β. Βαρδινογιάννη και Green Dream A.E.) είναι οι μετοχές τους στην ΠΑΕ ΠΑΟ να παραμείνουν ανενεργείς.
Ωστόσο, προς αποφυγή επαναληπτικών συνελεύσεων, όσον αφορά ορισμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Έκτακτης Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΠΑΕ που συγκλήθηκε για την 4.10.2011, οι ανωτέρω πελάτες μου προτίθενται να σας παράσχουν εξουσιοδότηση για να εκπροσωπήσετε μετοχές τους αναλόγως προς το ποσοστό συμμετοχής σας και ψηφίσετε θετικά (υπέρ) για τα θέματα 2,3,4 και 5 της ως άνω ημερήσιας διάταξης.
Προϋπόθεση για την παροχή της παραπάνω εξουσιοδότησης είναι η από πλευράς σας δέσμευση ότι θα μετάσχετε στην Γενική Συνέλευση και θα ψηφίσετε και εσείς υπέρ για τα ως άνω θέματα.
Κοίτοι είναι αυτονόητο, διευκρινίζεται ότι οι πελάτες μου δεν θα συμμετάσχον στην αύξηση.
Ο εξουσιοδοτημένος θεματοφύλακας,
Λεωνίδας Κ. Γεωργόπουλος».



OUR PRIDE:ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ

9/29/2011 03:54:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΕΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ...GLORY DAYS... ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..
ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ..
ΜΟΝΟ!!
ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ (ΠΑΟ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ (Θ13).
ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.
ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΜΙΖΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚAI ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ,
ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΣΚΟΤΟΥΡΕΣ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..
ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕ.ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΗΛΙΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ
ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΟΤΑΝ ΙΣΩΠΕΔΩΝΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΑΣ..ΚΑΤΑΛΥΑΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΑΔΙΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝΑΜΕ
ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΠΟΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΑΝΕ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ..ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ...ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΧΝΟΤΟΥΣΑΝ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Θ11 ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΑΝΕ ΓΕΝΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ
ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ.
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ Η ΘΥΡΑ 13 ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ..
ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗ Θ7 84 ΚΑΙ 85 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.

ΤΩΡΑ.....ΠΕΛΑΤΕΣ....
ΝΑΙ ΡΕ!!ΠΕΛΑΤΕΣ!!!!!ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.
ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΓΚ..ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ..ΤΟΥ ΒΓΕΝΟ..ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ!
ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ..ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ..ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΑΝ
ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ..ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ...
ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ
ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ..ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ..ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΜΑΡΑ.
ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ.
ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ...
ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ.....!!!

ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ.."ΠΑΟ ΟΛΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ" "ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ" "ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13"
ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
ΠΟΛΛΟΙ ΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ..ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΙΓΟΙ ΤΑ ΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ
ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΟΛΕ" ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΛΕΠΤΑ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ.
ΑΝ ΔΕΝ "ΤΗΝ ΠΙΝΕΙΣ" ΕΙΣΑΙ ΞΕΝΕΡΩΤΟΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ "ACAB" KAI ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΙΣΑΙ ΦΛΩΡΟΣ.
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΗΘΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ
ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ...ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΒΑΤΟ...
ΑΝ ΔΕΝ ΓΛΥΦΕΙΣ Η ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ..ΣΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ.
ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΑΝΗΚΕΙΣ..."ΤΖΙΓΓΕΡΙΚΟΣ".."ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΙΚΟΣ".."ΠΡΙΓΚΗΠΙΚΟΣ"....ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ?????

ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ..OΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑΣ..ΕΠΟΧΗ "ΔΗΛΩΝΩ ΟΠΑΔΟΣ"..
ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΤΟΥ "ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΗ".."ΕΝΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΩ ΟΛΟΥΣ"
ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΟΝΟΜΑ..ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΚΑΦΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΟΠΑΔΙΚΗΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ ΝΑ
ΣΠΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΒΑΛΕΔΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..ΑΚΟΜΑ...ΑΚΟΜΑ...ΞΕΦΤΙΛΑ!
ΚΑΙ Η ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ..ΜΟΝΗ..
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ..ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ
Ο ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΛΑΓΟΙ" ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ..
ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΝΟΜΑΣΤΕ...ΓΙΑ "ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ"..ΓΙΑ"ΟΝΟΜΑΤΑ"...

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ.



ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ.."..Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.."
ΑΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΕΥΤΟΥΜΕ...ΞΑΝΑ!!!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΣ...

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΛΟΚ
ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ TO PANATHINAIKOS STREAM BLOG ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ.ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ...ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΙ.ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13!





ΒΡΗΚΑΝ ΛΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ

9/29/2011 11:08:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΕΙ Ο ΤΡΑΚΗΣ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΕΣ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ !!



Συνάντηση Τσάκα-Τζίγγερ;

9/29/2011 10:59:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας κάνει λόγο για συνάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον εκπρόσωπο του Σουλτάν Μπιν Νασέρ Αλ Σαούντ, λίγο πριν ο τελευταίος αναχωρήσει για Τζέντα.Η Sportday επικαλείται πληροφορίες από την πλευρά του Βλάση Τσάκα για συνάντησή του με τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού στο Καβούρι, το βράδυ της Τρίτης.Ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα επενδυτή είχε συναντηθεί το βράδυ εκείνο με τον Παναγιώτη Πετρόπουλο, για να ενημερωθεί για τις επαφές με την πλευρά Βαρδινογιάννη και παράλληλα είχε μια πρώτη γνωριμία και με τον ίδιο τον Τζίγγερ.Κάτι τέτοιο πάντως διαψεύδεται κατηγορηματικά από τους κύκλους της οικογενείας...



Ιδού τα νομικά «παράθυρα»

9/29/2011 10:45:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Οι πρόσφατες επίσημες τοποθετήσεις του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, σύμφωνα με τις οποίες ακόμη κι αν υπάρξει μεταβίβαση των μετοχών του 54,7% της πλευράς Βαρδινογιάννη προς στον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, δεν πρόκειται να επικυρωθεί από την ΕΕΑ, καθώς δεν συνάδει με τον αθλητικό νόμο, άναψαν «φωτιές»
Κυρίως στην πλευρά των φίλων της ομάδας και των δημοσιογραφικών γραφείων. Οι δικηγόροι, ωστόσο, του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ δεν έχουν καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια και ήδη έχουν παραδοθεί προς την πλευρά του οι δύο πρώτες βασικές επιλογές, για να αποφευχθούν οι περιπέτειες. Τα «νομικά παράθυρα», δηλαδή, που θα αποτρέψουν τυχόν προβλήματα.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Αλέξης Κούγιας παρουσίασε απλά το γράμμα του νόμου που προκύπτει από τον 2725/99 και την τροποποίησή του με το 3057/2002 του Ευάγγελου Βενιζέλου, στο οποίο τονίζεται μεταξύ άλλων ότι
α) «μέτοχοι των ΠΑΕ μπορούν να είναι τα φυσικά πρόσωπα με ιθαγένεια κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης, καθώς και τα νομικά πρόσωπα ή οι εταιρείες που έχουν την καταστατική έδρα ή την κύρια εγκατάστασή τους σε ένα από τα κράτη αυτά» και
β) «οι ανώνυμες εταιρείες που έχουν μετοχές ονομαστικές και όλοι οι μέτοχοί τους είναι φυσικά πρόσωπα με ιθαγένεια ελληνική ή άλλου κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης».
Ο πρίγκιπας φυσικά δεν εντάσσεται σε καμία από τις δύο κατηγορίες και τυπικά ο Κούγιας έχει δίκιο. Ουσιαστικά όμως όχι...
Και αυτό διότι, παρότι το νομικό πλαίσιο είναι πολύ πιο αυστηρό απ' ό,τι για οποιανδήποτε άλλη ανώνυμη εταιρεία πέραν των αθλητικών, υπάρχουν «νομικά παράθυρα». Και εν προκειμένω οι δικηγόροι του πρίγκιπα έχουν προτείνει ήδη δύο (από τις αρκετές που υπάρχουν) για νόμιμη παράκαμψη του προβλήματος:
1) Ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ μπορεί να ιδρύσει μία ανώνυμη εταιρεία σε οποιανδήποτε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, όπως λόγου χάρη την Κύπρο, που αποτελεί μια πολύ συνηθισμένη πρακτική. Με τις γνωστές εταιρείες-θυρίδες που -δίχως καμία παρανομία- μπορούν να συσταθούν μέσα σε μία ημέρα! Αν μάλιστα υπάρξει πρόβλημα με το ύψος του ποσοστού (το 54,7%), τότε μπορεί να γίνει σύσταση πέραν της μίας εταιρείας και να μοιραστούν αναλογικά τα ποσοστά (π.χ. πέντε εταιρείες με 9,99% και μία με 4,75%).
2) Να συσταθεί από τον πρίγκιπα μία ανώνυμη εταιρεία στην Ελλάδα και να μεταβιβαστούν οι μετοχές σε ένα φυσικό πρόσωπο ελληνικής ιθαγένειας, της απόλυτης εμπιστοσύνης του πρίγκιπα, που μπορεί να είναι ακόμη και ο Βλάσσης Τσάκας.



ΒΛΑΣΗΣ ΤΣΑΚΑΣ :«Στα χέρια μου το πρωτότυπο»

9/29/2011 10:42:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Ο Βλάσσης Τσάκας ρύθμισε τις τελευταίες λεπτομέρειες με το νομικό εκπρόσωπο του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, τον Παναγιώτη Πετρόπουλο, χθες το πρωί επί ελληνικού εδάφους και κατόπιν αναχώρησε για τη Σαουδική Αραβία και την Τζέντα όπου έφτασε το βράδυ μέσω Καΐρου.
Λίγες ώρες αργότερα, μιλώντας στο «Goal», δεν έκρυψε την αισιοδοξία του και επεσήμανε: «Εχω ήδη στα χέρια μου το επίσημο πληρεξούσιο έγγραφο. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Ευελπιστώ ότι μέσα σε δέκα ημέρες θα είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε το deal παρά τα χρονικά εμπόδια που υπάρχουν εξαιτίας της απόστασης».
Αξίζει να σημειωθεί ότι από νομικής πλευράς υπάρχουν αμφιβολίες για το αν σε αυτό το διάστημα θα ξεπεραστούν οι διαδικαστικές λεπτομέρειες και οι αποστολές επίσημων εγγράφων που απαιτούνται για να επικυρώνουν ό,τι συμφωνείται. Οι πιο απαισιόδοξοι, μάλιστα, σημειώνουν ότι είναι πιθανό όλη αυτή η γραφειοκρατία να κρατήσει 1-2 μήνες μέχρι να ξεπεραστεί!



«ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΑΥΤΑ Ο κ. Γ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ;»

9/29/2011 10:36:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
«Γιατί δεν τα εγγυάται αυτά ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης να τελειώνουμε;» ρωτάει -ξανά- ο Ανδρέας Βγενόπουλος που έβγαλε νέα ανακοίνωση για τον Βοτανικό.Ο Mr. MIG κατηγορεί τον Βαγγέλη Σαμαρά για ψέματα και ανακρίβειες, τις οποίες θα απαντήσει όταν... βρει χρόνο(!), ενώ ζητάει από τον Τζίγγερ να αναλάβει τις ευθύνες της ΓΗΠΕΛ, κάτι που ο Βαρδινογιάννης έχει δηλώσει με κάθε τρόπο πως θα κάνει!
Η ανακοίνωση του Βγενόπουλου έχει τίτλο: «ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΑΥΤΑ Ο κ. Γ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ;» και αναφέρει πιο κάτω: «Τα ψέματα και τις ανακρίβειες του κ. Β. Σαμαρά θα τις αποκαταστήσω μάλλον σε Συνέντευξη Τύπου, όταν μου επιτρέψει το πρόγραμμά μου.
Αφού όμως ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι όσα έχει ξοδέψει ο Παναθηναϊκός για το Βοτανικό θα τα πάρουμε πίσω και δεν έχουμε νομικές ευθύνες ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΑΥΤΑ Ο κ. Γ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ;
Πότε θα καταλάβει επιτέλους ο κ. Βαρδινογιάννης ότι η επικοινωνία που προσπαθεί να κρύψει την ουσία όσο επιτυχημένη και να είναι, έχει κοντά ποδάρια; Μπορεί να δώσει τώρα μια απλή απάντηση σε μια απλή ερώτηση;».
Η ανακοίνωση του Τζίγγερ στις 26 Σεπτεμβρίου ανέφερε για το θέμα της ΓΗΠΕΛ: «Με δεδομένο ότι θεωρεί τη ΓΗΠΕΛ βάρος για την ΠΑΕ, προκείμενου ο εν λόγω μέτοχος να ολοκληρώσει την επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με τον τρόπο που έχει παρουσιάσει, προτείνω:
Να μην υπάρχει πλέον κανενός είδους διασύνδεση της ΓΗΠΕΛ με την ΠΑΕ λύνοντας τις μεταξύ τους συμβάσεις χωρίς αμοιβαίες αξιώσεις και στη συνέχεια να μού μεταβιβάσει η ΠΑΕ το σύνολο των μετοχών της ΓΗΠΕΛ έναντι συμβολικού τιμήματος ενός (1) ευρώ.
Μέσω αυτής της ξεκάθαρης λύσης, θα αναλάβω όλες τις τυχόν υποχρεώσεις της ΓΗΠΕΛ προς τρίτους»



Τράβηγμα ο Σεϊταρίδης, ίωση ο Σαριέγκι

9/28/2011 09:01:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Με απουσίες συνεχίζονται οι προπονήσεις στην Παιανία. Διαβάστε τον τραυματισμό του Σεϊταρίδη αλλά και γιατί δεν προπονήθηκε ο Σαριέγκι. Στην Εθνική Γκάνας και πάλι ο Κουίνσι.Παρά το νέο ρεπό που έχει ο Παναθηναϊκός και αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω της απουσίας (δεύτερης) ομάδας από την Σούπερ Λίγκα, το "τριφύλλι" συνεχίζει την μίνι προετοιμασία του.Σε αυτήν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και να θέλει να δοκιμάσει μερικά πράγματα δεν μπορεί αφού συνεχώς αντιμετωπίζει απουσίες.Στην διάρκεια της προπόνησης την Τετάρτη, ο Σεϊταρίδης υπέστη τράβηγμα στον αριστερό δικέφαλο και αποχώρησε αλλά ο αμυντικός των "πράσινων" δεν ήταν το μόνο "θύμα".Στο απουσιολόγιο του Πορτογάλου τεχνικού ήταν και ο Βάσκος αμυντικός του "τριφυλλιού" Γιόσου Σαριέγκι που δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης. Ατομικά προπονήθηκαν οι Ρούντολφ Γκέργκελ και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.Αγωνιστικά σε ότι αφορά την προπόνηση της Τετάρτης στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις ταχυδύναμης με τελειώματα και ακολούθως χωρίστηκαν σε τρείς ομάδες και έπαιξαν δίτερμα εναλλάξ.

Στην Εθνική Γκάνας ο Κουίνσι

Μια ευχάριστη είδηση έφτασε στην Παιανία και τον Κουίνσι την Τετάρτη αφού ο μεσοεπιθετικός του "τρφυλλιού" μετά τις θετικές εμφανίσεις του με τα "πράσινα" δικαιώθηκε. Ο λόγος;

Ο Κουίνσι Οβόσου Αμπέγιε κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Γκάνας και πάλι Γκόραν Στεπάνοβιτς για την αναμέτρηση με αντίπαλο το Σουδάν στις 8 Οκτωβρίου για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.



«Ο Βγενόπουλος ήξερε για τον Βοτανικό»

9/28/2011 08:54:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Ο πρώην εντεταλμένος σύμβουλος της ΠAE Παναθηναϊκός, Βαγγέλης Σαμαράς έδωσε λεπτομέρειες για τη δράση της ΓΗΠΕΛ και υποστήριξε πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος αλλά και όλοι οι υπόλοιποι στο ΔΣ γνώριζαν τα πάντα.   

Από τα κυριότερα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν ήταν ότι τα έξοδα των «πράσινων» δεν ξεπερνούν τα 6,7 εκατ. ευρώ, ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος και όλοι  στη διοίκηση γνώριζαν τα πάντα, ότι η μόνη αξίωση τρίτου μπορεί να προκύψει από την κατασκευάστρια εταιρεία και τέλος,  ότι αν ο πρίγκιπας, ή οποιοσδήποτε άλλος, έχει 96 εκατ. ευρώ, το γήπεδο στον Βοτανικό ξεκινάει άμεσα.

Μάλιστα, υπενθύμισε ότι τα λεφτά που είχε δώσει ο Παναθηναϊκός ήταν περίπου 9,595 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία επιστράφηκαν τα 5 εκατ.. Έτσι, τα λεφτά που ξοδεύτηκαν είναι ουσιαστικά 4,6 εκατ. και αφορούν 1,820 εκατ. μελέτες (περιλαμβάνει και το κόστος έκδοσης αδειών), 7.500.000 καθαιρέσεις και 1,974 εκσκαφές - εξυγιάνσεις, ενώ στο διάστημα αυτό, σε προϋπολογισμούς της ΠΑΕ, είχαν ξοδευτεί άλλα δύο εκατ. ευρώ που είχαν εγκριθεί για δαπάνες διακίνησης της ΓΗΠΕΛ (751 χιλ. τον πρώτο χρόνο, 830 χιλ. τον δεύτερο και 420 χιλ. τον τρίτο).

Λίγο αργότερα, το μέλος του ΔΣ κ. Ξυλάς πήρε το μέρος του κ. Βγενόπουλου και υποστήριξε πως ο κ. Βαρδινογιάννης δεν βοηθά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα  ο κ. Βαρδινογιάννης να δώσει στη δημοσιότητα τις επιστολές που αντάλλαξε με τον μέτοχο κ. Ξυλά τον Μάρτιο τού 2010.



ΕΧΕΙ ΤΣΟΝΤΑ ΑΠΟΨΕ...ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ TV...

9/28/2011 01:50:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΕΧΕΙ ΤΣΟΝΤΑ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ...ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.



Ο ΦΕΙΡΕΡΑ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ

9/28/2011 01:42:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Το κοινό μεταξύ της Μάλαγα του Αμπντουλάχ Αλ-Τάνι και του Παναθηναϊκού που μπορεί να γίνει του Σουλτάν Αλ Σαούντ είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο σεΐχης εμπιστεύθηκε τον Πορτογάλο, αλλά τον κράτησε μόλις εννιά αγωνιστικές.
Πέραν της κακής αγωνιστικής κατάστασης της ομάδας στην Ισπανία του φόρτωσαν τις κακές μεταγραφικές επιλογές. 16,2 εκατ. ευρώ και οι μόνοι που έπιασαν ήταν οι Ροντόν (3,5 εκατ. ευρώ), Φερνάντες (3,6 εκατ. ευρώ), Ελισέου (1,5 εκατ. ευρώ) και Κουίνσι (0). Για παράδειγμα, τους κακοφάνηκαν τα 900 χιλιάδες ευρώ για τον πρώην του Ηρακλή Μαλαγένιο που δεν έπαιξε!



Προτεραιότητα η επιστροφή του Σισέ!!!

9/28/2011 01:39:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Η επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ είναι προτεραιότητα για την επίδοξη «διάδοχη διοίκηση» του Παναθηναϊκού, όπως αποκάλυψε ο Βαγγέλης Μίχος στην εκπομπή «Παλτά και παικταράδες» του Sentra 103,3!Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του συναδέλφου, ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Σουλτάν, Βλάσσης Τσάκας είχε αλλεπάλληλες τηλεφωνικές συνομιλίες με φιλικά του πρόσωπα την Τρίτη το βράδυ, όπου αφενός εξέφραζε την ανακούφισή του για το ότι πήγαν όλα καλά με την αποστολή του περιβόητου πληρεξούσιου, αφετέρου αποκάλυψε και τα πρώτα αγωνιστικά πλάνα της «νέας διοίκησης», τα οποία φυσικά γνωρίζει από… πρώτο χέρι.Ούτε λίγο – ούτε πολύ, λοιπόν, ο κ. Τσάκας είπε σε φίλους του πως πρώτη κίνηση και μεγάλη επιθυμία του Πρίγκιπα (προφανώς και του ιδίου) είναι η επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό!!!
Φυσικά, με όλα όσα έχουν δει… τα μάτια μας τις τελευταίες ημέρες δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε τις προθέσεις του Πρίγκιπα Σουλτάν και του τετραπέρατου, Βλάσση Τσάκα!



ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΥΕΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ .....ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ

9/28/2011 12:03:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Συνεργάτης του πρώην δημάρχου, Νικήτα Κακλαμάνη αποκάλυψε ότι η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Αθηναίων και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το γήπεδο είναι διμερής.
«Η σύμβαση μεταξύ ΠΑΕ και Δήμου είναι διμερής. Αν μπορεί η ΠΑΕ να ζητήσει αποζημίωση, μπορεί και ο δήμος να το πράξει. Οι ευθύνες για το γηπεδικό είναι πλέον στο ΥΠΕΚΑ που πρέπει να προχωρήσει στο Προεδρικό Διάταγμα σε συνεργασία με τη νυν ηγεσία του Δήμου» υποστήριξε με δηλώσεις του στην Sportday.Αναφερόμενος στο ύψος της αποζημίωσης, είπε: «Αυτό είναι θέμα νομικών. Η κάθε πλευρά συνυπολογίζει τις παραμέτρους. Δεν ξέρω τι μπορεί να υποστηρίξει ο Παναθηναϊκός. Αλλά ο Δήμος μπορεί να συνυπολογίσει ότι χάνει ανταποδοτικά οφέλη από το γήπεδο, από τα έργα υποδομής που θα γίνονταν, από την εκμετάλλευση της περιοχής».



ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

9/28/2011 12:03:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Ο υποψήφιος Σαουδάραβας επενδυτής φέρεται να είχε την πρώτη του απευθείας επαφή με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρίγκιπας Σουλτάν το βράδυ της Τρίτης είχε την πρώτη του τηλεφωνική επικοινωνία με τον δικηγόρο του, Παναγιώτη Πετρόπουλο. Μέχρι τότε ο κ. Πετρόπουλος  μιλούσε με την πλευρά του πρίγκιπα μέσω του Βλάση Τσάκα. 
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος αναμένεται να επισκεφθεί το πρωί της Τετάρτης (28/9) το δικηγορικό γραφείο που έχει καταθέσει τις μετοχές του ο Γ. Βαρδινογιάννης.
Το θέμα της συζήτησης δεν θα είναι η αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αν δεν έρθει πρώτα το πρωτότυπο πληρεξούσιο.



Ο ΒΛΑΣΗΣ ΤΣΑΚΑΣ ΣΤΗΝ NOVA:"Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό"

9/28/2011 12:03:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

 Στην εκπομπή της ΝOVA Η ώρα των πρωταθλητών μίλησε ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Νάσερ Αλ Σαούντ, Βλάσης Τσάκας, ο οποίος έκανε γνωστό ότι την Τετάρτη θα ξεκινήσουν οι συνομιλίες των δυο πλευρών για την ολοκλήρωση της απόκτησης των μετοχών του Παναθηναϊκού .
Αναλυτικά ο κύριος Τσάκας δήλωσε.
"Εγώ έκανα υπομονή και κάνω υπομονή και θα δούμε. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό".
Θεωρείτε πως ο τρόπος με τον οποίο κάνατε την πρόταση σας ήταν σωστός;
"Ακόμα και τώρα υποστηρίζω ότι αυτό που κάναμε ήταν σωστό".
Δεν θα ήταν πιο σωστό την δουλειά να έχει αναλάβει ένα δικηγορικό γραφείο;
"Το γραφείο αυτό υπάρχει αλλά δεν είναι στην Αθήνα και νομίζω κάνει καλά την δουλειά του αν επικοινωνιακά δεν σας αρέσει τι να κάνουμε".
Ο Πρίγκιπας δεν καταλαβαίνει ότι η δικιά του η εικόνα θίγεται από όλο αυτό;
"Ο Πρίγκιπας δεν αλλάζει την τακτική του και την θέση του. Αυτό θέλει αυτό κάνει".
Ποια είναι η επόμενη μέρα;
"Αύριο το πρωί ο κ. Πετρόπουλος έχει ραντεβού με τους εκπροσώπους της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Θα καθίσουν γύρω από το ίδιο τραπέζι και θα δουν τη ζητάει η μια πλευρά τη προσφέρει η άλλη και θα δούμε τι θα γίνει".
Ξέρετε ότι η ελληνική νομοθεσία απαγορεύει την αγορά μιας ΠΑΕ από έναν ξένο επενδυτή;
"Υπάρχει τρόπος να ξεπεραστεί αλλά δεν είναι ώρα να το συζητήσουμε".
Στην ανακοίνωση δεν γίνεται καμία αναφορά σε νούμερα, ισχύουν όσα είχατε πει στη πρώτη ανακοίνωση;
"Εάν διαβάσουμε τις δύο πρώτες γραμμές σας κατατοπίζει".
Ποια είναι τα επόμενα βήματα τα δικά σας, έχετε μιλήσει με τον κ. Βαρδινογιάννη, με τον Πρίγκιπα;
"Δεν έχω λάβει κανένα μήνυμα από τον κ. Βαρδινογιάννη. Με τον Πρίγκιπα μίλησα και με περιμένει αύριο το βράδυ".
Ήδη άρχισαν να γράφονται και κάποιες ενδεχόμενες κινήσεις σας, έχετε κάνει κάποιο πλάνο;
"Λέτε να θέλουμε μια ομάδα και να μην έχουμε κάνει ένα πλάνο αλλά ακόμη δεν έχουμε κάνει το παραμικρό."
Θεωρείται ότι θα τελειώσει το deal;
"Η πρόθεση είναι αυτή. Το να θέλει μόνο μια πλευρά δεν σημαίνει ότι θα γίνει το deal. Πάμε για αίσιο τέλος".



ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝ

9/27/2011 10:35:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΝΕΑ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ.



ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ

9/27/2011 06:43:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Ο πρίγκιπας έστειλε δήλωση με την οποία προαναγγέλλει την άφιξη του στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την πλευρά Βαρδινογιάννη. Ο Παναγιώτης Πετρόπουλος με τη σειρά του, επιβεβαίωσε ότι έχει στα χέρια του το πληρεξούσιο.Αυτό είναι σε ηλεκτρονική μορφή και ελαφρώς τροποποιημένο σε σχέση με το αρχικό πλάνο της εξουσιοδότησης. Το αρχικό κείμενο αναμένεται να φτάσει τις επόμενες ημέρες.

Η δήλωση του πρίγκιπα:

"Εξαιτίας του θορύβου που έχει δημιουργηθεί από την προσφορά μας για την απόκτηση της πλειοψηφίας των μετοχών (54,7%) του Παναθηναϊκού, θα θέλαμε να σημειώσουμε τα ακόλουθα.
1. Η απόφαση μας έχει παρθεί και η πρόταση μας για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναθηναϊκού είναι σε πλήρη ισχύ.
2. Έχουμε ορίσει τον κύριο Παναγιώτη Πετρόπουλο, δικηγόρο, ως τον νόμιμο αντιπρόσωπο μας, ο οποίος αναλαμβάνει τις διαπραγματεύσεις με τους δικηγόρους της οικογένειας Βαρδινογιάννη, και όταν ολοκληρωθούν επιτυχώς όλες οι νόμιμες διαδικασίες, η μεταβίβαση της πλειοψηφίας των μετοχών θα υπογραφεί. Το απαραίτητο πληρεξούσιο έγγραφο συντάσσεται.
3. Εφόσον υπάρξει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις, τότε μέσα στις επόμενες ημέρες σχεδιάζουμε να επισκεφτούμε την Αθήνα για να ολοκληρώσουμε τη μεταβίβαση.
4. Μετά την ολοκλήρωση της μεταβίβασης της πλειοψηφίας των μετοχών και μαζί με τον κύριο Βλάση Τσάκα και με άλλους συνεργάτες μου, οι οποίοι με συνοδεύουν, σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα με βάση τον προγραμματισμό που έχουμε κάνει.
Ζητάω την κατανόηση όλων των ανθρώπων οι οποίοι εμπλέκονται και ιδιαίτερα των εκατομμυρίων οπαδών του Παναθηναϊκού για τις πιθανές καθυστερήσεις στη διαδικασία, που ίσως προκληθούν από ζητήματα άσχετα με τον προγραμματισμό μας.
Ερχόμαστε με τις καλύτερες προθέσεις για τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα, γενικότερα.
Η Αυτού Εξοχότης, Πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ"



ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

9/27/2011 06:43:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Ο Παναγιώτης Πετρόπουλος έχει στα χέρια του το πληρεξούσιο του πρίγκιπα Σουλτάν και μπορεί πλέον να ξεκινήσει τις επαφές με την πλευρά Βαρδινογιάννη για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως υπογράμμισε ο Βλάσης Τσάκας. Το πληρεξούσιο είναι σε ηλεκτρονική μορφή και ελαφρώς τροποποιημένο σε σχέση με το αρχικό πλάνο της εξουσιοδότησης. Το αρχικό κείμενο αναμένεται να φτάσει τις επόμενες ημέρες. Ο μεσολαβητής του Άραβα επενδυτή τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM» πως μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα της απόκτηση των μετοχών, ενώ προανήγγειλε τη δημοσιοποίηση μιας ακόμα δήλωσης του πρίγκιπα Σουλτάν. Σε αυτή τόνισε πως θα επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον για την απόκτηση των μετοχών και θα προαναγγείλει την άφιξή του στην Αθήνα. Αναλυτικά, ο Τσάκας δήλωσε:Για το πληρεξούσιο: «Βεβαίως το πληρεξούσιο βρίσκεται στον κύριο Πετρόπουλο. Το περίμενα από χθες (26/9) αλλά τελικά ήρθε σήμερα (27/9). Ελπίζω όλο αυτό να τελειώσει το συντομότερο δυνατό. Πάντως, δεν πρόκειται να ξαναμιλήσω μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και αυτό είναι εντολή του πρίγκιπα. Όταν τελειώσουν όλα, θα ανταλλάξουμε τις μετοχές με 20 εκατομμύρια ευρώ».Για το πόσο θεωρεί ό,τι μπορεί να διαρκέσει η διαδικασία μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου: «Αυτή η διαδικασία είχα πει ό,τι μπορεί να διαρκέσει 48 ώρες, μπορεί να πάει και στις 96. Αλλά αυτό δεν είναι το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι να τελειώσει η διαδικασία, ώστε να είμαστε στη θέση να εφαρμόσουμε την προσφορά μας».Για το αν θα αναλάβει κάποιο ρόλο στον Παναθηναϊκό: «Ο πρίγκιπας το έχει πει καθαρά πως μαζί σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα. Οπωσδήποτε θα έχω ρόλο».Για το αν θα γίνει κάποιος οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ: «Έχετε την εντύπωση ότι θα πάμε και θα υπογράψουμε έτσι χωρίς έλεγχο. Θα οριστεί ένα μίνιμουμ και μάξιμουμ. Εμείς ξέρουμε περίπου που είναι».Για τις φήμες που τον θέλουν να έχει συναντηθεί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη: «Έχουμε επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του κύριου Βαρδινογιάννη, όχι με τον ίδιο».Για το πότε αναμένεται η άφιξη του πρίγκιπα στην Ελλάδα: «Μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη θα είναι στην Ελλάδα ο πρίγκιπας»



Ενημερώνει για ΓΗΠΕΛ ο Σαμαράς

9/27/2011 03:28:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Όλα τα στοιχεία που αφορούν στην ΓΗΠΕΛ αναμένεται να βγάλει στην δημοσιότητα ο εντεταλμένος σύμβουλος της για το γήπεδο του Βοτανικού, Βαγγέλης Σαμαράς.Οι τελευταίες ανακοινώσεις που εξέδωσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος αφορούσε και τον Βαγγέλη Σαμαρά άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Βαρδινογιάννη, στην κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού.
Ο πρώην εντεταλμένος σύμβουλος της πράσινης ΠΑΕ έχει προαναγγείλει την δημοσιοποίηση των στοιχείων που αφορούν τις δραστηριότητες της εταιρίας. Ακόμα είναι «ανοιχτός» στο ν' απαντήσει σε κάθε ερώτημα που θα του τεθεί.Τέλος ο Βαγγέλης Σαμαράς έχει τονίσει ότι κάθε μέτοχος του Παναθηναϊκού, καθώς και μέλος του Δ.Σ έχει στην διάθεση του φάκελο με όλα τα στοιχεία που αφορούν το θέμα της ΓΗΠΕΛ.



ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΞΑΝΑ Ο ΣΑΡΑΣ

9/27/2011 03:22:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Την επιστροφή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε η "πράσινη" ΠΑΕ. Μετά από ένα χρόνο απουσίας, ο Λιθουανός γκαρντ θα φορέσει και πάλι τη φανέλα του "εξάστερου". Μάλιστα, ο Γιασικεβίτσιους προπονήθηκε τη Δευτέρα (26/9) στο ΟΑΚΑ και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του "τριφυλλιού" για τη Σόφια, όπου η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα δώσει δυο φιλικά με τη Λέφσκι και τη ΜΖΤ Σκοπίων.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

"Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επιστρέφει. Οι δρόμοι του Παναθηναϊκού με τον Λιθουανό γκαρντ διασταυρώνονται και πάλι, μετά τη συμφωνία των δύο πλευρών που σφραγίστηκε και τυπικά σήμερα. Ο Γιασικεβίτσιους θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας άμεσα και θα βρίσκεται στην αποστολή των «πράσινων» με προορισμό τη Σόφια και στη συνέχεια την Κωνσταντινούπολη.
Ο Σάρας είχε αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό από το 2007 ως και το 2010, οπότε και άφησε την Ελλάδα και το «τριφύλλι» για τη Λιέτουβος Ρίτας και στη συνέχεια τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, με την οποία κατέκτησε το νταμπλ στην Τουρκία. Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έχει κατακτήσει το τριπλ κράουν το 2009, το νταμπλ στην Ελλάδα το 2008 και το πρωτάθλημα Ελλάδας το 2010"



Πατέρας: "Θα συνεχίσω ως μέτοχος"

9/27/2011 03:18:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Ο Νίκος Πατέρας εξερχόμενος από το γραφείο του ανακριτή μίλησε για την υπόθεση με τα στημένα στην οποία κλήθηκε ως μάρτυρας αλλά και για τα διοικητικά του Τριφυλλιού.Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε στον ένατο τακτικό ανακριτή Γιώργο Κασίμη.Έπειτα από την κατάθεσή του ο κ. Πατέρας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου. Το πρώτο του σχόλιο ήταν: «Απάντησα με ειλικρίνεια στον κύριο ανακριτή και αυτά που του είπα είναι απολύτως αληθή. Οι ερωτήσεις του κυρίου ανακριτή ήταν πολύ προσεκτικές και πιστεύω πως απάντησα απόλυτα ειλικρινά. Αν με ξαναχρειαστεί και με καλέσει, είμαι στη διάθεσή του».Για τα όσα κατέθεσε ο Μάκης Ψωμιάδης, είπε: «Δεν γνωρίζω τι είπε ο κύριος Ψωμιάδης γιατί δεν μου έχουν δώσει την κατάθεσή του. Πολλές από τις συνομιλίες του κυρίου Ψωμιάδη δεν είναι μαζί μου. Ο κύριος ανακριτής έχει καταλάβει πως πρόκειται για άλλο πρόσωπο και κατά λάθος γράφουν ότι είμαι εγώ». 
Για τα διοικητικά του Τριφυλλιού δήλωσε: «Εγώ; Θα συνεχίσω ως μέτοχος, τίποτε άλλο…».



ΤΣΑΚΑΣ ΣΤΟΝ SENTRA 103,3 FM «Θα δείτε στις επόμενες ώρες»

9/27/2011 03:15:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Σε επικοινωνία που είχε ο Sentra 103.3, ο Βλάσσης Τσάκας δεν θέλησε να κάνει κάποια τοποθέτηση για τις εξελίξεις με την πρόταση του Πρίγκιπα Αλ Σαούντ.Ο Έλληνας εκπρόσωπος του Σουλτάν Μπιν Νάσερ Α. Μπιν Φαρχάν Αλ Σαούντ επιφυλάχθηκε να πάρει οποιαδήποτε θέση «off air».Αντ' αυτού τόνισε ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει δήλωση του 26χρονου Σαουδάραβα που θα λέει τι ακριβώς γίνεται με την όλη υπόθεση.Ενώ ο Πάνος Πετρόπουλος (Έλληνας νομικός εκπρόσωπος του Πρίγκιπα) αναμένει ακόμα το πλήρες σχέδιο του πληρεξουσίου, προκειμένου να ξεκινήσει τις συζητήσεις με την πλευρά των εκπροσώπων του Γιάννη Βαρδινογιάννη.



ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΙΣ 19:00

9/27/2011 02:36:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Δυο παιχνίδια από το champions league θα βάλουμε να δούμε σήμερα.Το πρώτο στις 19:00 ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ-ΙΝΤΕΡ και το δεύτερο ανάμεσα σε ΜΠΑΓΕΡΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ.Βασικός λόγος είναι να μαζευτούμε να μιλήσουμε για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας τις τελευταίες μέρες.Καλεσμένοι όλοι οι φίλοι της ομάδας μας.



ΤΗΣ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ

9/27/2011 10:56:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Ο πόλεμος συνεχίζεται
Σε μια μέρα που όλοι περίμεναν κάτι νέο όσον αφορά τον πρίγκιπα, ο Παναθηναϊκός γύρισε στα παλιά, γνωστά λημέρια που έχει συνηθίσει τον κόσμο του. Η αντιπαλότητα που έφερε η πολυμετοχικότητα καλά κρατεί, με τις ανακοινώσεις να πέφτουν… βροχή αφού Γιάννης Βαρδινογιάννης και Ανδρέας Βγενόπουλος …διασταύρωσαν τα ξίφη τους ακόμη μια φορά.

Την αρχή, πρωί-πρωί με την δροσούλα την έκανε ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Ο οποίος, εξέδωσε ανακοίνωση που μίλαγε για «Τσάκες και αόρατους πρίγκιπες», κατηγορώντας τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για τον χειρισμό της υπόθεσης, η οποία «διασύρει τον σύλλογο». Μετά τα «παραμύθια της χαλιμάς για τους Άραβες», Ο MR MIG κάλεσε τον Γιάννη Βαρδινογιάννη -επειδή οι μέρες περνούν, να αναλάβει τις νομικές και οικονομικές ευθύνες της ΓΗΠΕΛ για να προχωρήσει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αναλαμβάνοντας τις τύχες του Παναθηναϊκού.

Ο Τζίγκερ απάντησε, λέγοντας πως δέχεται όλους τους όρους που του έθεσε ο «Βγενό», λέγοντας χαρακτηριστικά. «Οι συμβάσεις της ΓΗΠΕΛ με την ΠΑΕ θα λυθούν χωρίς αμοιβαίες αξιώσεις και στη συνέχεια να μού μεταβιβάσει η ΠΑΕ το σύνολο των μετοχών της ΓΗΠΕΛ έναντι συμβολικού τιμήματος ενός (1) ευρώ. Μέσω αυτής της ξεκάθαρης λύσης, θα αναλάβω όλες τις τυχόν υποχρεώσεις της ΓΗΠΕΛ προς τρίτους». Και έκλεινε, με την προτροπή: «Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα», θεωρώντας πως ανοίγει ο δρόμος για τον Ανδρέα Βγενόπουλο ο οποίος θέλει να αναλάβει τις τύχες του Παναθηναϊκού.

Όμως τα πράγματα δεν τελείωσαν εκεί. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος βγάζοντας δεύτερη ανακοίνωση, υποστήριξε πως η απάντηση του Τζίγκερ είναι επικοινωνιακή τακτική η οποία προσπαθεί να αποπροσανατολίσει από το βασικό θέμα και πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν αναλαμβάνει τις οικονομικές και νομικές ευθύνες της ΓΗΠΕΛ που του ζήτησε. Που το βάσιζε αυτό; Σε αυτό το σημείο.

«Στην σημερινή του ανακοίνωση(σ.σ. του Τζίγκερ), η πρόταση κλειδί είναι “η ΓΗΠΕΛ και η ΠΑΕ να λύσουν τις μεταξύ τους συμβάσεις χωρίς αμοιβαίες αξιώσεις”! Δηλαδή η ΠΑΕ να έχει ζημιωθεί οριστικά ένα σημαντικό ποσόν (που θα πρέπει να πιστοποιηθεί από ορκωτούς ελεγκτές για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία) και ο ίδιος να κρατήσει την ΓΗΠΕΛ για να διεκδικήσει από τον Δήμο Αθηναίων πλέον των 20 Εκατομμυρίων Ευρώ(!), χωρίς καν να επιστρέψει στην ΠΑΕ, αυτά που ξόδεψε!

Εν ολίγοις, σήμερα ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης λέει: “Αποδέχομαι τις νομικές ευθύνες (και θα τα βρω εγώ με Μπόμπολα, Βωβό, Δήμο κλπ) αλλά αντί να αναλάβω τις οικονομικές, δώστε μου την ΓΗΠΕΛ έναντι ενός (1) ευρώ, για να κερδίσω εγώ από τις αγωγές αποζημιώσεων ενώ η ΠΑΕ θα υποστεί οριστικά τεράστια ζημιά από τους χειρισμούς μου». Παράλληλα, έδωσε εκ νέου προθεσμία να αναλάβει τις ευθύνες του μέχρι τις 3 Οκτώβρη, μία ημέρα πριν την γενική συνέλευση, αλλιώς θα υποχωρήσει…

Όπως ήταν φυσικό, ήρθε και η δεύτερη απάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη –ανεπίσημα αυτή τη φορά και από το περιβάλλον του, ο οποίος χαρακτήρισε ανενημέρωτο τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Γιατί; Επειδή το σημείο που βασίζονταν η δεύτερη ανακοίνωσή του Mr MIG έλεγε πως ο Τζίγκερ θα μπορούσε να διεκδικήσει λεφτά από τον Δήμο κρατώντας την ΓΗΠΕΛ, ενώ η σύμβαση είναι μεταξύ του Δήμου και της ΠΑΕ. Άρα, μόνο η ΠΑΕ θα μπορεί να διεκδικήσει χρήματα από την σύμβαση με τον Δήμο. Κάτι, που ακυρώνει ουσιαστικά την επίθεση του «Βγενό».

Με λίγα λόγια, ο μεγαλομέτοχος ισχυρίζεται πως από την στιγμή που ο Ανδρέας Βγενόπουλος πάρει τον έλεγχο της ΠΑΕ και ταυτόχρονα απαγκιστρωθεί αυτή από την ΓΗΠΕΛ, η τελευταία δεν θα έχει κανένα νομικό δικαίωμα να κινηθεί δικαστικά εναντίον του Δήμου. Την Τρίτη, αναμένεται και επίσημη τοποθέτηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη πάνω σε αυτό, ενώ κανείς δεν ξέρει πότε θα σταματήσει ο πόλεμος ανακοινώσεων που πάνω από όλα ζημιώνει την ομάδα…



ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ:«Στους δικηγόρους μου να τελειώνουμε!»

9/27/2011 10:41:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Νέα ανακοίνωση Βγενόπουλου έφτασε το πρωί της Τρίτης (27/9), στην οποία ο Ανδρέας Βγενόπουλος καλεί τα... «δεμένα ή λυτά σκυλιά», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, να ξεκινήσουν τις νομικές διαδικασίες, πηγαίνοντας στους δικηγόρους του.
Αναλυτικά:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Α. ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
27-09-2011
 
« ΣΤΑ ΔΕΜΕΝΑ Ή ΛΥΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΠΑΝΤΩ:
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ»
Οι επικοινωνιακές στρατηγικές προσπάθησαν με μεγάλη ένταση να μετατρέψουν την υπεκφυγή του κ. Γ. Βαρδινογιάννη σε υπαναχώρηση ή απροθυμία δική μου. Συγχαρητήρια, αλλά ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να πηγαίνει, όπως επιθυμεί ο μεγαλομέτοχος, στο Πρωτοδικείο και την πτώχευση.
Θα εξηγήσω λοιπόν αναλυτικά τι σημαίνει ο όρος μου να αναλάβει ο κ. Βαρδινογιάννης την οικονομική και νομική ευθύνη της ΓΗΠΕΛ, όσο πιο απλά γίνεται:
1. Πρέπει να γίνει έλεγχος από ορκωτούς ελεγκτές για να διαπιστωθεί το σύνολο των εκταμιεύσεων της ΠΑΕ για το γήπεδο του Βοτανικού. Εκτός από τα χρήματα που έχει δώσει η ΠΑΕ στη ΓΗΠΕΛ (και που μέρος τους επιστράφηκε) η ΠΑΕ έχει καλύψει και σχετικές δαπάνες απευθείας. Ποιο είναι το σύνολο αυτών των ποσών;
2. Ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης και ο κ. Β. Σαμαράς πρέπει να λογοδοτήσουν για όλες τις δαπάνες μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Ισχυρίζονται ότι το έχουν κάνει. Πολύ ωραία, τι τους πειράζει λοιπόν να δώσουν τα στοιχεία αναλυτικά στη δημοσιότητα;
3. Ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης πρέπει να εξηγήσει γιατί ξοδεύτηκαν αυτά τα χρήματα. Υπήρχε ποτέ αξιόπιστη μελέτη που έδειχνε ότι το γήπεδο θα είχε θετική συνεισφορά στον Παναθηναϊκό; Είχε βρεθεί ποτέ χρηματοδότηση; Με τι λεφτά θα γινόταν το γήπεδο; Κι αν στα παραπάνω ερωτήματα δεν υπήρχαν απαντήσεις, γιατί ξοδεύαμε χρήματα και ποιος φταίει γι΄αυτό; Και ποιανού τα χρήματα ξοδευτήκανε, τα δικά του (έχει βάλει περίπου 5 εκ. Ευρώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια) ή τα δικά μου (έχω βάλει 22 εκ. Ευρώ); Κι αν ισχυρίζεται δήθεν ότι ένας προδότης φταίει που δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί αυτή η άρτια οργανωμένη επιχείρηση της κατασκευής του γηπέδου, γιατί δεν βγαίνει να τον κατονομάσει και να μας πει τι ακριβώς του έκανε;
4. Στις ενστάσεις μας γιατί ξοδεύει χρήματα και μάλιστα μέσα σε ένα νομικό κυκεώνα, ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης απαντούσε ότι τελικά θα αποκαταστήσουμε τη ζημιά μας με αγωγή κατά του Δήμου Αθηνών. Ποιός θα το κάνει αυτό; Ποιος έχει όλους τους φακέλους και έχει κάνει όλους τους χειρισμούς; Ποιος πρέπει να εγγυηθεί στην ΠΑΕ ότι θα της επιστραφούν τουλάχιστον τα χρήματα που έχει ξοδέψει;
5. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι όσο ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης είναι στη ΓΗΠΕΛ και στην ΠΑΕ μπορεί να ελέγξει πιθανές αξιώσεις Μπόμπολα, Βωβού, Δήμου κ.λ.π. Εάν φύγει χωρίς να αναλάβει τις ευθύνες του, ποιος θα τις αντιμετωπίσει, με τι στοιχεία και με τι μάρτυρες; Και όταν λέει ότι η ΠΑΕ έχει το δικαίωμα αγωγής κατά του Δήμου (που δεν το γνώριζα) αυτό δεν σημαίνει ότι και ο Δήμος μπορεί να ενάγει την ΠΑΕ; Άρα παίρνοντας την ΓΗΠΕΛ δεν εξακολουθεί να έχει ευθύνες η ΠΑΕ; Ποιος θα τα ξεμπλέξει όλα αυτά; Εγώ που όταν κατάλαβα τι ακριβώς συμβαίνει με το γήπεδο του έλεγα να μη ξοδεύει λεφτά ή αυτός που τα έκανε θάλασσα;
Δεν ζήτησα από τον κ. Γ. Βαρδινογιάννη να βάλει τα λεφτά που χρωστάει από την τελευταία αύξηση όπου έπρεπε, όπως συμφωνήσαμε, να βάλει την αναλογία του όπως κάναμε εγώ και ο κ. Πατέρας. Ξέρετε, είναι αυτά που είπε τελικά ότι θα τα κάνει χορηγία, αλλά δεν τα έβαλε επειδή δεν υπέγραψε ο κ. Πατέρας (!) και μετά έλεγε ότι εγώ δεν τήρησα την περσινή συμφωνία μας.
Ούτε του ζήτησα να πληρώσει για την αποτυχημένη διαχείριση και τα έξοδα των τελευταίων δύο ετών (Γκοβού, Γκαρσία, Πλεσίς, Φερνάντες, απομάκρυνση Σισέ, Ζιλμπέρτο και απώλεια όλης της οικονομικής ωφέλειας από τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό της ομάδας κ.λ.π.) Ούτε του ζήτησα ευθύνες που παρέλαβε την ομάδα του νταμπλ με 8 εκ. Ευρώ ταμείο και έσοδα Champions League και την παραδίδει στη σημερινή της κατάσταση μετά από συνεχείς λανθασμένους χειρισμούς. Όμως δεν πρόκειται ποτέ να δεχθώ ότι αφού διέλυσε την πολυμετοχικότητα και την ομάδα του νταμπλ, αφού τα έκανε όπως τα έκανε τώρα λέει γεια σας και δεν αναλαμβάνει ούτε καν τις οικονομικές και νομικές ευθύνες της ΓΗΠΕΛ που ήταν αποκλειστικά δικές του.
Αυτά λοιπόν και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Εγώ εδώ πλέον δεν πρόκειται να κάνω ούτε βήμα πίσω.Τέλος, επειδή η προπαγάνδα λέει ότι εγώ δεν δεσμεύομαι τι χρήματα θα βάλω και θέλω να βάλει λεφτά ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης απαντώ: Ο κ. Βαρδινογιάννης καλείται να δώσει εγγυήσεις (αποδεκτές από τους δικηγόρους μου) και εγώ δεσμεύομαι να βάλω σε μετρητά τουλάχιστον το ισόποσο των εγγυήσεών του. Οι δικηγόροι μου περιμένουν τους δικηγόρους του κ. Βαρδινογιάννη και η 3η Οκτωβρίου πλησιάζει. Κάθε άλλη δημόσια αντιπαράθεση δεν έχει νόημα. Στα δεμένα ή λυτά σκυλιά απαντώ: Πηγαίνετε στους δικηγόρους μου να τελειώνουμε.



ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΞΕΡΕΤΕ?

9/27/2011 10:32:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Σε περίπτωση που τελικά δεν γίνει τίποτα με τον πρίγκιπα Σουλτάν και ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν βάλει χρήματα στην ΑΜΚ τότε στις 4 Οκτωβρίου δεν θα γίνει εκλογή νέου Δ.Σ. στη συνέχεια θα οριστεί νέα Γ.Σ. για τις 17 Οκτωβρίου κι αν και τότε δεν οριστεί νέο Δ.Σ. τότε η ομάδα θα πάει σε διοίκηση Πρωτοδικείου. Προηγουμένως το σημερινό Δ.Σ. θα παραιτηθεί, επειδή με 11 μέλη δεν μπορεί να πάρει σοβαρές αποφάσεις.



ΠΟΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΝΑΓΚΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ 1.5 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ?

9/27/2011 10:14:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Στον απόηχο του πρίγκιπα από τη Σαουδική Αραβία και στην Αίγυπτο αναφέρουν πως άνθρωπος που εκπροσωπούσε τον Παναθηναϊκό ζήτησε από την Αλ Αχλί τον Μοχάμεντ Νάγκι Ισμαϊλ.Την ώρα που άπαντες περιμένουν τις εξελίξεις στην αγορά του Παναθηναϊκού από την Σαουδική Αραβία δημοσίευμα από εκεί αναφέρει πως στο στόχαστρο του "τριφυλλιού" για τον προσεχή Ιανουάριο είναι ο Μοχάμεντ Νάγκι Ισμαϊλ.
Συγκεκριμένα, η αραβική ιστοσελίδα "Murasel" αναφέρει σε άρθρο της προ διημέρου, ότι οι άνθρωπος που λειτουργεί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ζήτησε από την Αλ Αχλί τον Ισμαΐλ.Μάλιστα ο εκπρόσωπος πήρε και το οκ για την απόκτησή του 27χρονου διεθνή (3/10/1984) άσου έναντι 1.500.000 ευρώ.
Ο Νάγκι, ο οποίος είναι πιο γνωστός στην πατρίδα του με τον όνομα "Γκέντο", είναι 18 φορές διεθνής με την Εθνική Αιγύπτου και έχει σημειώσει 11 γκολ.
Στο παρελθόν έχει τόσο Αλάαμπ Νταμανχούρ όσο και στην Αλ Ιτιχάντ Αλ Σακαντάρι.



ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ..ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣ

9/27/2011 10:06:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΕΡΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ .ΜΕ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΡΙΑΛ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΟΚΗ.ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ...



ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ

9/27/2011 09:46:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Η εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ σε δημοσίευμά της φέρνει στο φως της δημοσιότητας ορισμένα από τα στοιχεία που θα έχει η δήλωση του Πρίγκιπα Σουλτάν. Αναλυτικά η ανεπίσημη τοποθέτηση του Σαουδάραβα επιχειρηματία που δημοσιεύεται στην "Πράσινη": «Με αφορμή το θόρυβο που δημιουργήθηκε από την πρόταση που έκανα για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών οφείλω να ξεκαθαρίσω:
Α) Η απόφασή μου για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ειλημμένη και δεν αλλάζει.

Β) Ανακοινώνω επίσημα τον ορισμό του δικηγόρου Παναγιώτη Πετρόπουλου και παράλληλα την έναρξη των διαδικασιών μεταξύ των δύο πλευρών
Γ) Πρόθεσή μου είναι να επισκεφθώ την Αθήνα ανάλογα με την πορεία των διαπραγματεύσεων.Δ) Οραματίζομαι έναν σύλλογο που θα κυριαρχεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κατανοώ την αγωνία των φιλάθλων για την καθυστέρηση, όμως είναι πάνω από εμένα. Ερχόμαστε με τις καλύτερες διαθέσεις για τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα γενικότερα.
Σουλτάν Μπιν Νασέρ Αμπντούλ Μπιν Φαρχάν Αλ Σαούντ».



ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ

9/26/2011 11:19:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Τσάκας: "Υπομονή ως το πρωί"
Ο Βλάσης Τσάκας δεσμεύτηκε πως το πληρεξούσιο θα έρθει υπογεγραμμένο στην Αθήνα τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης και εξήγησε πως υπήρξαν ορισμένα διαδικαστικά ζητήματα που δεν επέτρεψαν να σταλεί τη Δευτέρα.Υπομονή μερικών ωρών ζήτησε ο Βλάσης Τσάκας από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού... Φιλοξενούμενος στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ, εξήγησε πως δεν στάθηκε δυνατό να σταλεί υπογεγραμμένο το πληρεξούσιο τη Δευτέρα λόγω ορισμένων διαδικαστικών ζητημάτων.Αναλυτικά τα λεγόμενα του:
Για την αποστολή του πληρεξουσίου: "Μίλησα στις 22:00 με τον Πρίγκιπα. Είχε συνάντηση με τον δικηγόρο του και μου είπε ότι θα έρθει στη διάρκεια της νύχτας το πληρεξούσιο".
Για το αν υπήρξε προηγούμενη συννενόηση του Πρίγκιπα με τον Τζίγγερ: "Δεν ζητήθηκε από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να επικοινωνήσει μαζί του ο Πρίγκιπας. Ζητήθηκε μία συγκεκριμένη διαδικασία. Προέκυψε ένα πρόβλημα με δύο διαφορετικές νομικές σχολές. Εάν μου ζητηθεί να κάνω στην άκρη, εγώ θα κάνω να μιλήσουν οι δυο τους".
Για την άφιξη του Σουλτάν Αλ Σαούντ στην Αθήνα: "Ο Πρίγκιπας θα έρθει στην Ελλάδα όταν είναι να υπογραφούν τα συμβόλαια. Την προηγούμενη φορά που ήρθε ο Πρίγκιπας στην Ελλάδα δεν συναντήθηκε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ούτε ήρθε σε συννενόηση μαζί του"
Για τη μη έκδοση δελτίου Τύπου από την Πρεσβεία: "Υπήρχε μία προσπάθεια να γίνει μία τοποθέτηση του Πρίγκιπα μέσω της Πρεσβείας της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα. Αλλά τελικά δεν τελεσφόρησε".
Για το πότε θα δοθεί το πληρεξούσιο: "Το πληρεξούσιο είναι έτοιμο. Συμφώνησαν εδώ ο Παναγιώτης Πετρόπουλος και οι δικηγόροι του Πρίγκιπα. Το πρόχειρο είναι έτοιμο και απλά το περιμένουμε υπογεγραμμένο. Το πληρεξούσιο είναι έτοιμο και θα σας το δώσουμε το πρωί, γιατί σήμερα έπεσαν πολλές επιστολές".
Για το πότε περιμένει να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών: "Εάν την Τρίτη αρχίσουν οι επαφές, τότε θα προχωρήσουμε γρήγορα. Μιλάμε για μία διαδικασία που δεν θα διαρκέσει πάνω από μία εβδομάδα"
Για την επικείμενη δήλωση του Πρίγκιπα: "Την Τρίτη θα πάω στη Τζέντα και θα προσπαθήσω να τον πείσω να κάνει μία τοποθέτηση. Επειδή αμφισβητειται το πρόσωπο του. Ο Πρίγκιπας ερχόμενος στην Ελλάδα, θα καλύψει με εγγυητικές όλο το ποσό των 220 εκατομμυρίων ευρώ που έχει παρουσιάσει".
Για την ύπαρξη του Πρίγκιπα: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει πλήρη έγγραφο της προσφορά μας, όπως και το διαβατήριο του Πρίγκιπα".
Για τις πιθανότητες ολοκλήρωσης της συμφωνίας: "Εγώ δεν υπόσχομαι ότι το ντιλ θα τελειώσει 100%. Εγώ υπόσχομαι και δηλώνω ότι η πλευρά μας είναι 100% και ισχύει η πρόταση της. Αυτή η προσφορά μπορεί να χαλάσει από οτιδήποτε. Τώρα ο Πρίγκιπας έχει καλή διάθεση και τα βλέπει θετικά. Η διάθεση όλων των πλευρών να γίνει η συμφωνία είναι δεδομένη"
Για τις κατηγορίες του Βγενόπουλου: "Εγώ απάντησα στον Βγενόπουλο, για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον μου και εναντίον του Πρίγκιπα. Δεν τον ξέρω, δεν με ξέρει. Δυστυχώς για αυτόν, τα παραμύθια έχουν happy end"



ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ LIVESTREAMING ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΘΩΜΑΙΔΗ 23:00 KAI OTI ΝΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

9/26/2011 09:45:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Τα άδυτα… της διαιτησίας και του αθλητισμού αποκαλύπτονται από το γνωστό δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαϊδη και τους καλεσμένους του, οι οποίοι προέρχονται από τον αθλητισμό, τη δημοσιογραφία και την πολιτική...τη Δευτέρα 26/09!



ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ:«Υπεκφεύγει και αποπροσανατολίζει»

9/26/2011 07:44:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Ανακοινώσεων συνέχεια, με τον Ανδρέα Βγενόπουλο να απαντάει στον Γιάννη Βαρδινογιάννη κατηγορώντας τον για προσπάθεια αποπροσανατολισμού.Ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης εξακολουθεί να ασχολείται με τις επικοινωνιακές τακτικές και όχι με την ουσία. Ο όρος μου ήταν ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή, ότι επειδή είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το θέμα της ΓΗΠΕΛ πρέπει να αναλάβει όλες τις σχετικές οικονομικές και νομικές ευθύνες. Στην σημερινή του ανακοίνωση η πρόταση κλειδί είναι «η ΓΗΠΕΛ και η ΠΑΕ να λύσουν τις μεταξύ τους συμβάσεις χωρίς αμοιβαίες αξιώσεις»!Δηλαδή η ΠΑΕ να έχει ζημιωθεί οριστικά ένα σημαντικό ποσόν (που θα πρέπει να πιστοποιηθεί από ορκωτούς ελεγκτές για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία) και ο ίδιος να κρατήσει την ΓΗΠΕΛ για να διεκδικήσει από τον Δήμο Αθηναίων πλέον των 20 Εκατομμυρίων Ευρώ(!) χωρίς καν να επιστρέψει στην ΠΑΕ αυτά που ξόδεψε!Εν ολίγοις σήμερα ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης λέει: «Αποδέχομαι τις νομικές ευθύνες (και θα τα βρω εγώ με Μπόμπολα, Βωβό, Δήμο κλπ) αλλά αντί να αναλάβω τις οικονομικές ευθύνες δώστε μου την ΓΗΠΕΛ έναντι ενός (1) ευρώ για να κερδίσω εγώ από τις αγωγές αποζημιώσεων ενώ η ΠΑΕ θα υποστεί οριστικά τεράστια ζημιά από τους χειρισμούς μου.» (!)Επειδή ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης γνωρίζει ότι επί της ουσίας δεν αποδέχεται τον μόνο όρο που του έβαλα, η σημερινή ανακοίνωση του έχει σαν μοναδικό στόχο να προσπαθήσει, μέσω των επικοινωνιακών του μηχανισμών, να αποπροσανατολίσει για μια ακόμη φορά τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.Παρ' ότι αυτή η ιστορία έχει γίνει πλέον πολύ κουραστική, η πρότασή μου, εάν ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης αποφασίσει να δεχτεί πλήρως τον όρο που του έθεσα χωρίς υπεκφυγές, ισχύει μέχρι τις 3 Οκτωβρίου».



ΠΑΡΤΙΔΑ ΠΟΚΕΡ ΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!

9/26/2011 06:55:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ Η ΤΣΑΚΑ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΤΑΣΑΜΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΠΟΚΕΡ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.



ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ

9/26/2011 06:30:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Νέα δήλωση του Σαουδάραβα Πρίγκηπα, Aλ Σαούντ αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες. Αντίθετα και παρά τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει δεν αναμένεται αντίδραση από την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα καθώς κρίθηκε σκόπιμο κάτι τέτοιο να μην γίνει τελικά. Η... πολυαναμενόμενη δήλωση θα μοιραστεί όπως και την προηγούμενη φορά από τον Βλάσση Τσάκα.Να σημειωθεί επίσης πως εγκρίθηκε και από τις δύο πλευρές το... τελικό πληρεξούσιο το οποίο αναμένεται να πάρει εντός των επομένων ωρών στα χέρια του ο κ. Πετρόπουλος, δικηγόρος που έχει εξουσιοδοτήσει η πλευρά του Πρίγκηπα για να διαπραγματευτεί με εκείνη του Γιάννη Βαρδινογιάννη.



ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΚΑΣΣΣ ΟΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΚΑΣ!!

9/26/2011 06:27:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ.ΤΣΑΚΑΣ ΑΦΑΝΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ«Ο δρόμος ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα»

9/26/2011 06:14:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
«Σε απάντηση της σημερινής ανακοίνωσης του κ. Α. Βγενόπουλου περί της υποχρέωσης μου να αναλάβω πλήρως τις οικονομικές και νομικές ευθύνες της εταιρείας ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΑΙΩΝΑ ΑΕ (ΓΗΠΕΛ), υπενθυμίζω τα ακόλουθα : Α. Η ΓΗΠΕΛ είναι 100% θυγατρική της ΠΑΕ και συστήθηκε ως εταιρία ειδικού σκοπού για την κατασκευή του νέου γηπέδου στον Βοτανικό.
Β. Όλες οι ενέργειες της εταιρείας τελούσαν σε γνώση των μελών του ΔΣ και όλες οι συμφωνίες έγιναν κατόπιν ομόφωνης έγκρισης του Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Παρότι δεν έχω καμία προσωπική ευθύνη ή υποχρέωση, αναλαμβάνω την πρωτοβουλία να δοθεί μία διαφανής λύση στον μοναδικό όρο που τέθηκε. Με δεδομένο ότι θεωρεί τη ΓΗΠΕΛ βάρος για την ΠΑΕ, προκείμενου ο εν λόγω μέτοχος να ολοκληρώσει την επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με τον τρόπο που έχει παρουσιάσει, προτείνω:
Να μην υπάρχει πλέον κανενός είδους διασύνδεση της ΓΗΠΕΛ με την ΠΑΕ λύνοντας τις μεταξύ τους συμβάσεις χωρίς αμοιβαίες αξιώσεις και στη συνέχεια να μού μεταβιβάσει η ΠΑΕ το σύνολο των μετοχών της ΓΗΠΕΛ έναντι συμβολικού τιμήματος ενός (1) ευρώ.
Μέσω αυτής της ξεκάθαρης λύσης, θα αναλάβω όλες τις τυχόν υποχρεώσεις της ΓΗΠΕΛ προς τρίτους.
Στις 5 Σεπτεμβρίου 2011, εξέφρασα την αμετάκλητη και οριστική βούληση, τόσο εμού όσο και της οικογένειάς μου, για άμεση αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό. Ως εκ τούτου, εφόσον γίνει αποδεκτή η σημερινή πρόταση, στην επόμενη ημέρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα υπάρχει ούτε η ΓΗΠΕΛ.
ΥΓ Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα».



Κοντά το «διαζύγιο» Τέπιτς-Παναθηναϊκού

9/26/2011 04:59:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Τα σενάρια της αποχώρησης του Μιλένκο Τέπιτς από τον Παναθηναϊκό ξεκινούν πριν το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο παίκτης σε Μέσο της Σερβίας μόλις πριν λίγες ημέρες άρχισε την αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Ο 24χρονος πόιντ γκαρντ, εξήγησε ότι το «διαζύγιο» με τους «πράσινους» είναι κοντά και πρόσθεσε ότι αυτό είναι κάτι που αναμένεται να συμβεί μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.
«Είμαι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσω τον κύκλο της συνεργασίας μου με τον Παναθηναϊκό. Τις προσεχείς 3-4 ημέρες περιμένω να έχουν τελειώσει τα πράγματα. Όσο για άλλες ομάδες; Η Καχασόλ έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον, το οποίο με έχει εντυπωσιάσει. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό το που θα συνεχίσω την καριέρα μου», είπε ο Τέπιτς που βρίσκεται στο Βελιγράδι και πρόσθεσε σχετικά με τις ενοχλήσεις που έχει στη μέση:

«Η ανάρρωση πάει καλά. Είμαι πολύ καλύτερα, μόνο με συγκεκριμένες κινήσεις νιώθω ενοχλήσεις, όμως και αυτές περιμένω να σταματήσουν σε μερικές ημέρες».



2 ΕΩΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ......ΛΕΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ

9/26/2011 04:30:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
O εκπρόσωπος του Σαουδάραβα επενδυτή σε ένα σύντομο «πηγαδάκι» με τους ντόπιους δημοσιογράφους χτες στην Ξάνθη τονίζοντας ότι ο πρίγκιπας, μαζί με άλλα 2-3 μέλη της οικογένειάς του και τους συνεργάτες του, αναμένονται να έρθουν στη χώρα μας στο διάστημα από 2 έως 5 Οκτωβρίου: «Η διαδικασία από μέρους μας έχει ξεκινήσει. Ας τον υποδεχθούμε πρώτα αυτόν τον άνθρωπο, γιατί να σηκώσουμε τόση σκόνη;» τόνισε ο Τσάκας και πρόσθεσε:«Αυτό που θα μας απασχολήσει πρώτα είναι η επάνδρωση του διοικητικού σχήματος. Από εκεί και πέρα, τον Ιανουάριο θα γίνουν μεταγραφές, ενώ θα κοιτάξουμε και το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Να κάνει υπομονή ο κόσμος και ερχόμαστε...».



Τσάκας: "Στον Βγενόπουλο αρέσουν οι... εκθέσεις ιδεών"

9/26/2011 01:16:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Ο Βλάσης Τσάκας απάντησε στην ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου, με την οποία ο "Mr MIG" επιτίθεται τόσο στον ίδιο, όσο και στον Πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Νασέρ Αλ Σαούντ."Έχω πληροφορηθεί την ανακοίνωση του κ. Βγενόπουλου. Τι να πω εγώ ρωτήστε τον ίδιο. Είναι ωραίες οι εκθέσεις ιδεών του κ. Βγενόπουλου. Είναι γνωστό τοις πάσι αυτό.Κάντε λίγη υπομονή ακόμα. Μέχρι αργά το απόγευμα θα έχουν υπάρξει εξελίξεις. Επίσης ο πρίγκιπας θα εκδώσει δελτίο Τύπου. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες και υπάρχει επαφή με τους δικηγόρους.Απλά απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν στην μορφή που θα έχει το πληρεξούσιο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας."
Στην συνέχεια μιλώντας στον Sentra Fm. τόνισε χαρακτηριστικά... "Καταρχήν να ευχαριστήσω τον κ. Βγενόπουλο για την υποδοχή της πρότασης. Εγώ δεν τα ξέρω τα παραμύθια της χαλιμάς. Περιμένουμε να αποδείξουμε ότι η πρόταση μας είναι όχι μόνο ρεαλιστική αλλά και σοβαρή. Ούτε αόρατοι είμαστε ούτε παραμύθια πουλάμε. Βιάστηκε ο κ. Βγενόπουλος. Το αν θα καταλήξει σε συμφωνία είναι άλλη ιστορία. Ο κ. Βγενόπουλος έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. Οι δικηγόροι από την Σαουδική Αραβία και ο κ. Πετρόπουλος είναι σε επαφή και πιστεύω ότι μέχρι τις έξι ώρα θα το έχουμε στην Ελλάδα"



Στα χέρια του δικηγόρου το προσχέδιο του πληρεξουσίου

9/26/2011 01:12:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Ο Παναγιώτης Πετρόπουλος αποκάλυψε πως έχει ήδη λάβει ένα προσχέδιο του πληρεξουσίου από τον Πρίγκιπα Σουλτάν και περιμένει το απόγευμα τα επίσημα χαρτιά.Στο τελικό της στάδιο έχει φθάσει η ιστορία του Σαουδάραβα επενδυτή του Παναθηναϊκού, καθώς σύμφωνα με την πλευρά του Σουλτάν, το απόγευμα θα υπάρχει στα χέρια του κ. Πετρόπουλου το πληρεξούσιο για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.Ο Πετρόπουλος μάλιστα τόνισε πως στα χέρια του έχει ήδη ένα προσχέδιο του πληρεξουσίου και περιμένει απλώς το επίσημο χαρτί για να ξεκινήσει τις σχετικές διαδικασίες.



ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ .ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ!!

9/26/2011 11:14:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Σίγουρος πως το deal του Σαουδάραβα πρίγκιπα με τον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί εμφανίστηκε ξανά ο Βλάσης Τσάκας! «Η υπογραφή του πρίγκιπα σημαίνει λεφτά» τόνισε!
Ο εκπρόσωπος του 26χρονου Σαουδάραβα που φέρεται ότι έχει ενδιαφερθεί για την απόκτηση του ποσοστού των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδων των «Πηγαδιών» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της SKODA Ξάνθης με τον ΟΦΗ. 
Ασφαλώς, ο τηλεοπτικός φακός τον εντόπισε και δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί για ακόμη μια φορά για την προσπάθεια του 26χρονου πρίγκιπα να επενδύσει στον Παναθηναϊκό. 
Δεν υπάρχει κάτι καινούργιο. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που δούλεψαν στην Σαουδική Αραβία. Οι νομικοί επεξεργάζονται το πληρεξούσιο και το "χτενίζουν". Από εμάς υπάρχει απόλυτη αισιοδοξία»είπε αρχικά ο Βλάσης Τσάκας και συνέχισε:

«Η υπογραφή του πρίγκιπα σημαίνει λεφτά. Εμείς κάνουμε την δουλειά μας, ο Βαρδινογιάννης την δουλειά του και τώρα πάμε για το καλό του Παναθηναϊκού. Και παλιότερα είχε επιχειρηθεί μια αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και δεν πέτυχε, τώρα προσπαθούμε να τα καταφέρουμε και θα καταφέρουμε»



ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ...ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ Η ΠΟΥΛΟ....ΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΖΑΡΙΑ!!

9/26/2011 11:08:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Εντός της ημέρας αναμένεται να φτάσει στα χέρια του δικηγόρου Παναγιώτη Πετρόπουλου το πληρεξούσιο από τον πρίγκιπα και θα φανεί ποιες είναι οι προθέσεις του για τον Παναθηναϊκό.Ο Βλάσης Τσάκας επιμένει ότι μέχρι σήμερα το μεσημέρι το χαρτί θα είναι στη διάθεση του Πετρόπουλου, ενώ στάση αναμονής τηρούν και οι νομικοί σύμβουλοι του Γιάννη Βαρδινογιάννη.Στο πληρεξούσιο θα αναφέρεται ότι ο Έλληνας δικηγόρος του Τσάκα έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις με τον Βαρδινογιάννη. Ακόμη, θα τονίζεται ότι ο πρίγκιπας Σουλτάν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 54,7% και πως αναλαμβάνει όποιες υποχρεώσεις υπάρχουν. Είναι πιθανό να υπάρχει και συμπληρωματικός φάκελος, στον οποίο θα αναφέρεται το ποσό που σκοπεύει να επενδύσει στον Παναθηναϊκό ο πρίγκιπας, όπως και το χρονοδιάγραμμα με το πρόγραμμά του για την ομάδα. Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να περιλαμβάνει και σχέδιο για το γήπεδο.Η υπόθεση αναμένεται να διαλευκανθεί σήμερα. Αν φτάσει στα χέρια του Παναγιώτη Πετρόπουλου το πληρεξούσιο τότε η μεταβίβαση του 54,7 % θα προχωρήσει και στη συνέχεια ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα περιμένει την εγγυητική. Αν αυτή ανέρχεται στα 20 εκατ. ευρώ τότε τα πράγματα θα σοβαρέψουν πάρα πολύ.Ακόμη, θα γίνει γνωστό αν ο πρίγκιπας ενδιαφέρεται πράγματι για το «τριφύλλι». Είναι πιθανό να ξεκαθαρίσει ποιας εταιρείας ή εταιρειών ηγείται και αν υπάρχουν κι άλλοι πίσω από αυτόν.



ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ...ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥΣ...

9/26/2011 11:02:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΚΑΤΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΜΙΡΗΔΕΣ...ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ...ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ....



Βγενόπουλος: "Διασυρμός και γελοιότητες"ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ

9/26/2011 10:45:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον Γιάννη Βαρδινογιάννη για το θέμα του Πρίγκιπα, τον οποίο χαρακτηρίζει "αόρατο" και τον καλεί να αναλάβει τις οικονομικές του ευθύνες για ολοκληρώσει ο ίδιος την πρωτοβουλία του για τον Παναθηναϊκό.Η αναμενόμενη τοποθέτηση του Ανδρέα Βγενόπουλου στις διοικητικές εξελίξεις του Παναθηναϊκού, ήρθε υπό την μορφή ανακοίνωσης. Σε αυτή ο "Mr MIG" επιτίθεται εκ νέου στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και την εταιρία "Άκτωρ" και υπονοεί ως "παιχνίδι" Τζίγγερ την ιστορία με τον Πρίγκιπα.
Μάλιστα κάνει λόγο για χλεύη και διασυρμό του Παναθηναϊκού, ενώ σχολιάζει και δημοσιεύματα που ήθελαν τον Σουλτάν εξετάζει την αγορά και της Ολυμπιακής, της οποία ηγείται ο ίδιος.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
"26-09-2011
Αυτοί που αποφάσισαν να δώσουν δημοσιότητα στην απίθανη ιστορία Τσάκα προσκαλώντας τον στην ΠΑΕ για να παρουσιασθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο (!) μια μέρα που η ΠΑΕ ήταν περικυκλωμένη από δημοσιογράφους, δεν έχουν καμία σχέση με τη σοβαρότητα και την ιστορία του Παναθηναϊκού.
Έκτοτε, οι χειρισμοί του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ που αποφάσισε να διερευνηθεί (!) η ιστορία Τσάκα ανοίγοντας αυτή την υπόθεση και μετά την έκλεισε αλλά επί της ουσίας την άφησε ανοιχτή, χωρίς καν να θέσει όρους στον κ. Τσάκα να απέχει από δημόσιες τοποθετήσεις («ρήτρα εμπιστευτικότητας»), είχαν σαν αποτέλεσμα το διασυρμό του Παναθηναϊκού και τη χλεύη των ανταγωνιστών μας. Τα κίνητρα του μεγαλομετόχου γι΄αυτούς τους χειρισμούς τα γνωρίζει μόνο ο ίδιος και οι σύμβουλοί του, αλλά σε κάθε περίπτωση η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια.
Το συγκρότημα Μπόμπολα δεν έχει ακόμα αντιληφθεί το «τέλος εποχής» και επιμένει να παρεμβαίνει στα εσωτερικά του Παναθηναϊκού. Μετά την ανακριβή και απαράδεκτη επιστολή της ΕΛΛΑΚΤΩΡ (για την οποία θα επανέλθω εν καιρώ), χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας GOAL ψευδέστατα αναφέρει ότι ο «πρίγκηψ» θα αγοράσει και την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ και ότι «έχει ήδη κάνει μια πρώτη διερευνητική κίνηση…». Η σκοπιμότητα αυτών των γελοιοτήτων είναι προφανής όμως η αλήθεια είναι ότι Τσάκες και αόρατοι πρίγκιπες δεν θα μπορούσαν να είχαν κανένα διάλογο με τον Όμιλο του οποίου ηγούμαι.
Εν τω μεταξύ και όσο η κοινή γνώμη ασχολείται ή διασκεδάζει με τα παραμύθια της Χαλιμάς οι μέρες περνούν και η 4 Οκτωβρίου , ημέρα της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ, πλησιάζει. Καλώ τον κ. Γ. Βαρδινογιάννη να αναλάβει ως οφείλει τις οικονομικές και νομικές ευθύνες της ΓΗΠΕΛ και να αποχωρήσει όπως έχει δηλώσει ότι επιθυμεί. Η αρνητική απάντηση, ή η μη απάντησή του για τη ΓΗΠΕΛ μέχρι το τέλος της 3 Οκτωβρίου θα σημάνει και την ακύρωση αυτής της προσπάθειας για την σωτηρία του Παναθηναϊκού. Εάν αυτό συμβεί, τότε θα πρέπει άλλοι επώνυμοι Παναθηναϊκοί να πάρουν πρωτοβουλίες και εγώ θα είμαι εδώ για να συνδράμω οικονομικά σε έναν Παναθηναϊκό που δεν θα υπάρχει ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης και η ΓΗΠΕΛ.
Υ.Γ. Στη δύσκολη περίοδο που περνάμε καλώ τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να είναι ψύχραιμοι και ήρεμοι. Οποιαδήποτε μορφή βίας, έστω και φραστική, με βρίσκει κάθετα αντίθετο, δεν ταιριάζει με την ιστορία του Παναθηναϊκού και δεν βοηθά στην εξεύρεση λύσεων.



ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΑΚΑ VIDEO

9/25/2011 09:01:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ



ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ?ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ!!

9/25/2011 07:11:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Βλέποντας όλα αυτά που γίνονται με την εμφάνιση του πρίγκιπα και όσα είχαν προηγήθη δηλαδή από την μέρα τις αποχωρίσεις ΤΣΙΓΓΕΡ .Κάτσαμε όλοι η παρέα κάτω και κάναμε διάφορες υποθέσεις γύρω από τα όσα έχουν γίνει.ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΟΥΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.Έτσι έπρεπε να βρούμε την άκρη του κουβαριού...μετά από μια ώρα συζητήσεις καταλήξαμε στο ότι αυτός που κοινή τα νήματα στην παρούσα φάση είναι η οικογένεια ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.Κανένας επιχειρηματίας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης δεν του αρέσει να χάνει και δεν χαρίζει τίποτα και για κανένα λόγο.Γιατί να το κάνει η οικογένεια ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ?Πάει αυτό.Τόσα χρονιά με δουλείες στην ΑΡΑΒΙΑ τον ΠΡΙΓΚΙΠΑ δεν τον ήξεραν..Εδώ εμείς ξέρουμε ότι υπάρχουν συζητήσεις κοντά εννιά μήνες....Άρα τον ΠΡΙΓΚΙΠΑ τον ήξεραν άρα μας δουλεύουν άρα πάνε βάση σχεδίου.Τη μπορεί να τους χαλάσει τα σχεδία?
ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ και ΓΗΠΕΛ....αυτή είναι η απάντηση που συμφωνούμε όλοι εδώ.
Η οικογένεια λοιπόν από την ώρα που έδιωξε του Ρώσους ήταν σίγουρο ότι θα πάει για μπιζνα στην Αραβία.Αφού εκεί κάνει δουλείες.Ο πρίγκιπας λοιπόν ήταν το κρυφό χαρτί που ακύρωνε όλους τους μετόχους.Η οικογένεια ήξερε ότι ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ θα ενεργήση έτσι και είχε το κατάλληλο χαρτί σαν απάντηση.Το θέμα που έχει το ζουμί να μην το κουράζουμε είναι το γήπεδο και εκεί έχουν γίνει βρομιές που κάνεις δεν ξέρει και δεν θέλει να πει γιατί είναι πολλά τα λεφτά.Όσο για τον ΤΣΑΚΑ ΤΣΟΥΚΑ την καλύτερη επιλογή κάνανε.Αν ήταν ένας τύπος με κουστούμι και κυριλέ θα έχαναν πολύ τον ύπνο τους αμέσως ενώ έτσι κερδίζουν χρόνο με το αμφισβητούν τα όσα λέει ο ΤΣΑΚΑ ΤΣΟΥΚΑΣ.Το DEAL για την οικογένεια δεν τελειώνει στο να δώσει της μετοχές όχι θα της δώσει της μετοχές.ΤΟ DEAL ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ .Μονό αυτό το κομμάτι φοβούνται στην οικογένεια.Αν βγουν από την ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ αλώβητη τότε το DEAL θα έχει τελειώσει και η μπιζνα με το γήπεδο θα πάει μια χαρά.Γιατί δεν μπορεί ξαφνικά να τους έπιασε η αγάπη για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ που τόσα χρονιά τον βλέπουν μόνο σαν εταιρία και τον χρησιμοποιούν σαν πλυντήριο ρούχων .Σήμερα πλύναμε αυτά αύριο ποσά?Έτσι μην τρελαθούμε τελείως ο άλλος από την Αραβία δεν ξέρει τη χρώμα εμφάνιση έχουμε και έγινε και καψούρης.Παντός επειδή έχουμε γίνει σήριαλ που παίζεται μόνο στην ΕΛΛΑΔΑ γιατί τα ξένα μέσα δεν γράφουν ούτε λέξη για το θέμα να πούμε ότι δεν θα μας φανεί περίεργο να βγει παραμύθι το όλο σκηνικό και τελικά να πάνε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ στο πρωτοδικείο.ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΙΠΕΣ ΛΑΙΚΑ .ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...