ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ STREAM ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ BANNER

ΠΑΟ ΕΙΣΑΙ ΠΡΕΖΑ

ΠΑΟ ΕΙΣΑΙ ΠΡΕΖΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΗ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ.

BLOG FRENDS

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ BLOG ΣΤΟ FACEBOOK

ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΕΡΑΣ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!

Popular Posts Today

GREEN BLOG BANNER

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤO

ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ

ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΑΣ
ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ
PANATHINAIKOS STREAM BLOG

BLOG SPONSOR

ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΓΚΕΡΓΚΕΛΙ VIDEO

8/31/2011 07:20:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Ποιός είναι ο Γκέργκελι

Ο Ρούντολφ Γκέργκελι γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου του 1985 στην Ουγγαρία και έχει ύψος 1,77. Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Νιρεγκιάζα, όμαδα της πόλης στην οπόια γεννήθηκε και μετά τον ανακάλυψε η γαλλική Νανσί.Το 2005 αγωνίστηκε στη πρώτη ομάδα και στο Σαμπιονάτ, έχοντας πέντε συμμετοχές. 
Το 2007 επέστρεψε στη πατρίδα του για την Ντεμπρετσένι, όπου σε 52 ματς σημείωσε 25 γκολ. Το 2010 πήρε μεταγραφή στη Τζένοα και εκεί πέτυχε ένα τέρμα σε 12 παιχνίδια. Τον Δεκέμβρη δόθηκε δανεικός στη Μπάρι και σημείωσε άλλα δύο γκολ σε 13 ματς. Παράλληλα είναι και 21 φορές διεθνής με την Ουγγαρίας, όπου έχει πετύχει και 7 γκολ από το 2008.



ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΒΙΕΙΡΑ

8/29/2011 06:42:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Σε επαφές με τη Ζιλ Βιθέντε για την απόκτηση του Ούγκο Βιέιρα βρίσκονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Οι Πορτογάλοι αξιώνουν ένα εκατ. ευρώ και η οικονομική κατάσταση του "τριφυλλιού" βάζει σε κίνδυνο τη μεταγραφή. Ο 23χρονος στράικερ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους "πράσινους" και πιέζει τους διοικούντες την ομάδα του.Το θέμα, όμως, είναι ότι η Ζιλ Βιθέντε θέλει 500.000 ευρώ και άλλα τόσα η προηγούμενη ομάδα του Βιέιρα, Σάντα Μαρία. Το θέμα αναμένεται να τελειώσει άμεσα και αν στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να οδηγηθεί σε "ναυάγιο" ακόμη μία θεωρητικά τουλάχιστον εύκολη μεταγραφή, θα πρέπει είτε να ξοδέψουν τα λεφτά από την παραχώρηση του Τζόρβα, είτε να πουλήσουν κάποιον από τους Πλεσί, Σιμάο, Μελίσση



ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΛΕΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΕΦΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

8/28/2011 10:14:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Νικηφόρα πέρασε από την Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα. Ο Λέτο με πέναλτι στο 62' άνοιξε το σκορ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Νίνης στάθηκε τυχερός και έγραψε το τελικό 2-0. Η είσοδος του Λέτο στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε ταχύτητα στους "πράσινους". Ο Αργεντινός μαζί με τον Ζέκα... άνοιξαν το γήπεδο, καθώς πλέον ο Παναθηναϊκός αναπτυσσόταν περισσότερο από τις πτέρυγες και λιγότερο από τον άξονα.Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στην επανάληψη και από την αρχή πίεζαν για το γκολ που θα τους έβαζε οδηγούς στο σκορ. Αντίθετα η Κέρκυρα προσπαθούσε να κλείσει τους διαδρόμους για την περιοχή του Αναστασόπουλου, έτσι ώστε να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν.
Ζέκα και Λέτο συνέβαλλαν τα μέγιστα έτσι ώστε το σύνολο του Φερέιρα να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Κέρκυρα. Ο Ζέκα κέρδισε το πέναλτι στο 61' και στο επόμενο λεπτό ο Αργεντινός από την άσπρη βούλα έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Αναστασόπουλου.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να δέχονται πίεση, με τον τερματοφύλακα της νησιώτικης ομάδας να πραγματοποιεί θετικές επεμβάσεις όποτε χρειαζόταν, ενώ στην επίθεση τόσο ο Μπάρκογλου, όσο και ο Μετίν που βρέθηκαν σε θέση βολής δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε για να σκοράρουν.Στις καθυστερήσεις ο Παναθηναϊκός πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Νίνη, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός. Ο Αναστασόπουλος έδιωξε πάνω στα πόδια του Ελληνα άσου και η μπάλα κατευθύνθηκε στην ανυπεράσπιστη εστία της Κέρκυρας.



ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ LIVE 19:15

8/28/2011 05:38:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ





ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ LIVE 19:15

8/27/2011 10:37:00 μ.μ.
1 Response
Έχουμε πει ο λόγος που είμαστε εδώ είναι για να βλέπουμε την ομάδα μας σε δύσκολους καιρούς.
Αυτό μπορεί να αρέσει σε κάποιους όμως πιστέψτε μας σε πολλούς δεν αρέσει που μαζευόμαστε εδώ να δούμε την τρέλα μας.Εμείς θα συνεχίσουμε να τους γράφουμε στα φρύδια μας και θα είμαστε εδώ να δούμε την ομάδα μας.Όσο για κάποιους άλλους που μας το έπαιζαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ για να βγάλουν λεφτά από την τρέλα μας θα έρθει η ώρα τους και θα τα πούμε τότε.
ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΡΚΕ!!!
Το παιχνίδι αρχίζει 19¨15.ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ .



ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ. Η ΜΑΧΗ ΑΡΧΙΖΕΙ!!

8/27/2011 01:38:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΟΥ.ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ.ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΠΑΡΕΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΑ ΛΕΠΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13!!





ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

8/26/2011 05:39:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ.......




ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ LIVE 21:15

8/25/2011 01:04:00 π.μ.
2 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Για όσους δεν πάνε μέσα σήμερα θα δούμε ζωντανά την ομάδα μας εδώ και ότι είναι να γίνει θα γίνει.
Το παιχνίδι ξεκινάει 21:15. Καλημέρες





ΠΟΥΛΑ ΡΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΜΠΑΣ ΣΩΘΟΥΜΕ

8/23/2011 08:23:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΖΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΠΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗ ΜΕΡΑ ΦΑΝΗΚΕ ΞΑΝΑ ΕΝΑ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ.ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!



ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ!!

8/19/2011 11:43:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Λοιπόν επειδή τα πήραμε στο κρανίο δεν θα κάνουμε δυστυχώς το χατίρι σε κάποιους και θα είμαστε εδώ.Θα βλέπουμε την ομάδα μας όσα χάλια και αν έχει έτσι όπως την κατάντησαν κάποιοι .Άλλα θα είμαστε εδώ!!Αν έχετε τα φρύδια ελάτε .ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.



ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 20:30 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

8/17/2011 03:50:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Καλησπερα σε όλους είμαι ο admin του blog και θα ήθελα να ενημερώσω φίλους και επισκέπτες για όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό.Όλοι λίγο πολύ ξέρετε για ποιο λόγο είμαστε εδώ.Να μην τα ξανά λέμε.Όταν φτιάξαμε αυτό το blog και κάναμε τα πλάνα μας για το τη χρειαζόμαστε για να έχουμε αυτό που θέλουμε.Οι συνεργάτες εδώ του blog ο καθένας έφερε και κάποιον δικό του φίλο η γνωστό.Αυτό δεν μας βγήκε σε κάλο.Ο clover που έφερε τον bliner χρεώθηκε την ψευτιά του φίλου η γνωστού του και αποχώρισε από το blog.Δυο άλλα παιδιά που έκαναν εδώ κάποιες δουλείες είναι ειδή φαντάροι.Οι σχολιαστές του blog πουθενά δεν υπάρχουν.Μπήκαν μια φορά έγραψαν και μετά καπνός.Επειδή δεν μπορώ μόνος μου να τα κάνω όλα και επειδή στην εκλύσει για βοήθεια δεν έγραψε ούτε ένας.Αυτό το ματς αν το δούμε ίσως να είναι το τελευταίο.Το blog θα συνεχίσει να υπάρχει και θα λειτουργήσει μόνο όταν υπάρξουν άτομα να το στελεχώσουν.Για το stream τώρα να πούμε ότι ο φίλος που μας έδωσε εικόνα στο προηγούμενο παιχνίδι έχει εξαφανιστεί δεν υπάρχει ούτε το blog του .Όποτε μόνο με θαύμα η σε αραβικά θα δούμε την ομάδα μας.Για αυτό δεν βάλαμε και στον τίτλο το LIVE.Όποιος θέλει κάνει μια βόλτα από εδώ εγώ θα κάνω την προσπάθεια να βρω εικόνα για όλους.Απλός να γνωρίζεται ότι το conxx δεν έχει δορυφόρο όποτε δεν υπάρχει ελληνικό stream.
Ελπίζω να μην σας κούρασα να ευχηθώ σε όλους κάλο χειμώνα να έχουμε που δεν το βλέπω άλλα λέμε τώρα .
ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13!!



ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΟΝΤΑΣ (VIDEO)

8/11/2011 03:54:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ



ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

8/08/2011 04:45:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Περάσαν τρις μήνες που υπαρχή το μπλοκ αυτό.Ήταν μια έμπνευση φίλων να ανεβάζουμε ότι νέο υπαρχή για την ομάδα μας και να την βλέπουμε σε οποίο σπορ αγωνίζεται.Πολλά άλλαξαν σε αυτούς τους τρις μήνες.Φίλοι οι συνεργάτες που ήταν μαζί μας από την αρχή ήρθαν η έφυγαν η τους διώξαμε .Το θέμα για εμάς δεν είναι γιατί έφυγαν .Το θέμα για εμάς είναι ότι δεν θέλουμε να πουλήσουμε τίποτα από αυτά που κάνουμε για την ομάδα μας.Όπως θα δείτε οι οποίες διαφημίσεις υπάρχουν στο μπλοκ έχουν θέμα μόνο την ομάδα μας.Δεν έχουμε σκοπό να βγάλουμε χρήματα και δεν αποσκοπούσαμε πότε σε αυτό.Ο βασικός λόγος που έφυγαν κάποιοι συνεργάτες από το μπλοκ ήταν αυτός.Εμείς θέλουμε ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ.Το μπλοκ αυτό ανήκει  σε όλους.Δεν έχει ιδιοκτήτες δεν πουλάει τίποτα.Ζητάμε μόνο συνεργάτες που να θέλουν να προσφέρουν χωρίς κέρδος για την ομάδα μας.Αυτή την στιγμή χρειαζόμαστε κάποια άτομα για διάφορες εργασίες.Όποιος φίλος θέλει να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια όποτε μπορεί .Γράφει σε αυτό το email panathinaikosstreamblog@hotmail.gr ότι τον ενδιαφέρει να βοηθήσει εδώ στο μπλοκ .Δεν δεσμεύουμε κανένα δεν απαιτούμε από κανένα να κάνει τίποτα.Όποιος μπορεί και ότι μπορεί.Το βασικότερο που χρειαζόμαστε είναι έναν streamer.Δηλαδή κάποιον που να είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και να έχει blog που κάνει streaming.Να παράγει με λίγα λογία.Έτσι ώστε να αναλάβει την κάλυψη των αγώνων της ομάδας μας.Αυτή την στιγμή έχουμε κάποιες πρόχειρες λύσεις που όμως δεν μας επιτρέπουν να προγραμματίσουμε μεταδόσεις.Όποιος φίλος γνωρίζει κάποιον που έχει streaming blog ας έρθει σε επικοινωνία μαζί μας.Για να μην μας παρεξηγήσουν εμείς δεν παρακαλάμε κανένα όποιος θέλει να το κάνει θα το κάνει επειδή γουστάρει που είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!



ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

8/08/2011 12:27:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Την ώρα που εμείς θα αρχίσουμε να βλέπουμε το γκολ σαν όνειρο θερινής νυκτός ο Τζιμπρίλ παίρνει το όπλο του και αρχίζει το γλέντι στην γειτονική χώρα με την φανέλα της Λατσιο.Δεν ξέρουμε πως μπορεί να αισθάνονται αυτοί που τον έδιωξαν εμείς όμως πραγματικά κλαίμεΜας έχουν ξενερώσει τελείως σε σημείο που δεν θέλουμε ούτε για διάρκειας να μιλάμε ούτε για το τη γίνεται στην ομάδα.Έφυγε ο Τζιμπρίλ και πήραμε τον Τότσε.Έδεσε η κομπόστα εντάξει μπορεί να βγει το παλικάρι .Όμως για την ώρα δεν μας φτιάχνει ούτε αυτός ούτε τίποτα από όσα έχουμε δει.Η μονή μας ελπίδα είναι ο Φερειρα.Το έχουμε ξανά πει μέσα σε αυτό το χάος που υπάρχει στην ομάδα μας όλοι αυτοί που ασχολούνται αυτή την στιγμή μπορεί και να γίνουν ήρωες στο τέλος της χρονιάς και όλοι εμείς που φωνάζουμε μαλάκες....Όμως έτσι είναι η πουτάνα η ζωή με τα έργα της.Άντε τώρα να πάμε στο Τελ Αβιβ και να αποκλειστούμε από τους απίθανους.Δεν θα έχει τέλος το κλάμα και με όλη την χρονιά μπροστά οποίος πάρει διάρκειας μετά θα πρέπει να είναι και πολύ ήρωας.Να μην το ζαλίζουμε όμως τα μαντάτα δεν είναι και τα καλύτερα αυτή την στιγμή και η ομάδα μας χρειάζεται όλους!!!!



Ο ΚΑΣΤΡΟ ΒΓΑΖΕΙ ΦΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΙΧΟΝ ΚΑΙ Η ΠΑΕ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ

8/08/2011 11:53:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Στην ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι ο Αντρέ Κάστρο θα περιμένει όσο χρειαστεί για να ντυθεί στα "πράσινα". Ο 23χρονος μέσος έχει πει ότι μέχρι την Τετάρτη και το φιλικό της Πορτογαλίας με το Λουξεμβούργο θα έχει ανακοινώσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ οι Ισπανοί παρουσιάζουν τη μετακίνησή του στη Χιχόν σαν τελειωμένη.Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" ισχυρίζονται ότι ο ποδοσφαιριστής τους έχει μεταφέρει την επιθυμία του να περιμένει όσο χρειαστεί, προκειμένου να παίξει στον Παναθηναϊκό και να συνεργαστεί με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και πιστεύουν ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Για να αποκτηθεί, βέβαια, ο Κάστρο θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη να έχει αποχωρήσει κάποιος ποδοσφαιριστής. 



Ο ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ ΦΕΡΝΕΙ ΝΤΟΥΓΚΛΑΟ .ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!

8/08/2011 11:43:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Σήμερα  αναμένεται να τελειώσει η μεταγραφή του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στη Βόλφσμπουργκ. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας, θα συναντηθεί με τους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας και οι πιθανότητες να προκύψει συμφωνία είναι πολλές.Αν τελειώσει η μετακίνηση του Γάλλου αμυντικού στην ομάδα της Μπουντεσλίγκα, τότε οι "πράσινοι" θα βάλουν στο ταμείο τους ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ, αλλα θα απαλλαχθούν παράλληλα και από το "βαρύ" συμβόλαιο" του "Μπουμ". Η επόμενη κίνηση του Παναθηναϊκού θα είναι φυσικά η κάλυψη του κενού που θα δημιουργηθεί στο κέντρο της άμυνας, με πρώτο υποψήφιο τον Ντάγκλας Ντουγκλάο.



O "ΠΡΑΣΙΝΟΣ" ...ΠΡΩΚΤΑΘΛΗΤΗΣ!

8/08/2011 11:31:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
                                              ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑ.....
Προφανώς θα ξεχάσατε την τεσσάρα απο την ...Όντενσε ..
Προφανώς θα ξεχάσατε και τις απόλυτες εμφανίσεις της ομάδας ..

Δεν πάνε και καλά οι πωλήσεις οπότε είπατε να πετάξετε και καμιά εμπορική μαλακία ...και προς Θεού ..δεν θέλετε οι αναγνώστες σας να είναι πρόβατα ,ούτε να τους συμπεριφέρεστε και αναλόγως.

ΥΣ: Μακάρι να φτιάξουμε ομαδάρα ,να παίξει μπαλάρα ,να κάνει μεγάλες νίκες και να πάρει κούπες ...αλλά όταν έχει προηγηθεί το ματς της προηγούμενης Τρίτηες δεν δικαιούστε να βγάζετε τέτοιο πρωτοσέλιδο ...αν σέβεστε την νοημοσύνη των αναγνωστών σας. Λέμε τώρα ..


ΠΗΓΗ:PANATHINAIKOS PRESS



ΛΑΤΣΙΟ -ΑΡΗΣ LIVE 22:00 ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΡΙΛ

8/07/2011 09:30:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Σκεφτήκαμε για να περάσουμε την ώρα μας ευχάριστα να δούμε τον Τζιμπρίλ με την νέα του ομάδα κόντρα στον Αρη ζωντανά.Τα κανάλια 1-2-3 υπάρχουν stream για το παιχνίδι αν το βρούμε και σε ελληνικά θα το ανεβάσουμε άμεσα.
Καλή διασκέδαση σε όλους.



ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΕΡΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

8/05/2011 09:24:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Με την Maccabi Tel Aviv θα τεθεί αντιμέτωπος ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του UEFA Europa League, όπως προέκυψε από την σημερινή κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στην Νιόν.Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της Maccabi στις 18 Αυγούστου, ενώ ο επαναληπτικός του ΟΑΚΑ ορίστηκε για τις 25 του ίδιου μήνα.Για το αποτέλεσμα της κλήρωσης ο προπονητής του Παναθηναϊκού, κ. Φερέιρα, έκανε το ακόλουθο σχόλιο στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Για την Μακάμπι σαν ομάδα τώρα θα αρχίσουμε να συγκεντρώνουμε στοιχεία αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού της και την ποιότητα του ρόστερ της, συνεπώς δεν έχω ακόμη πλήρη εικόνα προκειμένου να τη σχολιάσω αναλυτικά. Ξέρω όμως ότι πέρσι απέκλεισε τον Ολυμπιακό και ότι φέτος, στον προηγούμενο προκριματικό γύρο, προκρίθηκε πετυχαίνοντας ένα πολύ εντυπωσιακό σκορ. Άρα θα είναι σίγουρα ένας δύσκολος αντίπαλος. Εμείς όμως θα είμαστε σίγουρα βελτιωμένοι όταν θα την αντιμετωπίσουμε και θέλουμε πάρα πολύ την πρόκριση γιατί μας προσφέρεται μια δεύτερη ευκαιρία αφενός για να προχωρήσουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αφετέρου για να διορθώσουμε την εικόνα που αφήσαμε στον πρόσφατο αγώνα με αντίπαλο την Οντένσε»



ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

8/05/2011 04:20:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι θα ξεκινήσει το εφετινό πρωτάθλημα της Super League. Η κλήρωση έφερε τον Ολυμπιακό να υποδέχεται μια από τις δυο ομάδες που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Super League, αφού ξεκαθαρίσει το θέμα των εφέσεων των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας, ενώ ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Κέρκυρα. Επίσης, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ την άλλη άγνωστη ομάδα που θα δώσει το «παρών» στη μεγάλη κατηγορία.Η κλήρωση ξεκίνησε με μια ώρα καθυστέρηση, στις 15:00 λόγω των διαπραγματεύσεων για την ολοκλήρωση συμφωνία των ομάδων της Super League με τη Nova για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Τελικά, λίγο πριν την έναρξη της κλήρωσης η Nova απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα όλων των ομάδων της Super League για τα επόμενα τρία χρόνια.



ΣΤΗΝ NOVA ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

8/05/2011 04:11:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Μια νέα, σημαντική, για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου και της τηλεόρασης, συμφωνία, υπογράφηκε σήμερα, 5 Αυγούστου 2011, ανάμεσα στον Όμιλο Εταιρειών Forthnet και τη Superleague. Η συνεργασία των δύο πλευρών για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, αποκτά, πλέον, ολοκληρωμένη μορφή, καθώς περιλαμβάνει όλες τις ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Η νέα συμφωνία έχει χρονική διάρκεια, έως το καλοκαίρι του 2015.Ο Όμιλος Eταιρειών Forthnet συνεχίζοντας τη στρατηγική παροχής premium περιεχομένου, επενδύει σημαντικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με γνώμονα τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς του, εξασφαλίζοντας, ταυτόχρονα, τα συμφέροντα, τόσο των συνδρομητών, όσο και των μετόχων του Ομίλου. Το εθνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, αποτελεί, διεθνώς, τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε συνδρομητικής τηλεοπτικής πλατφόρμας, με αποτέλεσμα η υπογραφή της συμφωνίας ανάμεσα στον Όμιλο Εταιρειών Forthnet και τη SuperLeague να συνιστά επιλογή υψίστης στρατηγικής σημασίας.



Η ΚΛΗΤΩΡΙΔΑ ΜΙΛΗΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

8/05/2011 03:21:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Γλυκόπικρη γεύση άφησε η κλήρωση του Europa League στη Νιόν της Ελβετίας για τις ελληνικές ομάδες. Το δυσκολότερο έργο θα έχει ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος θα υποδεχτεί την Παρί Σεν Ζερμέν στο πρώτο ματς. Τη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός, με την πρώτη αναμέτρηση να είναι εκτός έδρας, ενώ ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει την προσπάθεια για πρόκριση στους ομίλους, απέναντι στην Καρπάτι στην Τούμπα. Ευκολότερο έργο αναμένεται να έχει η ΑΕΚ, καθώς θα αντιμετωπίσει τη Ντιναμό Τιφλίδας, με την πρώτη αναμέτρηση στη Γεωργία.



ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE 14:30

8/05/2011 01:36:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ





ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.....

8/03/2011 07:22:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Σήμερα είναι μέρα για να γράψουμε αλήθειες όσο σκληρές και αν είναι αυτές για κάποιους.Δυστυχώς η ευτυχώς εμείς δεν ζούμε σε όνειρα πλασμένα σε ένα βράδυ κάτω η πάνω σε ένα τραπέζι από κυρίους που έχουν η είχαν λεφτά και πούλησαν το όνομα τους βάζοντας το διπλά σε αυτό του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.Όχι δεν περιμέναμε να αποκλειστούμε από τους Δανούς όμως δεν ήταν και μια φοβερή έκπληξη που δεν περιμέναμε.Η ομάδα ουσιαστικά δεν είναι ούτε μήνα μαζί.Δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που ξέραμε μέχρι τώρα.Όπως και να έχει αυτή είναι η ομάδα μας και αυτή θα στηρίξουμε τώρα που μας έχει ανάγκη όλους.Όποιος μπορεί να πάρει διάρκειας να το κάνει τώρα οποίος μπορεί να σταθεί διπλά τώρα στα δύσκολα να το κάνει χωρίς λόγια χωρίς φανφάρες.Είμαστε σε κομβικό σημείο πλέον.Από την στιγμή που χάθηκαν τα λεφτά του champion league δεν μας ενδιαφέρει ούτε το europa league .Καλύτερα να αποκλειστούμε και να είμαστε μόνο με στόχο την Ελλάδα.Όλα αυτά βεβαία είναι δίκες μας απόψεις και μόνο.Αυτά βλέπουμε αυτά λέμε.Μπορεί αυτή η ομάδα με τον χρόνο να αλλάξει και να γίνει ένα καλύτερο σύνολο όμως σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος για αυτό.Εμείς θα είμαστε εδώ διπλά πίστη στις χάρες και στις λύπες μαζί.Αδέρφια ψηλά το κεφάλι μια μάχη μόνο μπορεί να χάσαμε ο πόλεμος είναι μπροστά μας.Τέλος να πούμε ότι δικός μας άνθρωπος χτες ήταν στο ΟΑΚΑ και μίλησε με τον ΤΖΙΜΠΡΙΛ του οποίου την επιθυμία να μην γράψουμε τίποτα θα την δεχτούμε.Όμως επειδή τον θεωρούμε πλέον δικό μας κομμάτι από σήμερα θα τον έχουμε στους ADMIN του blog .Μέτα από κουβέντα που είχαμε με τον clover εδώ γύρω από τα του μπλοκ να πούμε για κάποιους πονηρούς ότι δεν μας ενδιαφέρει από που είναι ο καθένας.Εμάς μας νοιάζει να είναι μόνο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.!!Ελάτε όλοι κάνουμε κάτι για την ομάδα μας τώρα που μας έχει ανάγκη.Δώστε το παρόν σε αυτό που μας χαρίζει χαρά σε οποίο άθλημα και αν αγωνίζεται.



ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΝΤΕΝΣΕ LIVE 21:45 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

8/01/2011 06:47:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Την ανάρτηση αυτή την κάνουμε βασικά για τα φιλαράκια μας που ζουν στο εξωτερικό και πιθανόν θα ψάχνουν να βρουν stream για να δουν την τρέλα μας.Από φίλο που ασχολείται με τα stream μάθαμε ότι το connx δεν έχει δορυφορική λήψη όποτε δεν θα υπάρχει stream στο δίκτυο.Μονό στην περίπτωση που δώσει την μετάδοση στον ΑΝΤ1satellite θα υπάρχουν stream.Από εκεί και μετά από κάποια άλλα δορυφορικά κανάλια θα υπάρχουν stream όμως δεν θα είναι στα ελληνικά.Αυτά προς ενημέρωση των φίλων και επισκεπτών του μπλοκ .Κάνουμε μια προσπάθεια να έχουμε εικόνα για όλους.Δεν είναι ωραίο να μην βλέπουν κάποιοι την τρέλα μας και να κόβουν βόλτες μέσα έξω στο μπλοκ.Εμείς εδώ από την αρχή για αυτό τον λόγο φτιάξαμε το μπλοκ .Κέδρος δεν έχουμε και οποίος αποσκοπούσε σε κέρδος πήρε δρόμο από το μπλοκ.Όταν θα έρθει η κατάλληλη ώρα θα πούμε για κάποιους συνεργάτες μας που τους διώξαμε γιατί είχαν σκοπό να προβάλουν δικά τους συμφέροντα,Τέλος φτιάξαμε 5 κανάλια ώστε όπως προ είπαμε να μπορούν να δουν όλοι.Όπως και να έχει εμείς θα την κάνουμε την προσπάθεια μας να έχουμε εικόνα από τον αγώνα τις ομάδας μας κόντρα στους Δανούς.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...