ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ STREAM ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ BANNER

ΠΑΟ ΕΙΣΑΙ ΠΡΕΖΑ

ΠΑΟ ΕΙΣΑΙ ΠΡΕΖΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΗ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ.

BLOG FRENDS

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ BLOG ΣΤΟ FACEBOOK

ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΕΡΑΣ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!

Popular Posts Today

GREEN BLOG BANNER

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤO

ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ

ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΑΣ
ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ
PANATHINAIKOS STREAM BLOG

BLOG SPONSOR

ΒΟΥΤΙΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

7/29/2011 01:17:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Καλήμερα σε όλους τους φίλους.
Είμαστε σε φάση που δεν ακούνε τα αφτιά μας και δεν βλέπουν τα μάτια μας.Σκορπισμένοι σε διάφορα σημεία σε όλη την Ελλάδα προσπαθούμε να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε.Όμως έχουμε και την τρέλα για την ομάδα μας να μας τσίμπα που και που για να δούμε τη νέα υπάρχουν.Μέσα σε όλα προσπαθούμε να φτιάξουμε και στο μπλοκ κάποια πράγματα που θα κάνουν σε όλους ποιο ευχάριστη την διαμονή και την πληροφόρηση γύρω από την ομάδα μας.Έτσι βάλαμε μια μπάρα με 5 κανάλια για live streaming ένα για μουσική και ένα με διάφορα link για όλα τα σπορ.Να ευχηθούμε καλές βουτιές σε όλους και να πούμε ότι δεν ξέρουμε ακόμα αν θα δούμε την τρέλα μας την Τρίτη μια που όλοι θέλουν να πάνε μέσα στο γήπεδο.Αν κάτι αλλάξει θα κάνουμε ανάρτηση εδώ στο μπλοκ την Δευτέρα με ότι πληροφορίες θα υπάρχουν.ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!



ΟΝΤΕΝΣΕ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ LIVE 21:00

7/26/2011 08:53:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΤΗ ΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ?ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΙ .ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΑ!!ΤΟ STREAM ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.



ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ... ΖΩΝΤΑΝΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

7/23/2011 01:03:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ





ΤΑ ΚΟΜΜΑΝΤΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ

7/23/2011 12:37:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Η ομάδα που δήλωσε ο Παναθηναϊκός στην UEFA για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.



ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΝΤΕΝΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ

7/23/2011 12:37:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το πρόγραμμα για τον αγώνα της προσεχής Τετάρτης με την Οντένσε στη Δανία."Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει από την Αθήνα την Τρίτη 26/7 και ώρα 10:00 με πτήση charter. H συνέντευξη Τύπου του προπονητή, κ. Ferreira, θα παραχωρηθεί την ίδια μέρα στις 18:30 στο TRE-FOR Park και η προπόνηση του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί στις 19:00 στο ίδιο μέρος, ενώ θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους του Τύπου τα πρώτα 15 λεπτά. Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει από το Οντένσε με πτήση charter, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και αναμένεται στην Αθήνα περίπου στις 04:00 την Πέμπτη 28/7.H συνέντευξη Τύπου του προπονητή των γηπεδούχων, κ. Χένρικ Κλάουσεν θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26/7 στις 17:30 στο TRE-FOR Park. Νωρίτερα, στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο της Οντένσε η προπόνηση της ομάδας, η οποία θα είναι ανοιχτή για τα media.
Όλες οι ώρες που αναγράφονται είναι τοπικές".





6500 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

7/23/2011 12:37:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Πιο έντονη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες ήταν η κινητικότητα στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Παναθηναϊκού την Παρασκευή.Μετά την καταμέτρηση που έγινε το απόγευμα, έγινε γνωστό πως έχουν πουληθεί 6.556 κομμάτια από τα εκδοτήρια σε "Απόστολος Νικολαϊδης" και Ολυμπιακό Στάδιο.Να σημειωθεί πως η Παρασκευή ήταν η πρώτη μέρα ελεύθερης διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας σε όλους τους οπαδούς του «τριφυλλιού», ενώ έχει παραταθεί μέχρι τις 29 Ιουλίου η ανανέωση των παλιών κατόχων.



Ο ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ ΦΕΡΝΕΙ ΜΟΡΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥΓΚΛΑΟ

7/23/2011 12:37:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Oι Ντουγκλάο και Μόρας φέρονται υποψήφιοι για την άμυνα του Παναθηναϊκού στην περίπτωση που αποχωρήσει ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Με τον πρώην στόπερ της Μπολόνια, ο οποίος είναι ελεύθερος έχει γίνει μια πρώτη επαφή ενώ το ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο είναι παλιό που παίρνει όμως νέα τροπή μετα τις πληροφορίες που θέλουν τον παίκτη να κάνει προσφυγή για να φύγει από την Καβάλα. Στο μεταξύ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ετοιμάζει τα πλάνα του για τον αγώνα με την Οντένσε στη Δανία, όπου αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει η περίπτωση ο Καραγκούνης να πάρει θέση βασικού. Σε αυτο το ενδεχόμενο ο Σωτήρης Νίνης θα μεταφερθεί στην δεξιά πλευρά. Ο Φερέιρα ίσως να πάρει στην αποστολή και τον Βίκτορ Βιτόλο, αν και ο Ισπανός δεν είναι απόλυτα έτοιμος, όπω έδειξε στον αγώνα με τον Ατρόμητο.





ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ LIVE 21:00

7/20/2011 07:24:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ .ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΟΠΟΤΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.



ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ?ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ?

7/20/2011 05:48:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Καλήμερα σε όλους τους φίλους .
Φτάσαμε μια εβδομάδα πριν την πρώτη επίσημη υποχρέωση της ομάδας μας στην Ευρώπη και όμως κάποια παιδιά ακόμα αγνοούνται .
Εμείς εδώ στο μπλοκ καθημερινά εδώ και δυο μήνες και κάτι καταγράφουμε ότι νέο υπάρχει στην ομάδα μας.Σήμερα όμως μας έπιασε μια έλλειψή μια τρελά.Που πήγαν αυτά τα καλόπαιδα που μας το έπαιζαν αφεντικά .Που χάθηκαν?Ξέρουν κάτι αυτοί που εμείς δεν ξέρουμε?Μέρες τώρα ακόμα και για τους αδερφούς Γιαννακόπουλους που συνήθως κάτι έγραφαν κάτι έλεγαν ρε αδερφέ έπεσε άχνα .Τίποτα.Μέσα σε όλα έχουμε και τον Δημητράκη(δεν είναι ένας μόνο) να μας τα κάνει τσουρέκια ότι μέχρι της Παναγιάς η ΠΑΕ θα αλλάξει χέρια και νιώθουμε κάτι να μας τραβάει προς την ταράτσα να βγάλουμε της φωνές.ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ



ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ

7/20/2011 04:58:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Οι ιατρικές εξετάσεις των διεθνών ολοκληρώθηκαν, αλλά κατά την επίσκεψη του δεύτερου γκρουπ παικτών της εθνικής ανδρών σε ιδωτικό νοσοκομείο παρουσιάστηκε πρόβλημα με τον Στράτο Περπέρογλου.Στον φόργουορντ του Παναθηναϊκού διαπιστώθηκε πρόβλημα πίσω από το γόνατο και όπως όλα δείχνουν δεν θα αρχίσει αύριο την προετοιμασία της Εθνική Ανδρών στο Καρπενήσι.Οι εξετάσεις του Περπέρογλου θα εκτιμηθούν από τον γιατρό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ο οποίος και θα κρίνει το μέγεθος του προβλήματος και αν εμπνέει ανησυχία σχετικά με τη συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στην περίπτωση του τραυματία Νικ Καλάθη.



ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΕΡΕΙΡΑ ΜΕ ΓΟΝΤΙΚΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

7/20/2011 04:58:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Για το προγραμματισμένο ραντεβού τους θα συναντηθούν  σήμερα τελικά οι Δημήτρης Γόντικας, Γιάννης Σαμαράς και Ζεσουάλδο Φερέιρα.Διοίκηση και τεχνική ηγεσία αναμένονται να συζητήσουν την πορεία της προετοιμασίας αλλά και άλλα σημαντικά θέματα.
Οι τρεις άνδρες αναμένονται να συναντηθούν στα γραφεία της ΠΑΕ ή στην Παιανία (αφού η ομάδα επιστρέφει μετά το διήμερο ρεπό) και θα βάλουν επί τάπητος τα θέματα που αφορούν την πορεία της προετοιμασίας, την ενίσχυση και τις αποχωρήσεις από το "τριφύλλι" αλλά και τα δύο καθοριστικά ματς με τους Δανούς.Εξάλλου, ο Πορτογάλος τεχνικός, Ζεσουάλδο Φερέιρα λογικά θα έχει αποκομίσει αρκετά πράγματα από την παρουσία των παικτών του στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας και θα κάνει τις εισηγήσεις του στην διοίκηση.Ετσι σύντομα θα γνωρίζουμε ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στην Παιανία ενόψει και των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων και ποιοι θα πρέπει να βρουν άλλη ποδοσφαιρική στέγη.Τέλος, τόσο ο Δημήτρης Γόντικας όσο και ο ίδιος ο 65χρονος τεχνικός θα μιλήσουν για την πορεία του μεταγραφικού σχεδιασμού, με δεδομένο πως το "τριφύλλι" έχει αποκτήσει ήδη τους Βιτόλο Τοτσέ  και  τον Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε.
'



ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΨΙΟΝ Ο ΚΟΥΙΝΣΙ!

7/20/2011 04:58:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Οριστικά «πράσινος» είναι ο Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε. Το βράδυ της Τρίτης (19/7) ο Γκανέζος (σ.σ. γεννημένος στην Ολλανδία) ακραίος μέσος και οι μάνατζέρ του τα βρήκαν σε όλα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού με τον ακραίο μεσοπιθετικό να έρχεται στο «τριφύλλι» ως δανεικός από την Αλ Σάντ για έναν χρόνο.Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, υπάρχει οψιόν αγοράς από πλευράς «πράσινων», χωρίς πάντως μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό το ποσό.Σημειώνεται πως Κουίνσι βρέθηκε στην Αθήνα από τα ξημερώματα της Τρίτης στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από την ομάδα του Κατάρ. Όπως και τελικά έγινε.Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί επιλογή του προπονητή του «τριφυλλιού» Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς είχαν συνυπάρξει και πέρυσι στην Μάλαγα.Ο Κουίνσι αποτελέσει τον τρίτο παίκτη που απέκτησε ο Παναθηναϊκός, αυτή την μεταγραφική περίοδο, μετά τους Βίκτορ Βιτόλο και Τοτσέ.Από αύριο (20/7) θα ενσωματωθεί στην ομάδα του «τριφυλλιού» ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις και να γνωρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τους νέους του συμπαίκτες. Φυσικά εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να γίνει και η επίσημη παρουσίασή του.



ΤΟΤΣΕ :ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

7/20/2011 04:58:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Ο Τοτσέ νιώθει πίεση, καθώς πρέπει να αντικαταστήσει τα γκολ του Σισέ, ωστόσο θεωρεί πως είναι μία όμορφη πρόκληση για τον ίδιο. Ο Ισπανός μίλησε στην εφημερίδα "La Verdad de Cartagena" για τη μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό."Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα το να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ, μια ευκαιρία που σίγουρα δεν θα είχα στην Ισπανία. Θα μπορέσω να παλέψω για τίτλους και να ζήσω μια πολύ όμορφη εμπειρία εδώ στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Το όνειρό μου από μικρός ήταν να παίξω σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Επίσης, το γεγονός ότι αποτέλεσα επιλογή του προπονητή, είναι κάτι πολύ θετικό για μένα. Ήδη φαντάζομαι την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στα παιχνίδια στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, το οποίο έχει χωρητικότητα 70.000 θεατών.Περιμένω με ανυπομονησία να αγωνιστώ εκεί, ήδη έχω δει ματς από το ίντερνετ και η κερκίδα είναι εντυπωσιακή. Υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα όλα όσα ακούγονται και γράφονται για την κρίση, αλλά ενημερώθηκα με περισσότερη προσοχή για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα.Στην Ισπανία τα πράγματα δεν είναι πολύ καλύτερα και από την άλλη δεν ξεχνάω ότι εγώ ήρθα στην Ελλάδα για να παίξω ποδόσφαιρο και να απολαύσω την μεγάλη ευκαιρία που μου δόθηκε. Νιώθω την πίεση για όλα όσα πέτυχε ο Σισέ την προηγούμενη διετία, αλλά πρόκειται για μια όμορφη πρόκληση και την αποδέχομαι πλήρως".



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΑΚΕΤΟ ΒΙΤΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΤΣΕ Η ΠΑΕ

7/19/2011 04:05:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Επίσημα ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είναι από το μεσημέρι της Τρίτης ο Βίκτορ Βιτόλο και ο Χοσέ Βέρδου Νίκολας ή αλλιώς Τότσε. Η συμφωνία και με τους δύο ποδοσφαιριστές είναι τριετούς διάρκειας όπως αναφέρει η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Τοτσέ αναφέρει«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τοτσέ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας».Η ανακοίνωση για το Βιτόλο αναφέρει.Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας.



ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΚΟΥΙΝΣΙ (VIDEO)

7/19/2011 08:45:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Στις 2.40 προσγειώθηκε η πτήση του Κουίνσι Οβούσου στην Αθήνα με τον παίκτη να περνά την Τρίτη από ιατρικές εξετάσεις και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να ντύνεται και αυτός στα πράσινα.Εκεί που όλοι τον περίμεναν λίγο μετά τις 11 ο Κουίνσι Οβούσου πάτησε το πόδι του επί ελληνικού εδάφους στις 2.40 π.μ.Ο παίκτης μαζί με τον μανατζέρ του βγήκαν λίγο μετά τις 3 από την αίθουσα των αφίξεων και κατευθείαν πήγε στο ξενοδοχείο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Τριφυλλιού περίμεναν στο αεροδρόμιο οι άνθρωποι του Τριφυλλιού για να τον υποδεχτούν και έφυγε χωρίς να κάνει κάποια δήλωση.Τα "Πράσινα Νέα" ήταν εκεί και σας δίνουν την ευκαιρία να πάρετε μια πρώτη εικόνα από τον Κουίνσι.



ΓΙΑ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΜΙΛΑΝΕ .ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΛΛΑΔΑ

7/19/2011 08:24:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Ο Γιάννης Αμανατίδης έμεινε ελεύθερος από την Άιντραχτ, αρέσει στον ΠΑΟ αλλά δεν είναι εύκολη περίπτωση. Δείτε το γιατί.Η είδηση της ελευθερίας του Γιάννη Αμανατίδη από την Άϊντρχτ δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Παναθηναϊκό ο οποίος δεν θα έλεγε σε καμία περίπτωση "όχι" στον διεθνή Έλληνα επιθετικό.Ο πρώην αρχηγός της γερμανικής ομάδας μπορεί να προσφέρει τόσο ως περιφερειακός στράικερ, αλλά και ως εξτρέμ όπως τον βλέπαμε και επί εποχής Ρεχάγκελ στην Εθνική.
Φυσικά έχει το πλεονέκτημα (στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες των πρασίνων) να είναι πια και ελεύθερος, κάτι που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να καταβληθεί κάποιο ποσό για την απόκτηση του, πέρα από τις ετήσιες απολαβές του.Όπως μάλιστα αναφέρει η εφημερίδα "Πράσινη", είναι πολύ πιθανόν ο Αμανατίδης να είναι ένα από τα θέματα συζήτησης της σημερινής συνάντησης ανάμεσα σε Γόντικα και Φερέιρα.Ωστόσο η περίπτωση του δεν είναι τόσο απλή, καθώς ο Κοζανίτης επιθετικός έχει ένα πολύ καλό όνομα στην Γερμανία και σίγουρα θα υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους της Μπουντσελίγκα καθώς βρίσκεται και σε μια πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία (γεν. 3/12/1981).Σε αυτή την περίπτωση είναι άγνωστο αν θελήσει ο Αμανατίδης να μετακομίσει στην Ελλάδα, την ώρα που από το 1999, όπου και ξεκίνησε την καριέρα του, έχει αγωνιστεί μόνο στην Γερμανία (Στουγάρδη, Γκρόιτερ Φιρ, Καζιερσλάουτερν και Άιντραχτ).



TOCHE-WELCOME TO PANATHINAIKOS (VIDEO)

7/19/2011 05:48:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ




ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

7/19/2011 05:07:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ  ΝΑ ΠΟΥΜΕ  ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ Η ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΜΕ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ...........



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΤΑΜΟΣ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

7/19/2011 04:38:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα κρατούσε το...καλύτερο για το τέλος. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά από δέκα ημέρες παραμονής στο Κιτσμπούχελ, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που ακολούθησαν την αποστολή του Τριφυλλιού στην Αυστρία για κάτι περισσότερο από μιάμισι ώρα και ανέλυσε τα ...πάντα. Ο Πορτογάλος τεχνικός εκφράζει την πίστη του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δηλώνει νικητής, ανοίγει τον φάκελο μεταγραφές, σχολιάζει το ...στοίχημα που ακούει στο όνομα Σωτήρης Νίνης και αναλύει τα πλάνα και τη φιλοσοφία του...

"Μόνο νικητές κοντά μου"  
Ο Παναθηναϊκός έχει αποδυναμωθεί, δεν έχει κάνει μεταγραφές, ενώ ο Ολυμπιακός έχει ενισχυθεί. Υπάρχει κάποιος λόγος να σας κάνει να αισιοδοξείτε για τη νέα σεζόν;



ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ο ΤΟΤΣΕ .ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΙΝΣΙ!

7/19/2011 04:38:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Χόσε Βέρντου Νίκολας ή αλλιώς Τότσε ο δεύτερος στον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός επιθετικός αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» μετά τον Βίκτορ Βιτόλο.Ο 28χρονος επιθετικός έφτασε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Αθήνα και με την ολιγόωρη ξεκούρασή του, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες δεν βγήκαν απολύτων καθαρές. Έτσι, το μεσημέρι, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του κατευθύνθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας του με τον Δημήτρη Γόντικα.Στην κουβέντα που έκαναν οι δύο πλευρές, υπήρξε συμφωνία και έτσι το απόγευμα έπεσαν οι υπογραφές στο τριετές συμβόλαιό του, το οποίο θα αποφέρει στον παίκτη συνολικά 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Για τον πρώτο χρόνο θα πάρει 400.000, ενώ για τα άλλα δύο που θα ακολουθήσουν θα λάβει από 550.000. Η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του, θα γίνει την Τρίτη. Τέλος, μετά τα μεσάνυχτα αναμένεται στη χώρα μας ο Κουίνσι Οβόσου, προκειμένου την Τρίτη να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και έπειτα να υπογράψει και αυτός συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό και να αποτελέσει την τρίτη φετινή "πράσινη" μεταγραφή.



ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ

7/18/2011 06:17:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Σε πετυχημένη  χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών στο φιλικό με τη Σίβασπορ.
Ο διεθνή μεσοεπιθετικός  υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού, του αριστερού του γονάτου, από τον γιατρό της ομάδας του Παναθηναϊκού, Παναγιώτη Κουλουμέντα.Σύμφωνα με το γιατρό όλα πήγαν καλά και η επιστροφή του παίκτη υπολογίζεται για τον Δεκέμβριο.



ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

7/18/2011 06:10:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός μετά από 10 μέρες(8-18 Ιουλίου)στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.Οι πράσινοι έφθασαν με λίγο μετά τις 15:00 με πτήση από το Μόναχο με τους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού να βγαίνουν από την πλαϊνή πόρτα όπου και τους περίμενε το πούλμαν που θα τους μεταφέρει στις εγκαταστάσεις της ομάδας στην Παιανία.Ο μοναδικός που από τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο που σταμάτησε και μίλησε στους δημοσιογράφους που περίμεναν στο «Ελ. Βενιζέλος» ήταν ο νεοφερμένος Βίκτορ Βιτόλο.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προετοιμασία. Πιστεύω ότι πολύ γρήγορα θα είμαι στο επιθυμητό στάδιο, προκειμένου να τεθώ 100% στη διάθεση του προπονητή μου» τόνισε ο αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού.



ΩΡΑ ΓΙΑ ΒΟΥΤΙΕΣ

7/18/2011 03:47:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΓΚΕΣ .ΩΡΑ ΓΙΑ ΒΟΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ .ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΕΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ .ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΜΑΣ.ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.



ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ

7/18/2011 03:47:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Μέτα το σοκ του τραυματισμού του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και όλα όσα έγιναν ο πρώτος που βγήκε να κάνει ευχές για γρήγορη επάνοδο ήταν ο Σωτήρης Νινης.Στο ΤWITTER συγκεκριμένα άφησε ένα μήνυμα με ευχές .Το μήνυμα του Σωτήρη ήταν: 
Εύχομαι στον Λάζαρο να γυρίσει πιο δυνατός .....περαστικά του ....!Έκτος από την ευχή που κάνει ο Σωτήρης το μήνυμα δείχνει της σχέσεις και το κάλο κλίμα που υπάρχει μέσα στην ομάδα .Και δικιά μας ευχή είναι να γυρίζει ο Λάζαρος δυνατός .



ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟΤΣΕ ΚΑΙ ΚΟΥΙΝΣΙ

7/18/2011 03:47:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Στην Αθήνα βρίσκεται ο Τοτσέ, προκειμένου να "τελειώσει" τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός επιθετικός αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους "πράσινους". Αν όλα πάνε κατ' ευχήν, ο 28χρονος θα ξεκινήσει προπονήσεις από την Τρίτη και σε διάστημα δύο εβδομάδων αναμένεται να φτάσει στο ίδιο επίπεδο με τους νέους του συμμπαίκτες.Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πιστεύει πολύ στον ποδοσφαιριστή και είναι αυτός που έχει εισηγηθεί την απόκτησή του. Ο Πορτογάλος προορίζει τον Τοτσέ για τον βασικό επιθετικό του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν, με τον Κουίνσι Οβούσου να τον... βοηθάει από τη δεξιά πτέρυγα.Ο Γκανέζος εξτρέμ αναμένεται να αφιχθεί επίσης σήμερα στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και να ακολουθήσει την ίδια διαδικασία πριν βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που θα του προτείνουν οι άνθρωποι του "τριφυλλιού".



ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΜΟΣ ΜΕΣΟ TWITTER ΓΙΑ ΝΤΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ

7/18/2011 03:47:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Η επικοινωνία του Ντρου Νίκολας μέσω του twitter είχε και συνέχεια σήμερα, με τον Αμερικανό πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού και νυν της Αρμάνι να απευθύνεται στον κόσμο του «τριφυλλιού» πια.Ο παίκτης ήθελε να τους αποχαιρετήσει και να τους ευχαριστήσει για την ηλεκτρονική επικοινωνία που είχαν μαζί του. «Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους για τα μηνύματά τους. Κάθε ένα από αυτά διαβάστηκε και έχει εκτιμηθεί», ήταν τα λόγια που έγραψε ο 30χρονος παίκτης στο twitter, όπου στο προφίλ του εμφανίζεται ακόμη με την πράσινη φανέλα.



ΣΤΑΛΕ ΣΟΛΜΠΑΚΕΝ:Είναι το φαβορί αλλά όχι τόσο μεγάλο".

7/18/2011 01:14:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Τέλος, ο τεχνικός της Κολονίας, Σολμπάκεν μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τους πράσινους μίλησε στους απεσταλμένους του Τύπου για την Οντένσε την οποία φυσικά και γνωρίζει πάρα πολύ καλά, από την θητεία του στο δανέζικο πρωτάθλημα και την Κοπεγχάγη. Αρχικά ο νεαρός προπονητής είπε: "Είναι νωρίς για να πω πόσο καλός είναι ο Παναθηναϊκός και να τον συγκρίνω με πέρυσι αλλά σήμερα πήγε καλά".Παίξατε πέρυσι με τον Παναθηναϊκό, τον είδατε διαφορετικό; "Είναι δύσκολο να πω κάτι τέτοιο, αλλά μου άφησε καλές εντυπώσεις και νομίζω πως θα είναι έτοιμος για τις υποχρεώσεις του".Ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε με την Οντένσε, ένα σχόλιο για μια ομάδα που ξέρετε καλά; "Η Οντένσε δεν είναι τόσο δυνατή όσο η Κοπεγχάγη αλλά έχει καλά χαρακτηριστικά".Θεωρείται πως ο Παναθηναϊκός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί; "Είναι το φαβορί αλλά όχι τόσο μεγάλο".



Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

7/18/2011 01:14:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Μετά την ολοκλήρωση και του φιλικού κόντρα στην Κολονία, ο Κώστας Κατσουράνης επανέλαβε την αισιοδοξία του εν όψει της νέας σεζόν, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου.
Κώστα βλέπουμε τη προετοιμασία να είναι πιο χαλαρή από άλλες χρονιές. Εσύ που τη ζεις καθημερινά τι έχεις να πεις;
"Έχουμε έναν στόχο και δουλεύουμε πάνω σε αυτόν. Πρέπει να περάσουμε την Οντένεσ που είναι ο πρώτος μας αντίπαλος ώστε να είμαστε σίγουρα στους ομίλους του Europa League. Είναι ο πιο εφικτός στόχος της σεζόν. Δουλεύουμε  πρώτα για αυτό και μετά βλέπουμε. Η δουλειά που γίνεται μας δίνει τις βάσεις ώστε να περάσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια και μετά βλέπουμε. Και μετά θέλουμε να τα δώσουμε όλα για να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ".



ΓΙΟΣΟΥ ΣΑΡΙΕΓΚΙ :ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

7/18/2011 01:14:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Ο Γιόσου Σαριέγκι χαρακτήρισε δύσκολη αντίπαλο την Οντένσε, αναφερόμενος στην αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ: "Δεν ξέρουμε κάτι. Τώρα όλες οι χώρες έχουν δυνατές ομάδες. Είναι σε αυτή τη φάση γιατί το δικαιούται και θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Πέρυσι παίξαμε με τη Κοπεγχάγη και μας νίκησε εύκολα δύο φορές αλλά είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να παίξουμε όπως μπορούμε για να περάσουμε".
"Κάναμε καλή δουλειά σε αυτό το στάδιο, παίξαμε τέσσερα παιχνίδια, παίξαμε σοβαρά, δουλέψαμε σκληρά και ήταν ένα θετικό στάδιο για εμάς. Τώρα γυρνάμε στην Αθήνα όπου έχουμε ένα δύσκολο ματς με τον Ατρόμητο, το τελευταίο πριν την Οντένσε και θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τα δυνατά μας", ήταν τα λόγια του Σαριέγκι, ο οποίος από φέτος θα είναι ο πρώτος αρχηγός του «τριφυλλιού».



ΝΩΡΙΤΕΡΑ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

7/18/2011 01:14:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Μία ημέρα νωρίτερα από την υπόλοιπη αποστολή επιστρέφει στην Αθήνα ο μεγάλος άτυχος της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Οι «πράσινοι», μετά το τέλος του φιλικού με την Κολονία, αναχώρησαν για το Κιτσμπούελ για την τελευταία διανυκτέρευσή τους εκεί, πριν επιστρέψουν την Δευτέρα και ο 25χρονος μεσοεπιθετικός για το Μόναχο, προκειμένου να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο που θα τον έφερνε πίσω στην Αθήνα.Ο Λάζαρος θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις προκειμένου το συντομότερο δυνατό να του γίνει η απαιτούμενη χειρουργική επέμβαση, μετά τον ρήξη χιαστών που υπέστη και να ξεκινήσει να μετράει αντίστροφα το χρόνο για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.



ΧΕΝΡΙΚ ΚΛΑΟΥΣΕΝ :ΦΑΒΟΡΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

7/17/2011 06:54:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Τον αγώνα με την Κολωνία παρακολούθησε και ο προπονητής της Οντένσε προκειμένου να σχηματίσει προσωπική άποψη για τον Παναθηναϊκό.Ο Χένρικ Κλάουσεν μιλώντας στην κάμερα της ΝΟVA χαρακτήρισε φαβορί τον Παναθηναϊκό στις μεταξύ τους αναμετρήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά:"Ο Παναθηναϊκός είναι μια δυνατή ομάδα και όσο τον έχω παρακολουθήσει δεν έχω καταφέρει να διαπιστώσω αδυναμίες στο παιχνίδι του. Επειδή τον είχα δει μόνο στα δυο ματς με την Κοπεγχάγη πέρσι ηρθα σήμερα εδώ για να διαμορφώσω μια καλύτερη εικόνα για την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ όμως καθοριστικό ρόλο πιστεύω ότι θα παίξει το πρώτο ματς στην Δανία γιατί πιστεύω ότι μέσα στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας θα μας περιμένει δύσκολη αποστολή σε καυτή ατμόσφαιρα. Εάν προλάβω θα μιλήσω με το Σολ Μπάκε που πέρσι κέρδισε δυο φορες τον Παναθηναϊκό με την Κοπεγχάγη"



ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ ΣΤΗΝ NOVA

7/17/2011 06:54:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Στις αναμετρήσεις με την Οντένσε έχει στραφεί ήδη η προσοχή των «πράσινων», σύμφωνα με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος αμυντικός τόνισε στην κάμερα της NOVA πως έγινε πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία του Κιτσμπούελ και συμπλήρωσε πως οι «πράσινοι» θα είναι έτοιμοι για τις αναμετρήσεις με τους Δανούς.Χαρακτηριστικά, ο Μπουμσόνγκ δήλωσε: «Το σημαντικό δεν είναι η νίκη. Ξοδέψαμε δέκα ημέρες εδώ και προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι για τα ματς με την Οντένσε. Είμαστε ικανοποιημένοι με την προετοιμασία που έχουμε κάνει εδώ. Είμαι χαρούμενος με το κλίμα στις τάξεις της ομάδας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να δυναμώσουν ως σύνολο και να παλέψουμε ώστε να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα. Την περσινή σεζόν δεν ήταν καλά τα πράγματα και εφέτος θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι σημαντικό για την ομάδα και θέλουμε να περάσουμε στους ομίλους. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε, γιατί όλοι θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον και αν θα παραμείνω στον Παναθηναϊκό. Έχουν ακουστεί πολλά, αλλά αν μείνω στον Παναθηναϊκό θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».



ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙΡΑ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ

7/17/2011 06:53:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Αρκετά πράγματα δοκίμασε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην ήττα 2-1 του Παναθηναϊκού από την Κολωνία. Οι Γερμανοί πήραν τη νίκη με τα γκολ των Ποντόλσκι (16') και Πετσόνι (81'), με τον Λέτο να ισοφαρίζει προσωρινά στο 20' με εκτέλεση πέναλτι. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν χρησιμοποίησε τη βασική ενδεκάδα, θέλοντας να μπερδέψει τον προπονητή της Οντένσε, Χένρικ Κλάουσεν, ο οποίος έδωσε το «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου. Καλός στο δεύτερο μισό του πρώτου μέρους ο Παναθηναϊκός, προβλημάτισε στο υπόλοιπο του αγώνα. Αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από τους «πράσινους».Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την αναμέτρηση με 4-3-3 και τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια. Οι Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι ήταν οι δυο κεντρικοί αμυντικοί, με τους Βύντρα και Σπυρόπουλος να αγωνίζονται στα άκρα της άμυνας. Ο Μπιάρσμιρ ήταν ο αμυντικός μέσος, με τους Νίνη και Κατουράνη να αγωνίζονται μπροστά του. Ο Λέτο ξεκίνησε στα αριστερά, ο Μαρίνος στα δεξιά και ο Κλέιτον στην κορυφή της επίθεσης.Ο Παναθηναϊκός μπήκε νωθρά στην αναμέτρηση και έδωσε το δικαίωμα στους Γερμανούς να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να μεταφέρουν το παιχνίδι έξω από τη μεγάλη περιοχή του Τζόρβα.



TΖΟΥΝΤ ΣΙΣΕ:ΗΤΑΝ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΙΑΧΕΣ ΠΙΘΗΚΩΝ

7/17/2011 06:53:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Για ρατσιστική συμπεριφορά ορισμένων οπαδών έκανε λόγο η Τζουντ Σισέ. Η σύζυγος του Τζιμπρίλ Σισέ τόνισε πως δεν έδινε το «παρών» σε εκτός έδρας αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού, καθώς δεν ήθελε να βλέπει τους αντίπαλους οπαδούς να βρίζουν τον άντρα της.Χαρακτηριστικά, η Τζουντ Σισέ τόνισε σε ουαλική εφημερίδα: «Ήταν λυπηρό να ακούς ιαχές πιθήκων και να βλέπεις να πετάνε φουσκωτές μπανάνες στο γήπεδο σε κάποια εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτό περιόρισε εμένα και τα παιδιά στο σπίτι στα περισσότερα εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού. Υποθέτω πως αυτό γίνεται εδώ και δεκαετίας, αλλά με πειράζει όταν βλέπω τέτοια συμπεριφορά απέναντι στην οικογένειά μου».Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Μπορώ να πω ότι έχοντας δει το ποδόσφαιρο στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, η Ελλάδα έχει την πιο τεταμένη ατμόσφαιρα στα γήπεδά της. Αφήνοντας στην άκρη το θέμα του ρατσισμού, το βρίσκω πολύ άσχημο όταν οι φίλαθλοι μπορούν να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο. Μπορείτε να φανταστείτε χιλιάδες οπαδούς να μπαίνουν στο γήπεδο και να τρέχουν κατά πάνω σου ή κατά πάνω του συζύγου σου».



Παναθηναϊκός - 1. FC Kol(16:00) LIVE

7/17/2011 07:01:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Το τελευταίο φιλικό της ομάδας μας στην Αυστρία θα δούμε ζωντανά εδώ στο panathinaikos stream blog.Καλεσμένοι όλοι οι φίλοι της ομάδας μας να δούμε την αρρώστεια μας.Το παιχνίδι έχει ώρα ενάρξεις 16:00.ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.



ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟΥΣ

7/17/2011 07:01:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Το τελευταίο του φιλικό επί Αυστριακού εδάφους δίνει την Κυριακή (16:00 ώρα Ελλάδος, ζωντανά στο Novasports2) ο Παναθηναϊκός. Αναμφίβολα πρόκειται για το πιο δυνατό τεστ των «πράσινων» στη διάρκεια της προετοιμασίας τους στο εξωτερικό καθώς απέναντί τους θα βρεθεί η γερμανική Κολονία, προπονητής της οποίας είναι ο Σολμπάκεν που πέρσι βρέθηκε στο δρόμο του «τριφυλλιού» στο Τσάμπιονς Λιγκ, όντας τεχνικός της Κοπεγχάγης. Στη γερμανική ομάδα αγωνίζεται ο Πολωνός Πέτσκο, που τόσο στην περσινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο όσο και την χειμερινή, είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό και είχε βρεθεί πολύ κοντά στο να φορέσει την «πράσινη» φανέλα. Απέναντι στην Κολονία, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να δώσει περισσότερο χρόνο στους βασικούς, προκειμένου η ομάδα να μπαίνει σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς, εν όψει των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Φυσικά δεν θα αγωνιστεί ο ανέτοιμος Βιτόλο όπως επίσης και ο άτυχος της προετοιμασίας, Χριστοδουλόπουλος ενώ κανονικά στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού αναμένεται να βρεθεί αυτή τη φορά ο Καντέ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε. Στο Ροζενχάιμ, όπου θα διεξαχθεί το κυριακάτικο φιλικό αναμένεται να δώσουν το «παρών» και αρκετοί Έλληνες ομογενείς, περισσότεροι από τις προηγούμενες φορές καθώς η περιοχή απέχει λίγα μόλις χιλιόμετρα από το Μόναχο.



Ο ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΛΕΤΟ ΜΙΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ

7/17/2011 07:01:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Ο Σεμπάστιαν Λέτο στη συνέντευξη που παραχώρησε στους εκπροσώπους του Τύπου, αρκετές φορές χρησιμοποίησε τη λέξη ομάδα. Ο Αργεντινός τόνισε πως θέλει να παραμείνει στους "πράσινους", ενώ εξήγησε τι σημαίνει για τον ίδιο το περιβραχιόνιο του αρχηγού που θα φοράει.
  Ο Λάζαρος θα μείνει για αρκετούς μήνες εκτός δράσης.

"Ναι, είναι πολύ άσχημο. Έχουμε στεναχωρηθεί όλοι μας, γιατί είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής και πολύ καλό παιδί. Εύχομαι να αποθεραπευτεί σύντομα και να γυρίσει δυνατός".

Ποιες είναι οι μέχρι τώρα εντυπώσεις σου από την προετοιμασία;

"Όπως κάθε χρόνο, αυτή είναι μία δύσκολη περίοδος. Κάθε ποδοσφαιριστής χρειάζεται τον χρόνο του για να προετοιμαστεί. Παίζουμε φιλικά, κάνουμε καλή δουλειά, την Κυριακή έχουμε άλλο ένα με δύσκολο αντίπαλο και είναι ευκαιρία να δούμε εάν έχουμε βελτιωθεί και να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών".



ΧΟΣΕ ΚΑΡΛΟΣ ΓΚΟΝΣΑΛΒΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ Η ΖΕΚΟ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ

7/17/2011 07:01:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει στο... μάτι τον Χοσέ Κάρλος Γκονσάλβες Ροντρίγκεζ ή Ζεκά όπως είναι το παρατσούκλι του, ο οποίος πληροί όλες τις προϋποθέσεις που θέλει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Πρόκειται για «8άρι» που έχει τα χαρακτηριστικά που ζητάει ο Πορτογάλος προπονητής και στα συν του είναι το γεγονός οι μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση και στα πλάγια, κάτι που θεωρείται αναγκαίο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.Ο 22χρονος μέσος της Βιτόρια Σετουμπάλ είχε προταθεί στον Παναθηναϊκό και όταν ο Φερέιρα ενημερώθηκε σχετικά από τους ανθρώπους της διοίκησης, άναψε το... πράσινο φως προκειμένου να προχωρήσουν την υπόθεση, κάτι που επιβεβαιώνουν και επισήμως οι άνθρωποι του «τριφυλλιού». Άλλωστε προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με τους «πράσινους» της Πορτογαλίας, έχοντας συνολικά 25 συμμετοχές.Από κει και πέρα, λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές των Οβόσου και Τότσε, με τον τελευταίο μάλιστα να έχει αρνηθεί πρόταση της ισπανικής Χέρκουλες και να οδεύει προς Παιανία.



ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΟΝΤΕΝΣΕ .ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ?

7/16/2011 08:04:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Σήμερα ξεκίνησε την πρωτάθλημα Δανίας με τον αντίπαλο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ΟΝΤΕΝΣΕ να παίζει κόντρα στην ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ εντός έδρας.Με σύστημα 4-3-2-1 και κάτι τρύπες στην άμυνα σαν ελβετικού τυριού δεν μας γέμισε το μάτι.Προηγήθηκε στο 12' με ένα να το πούμε τυχαίο γκολ και διπλασίασε τα τέρματα της στο δεύτερο ημίχρονο στο  57' με τον ίδιο σκόρερ (ΑNDREASEN).Ένας κάλος ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν χάνει από αυτή την ομάδα ούτε μέσα στην Δανία.Δεν θέλουμε να πούμε πολλά όμως δεν μας γέμισε το μάτι ούτε μας έδειξε κάτι που να μας φοβίσει  κόντρα σε μια μέτρια ομάδα.



ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

7/16/2011 05:09:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Τη Δευτέρα θα χειρουργηθεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και όπως ανακοίνωσε η «πράσινη» ΠΑΕ, η επέμβαση θα γίνει από τον γιατρό, Παναγιώτη Κουλουμέντα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου του αριστερού γόνατος. Την Δευτέρα 18 Ιουλίου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση πλαστικής πρόσθιου χιαστού, από τον γιατρό της ομάδας κ. Παναγιώτη Κουλουμέντα. Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ. Στη σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας».



ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΤΟΤΣΕ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ

7/16/2011 05:08:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τοτσέ, όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «As» τονίζει πως ο έμπειρος επιθετικός ήρθε σε συμφωνία με τους «πράσινους» για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, έναντι 1,5 εκατομμύριων ευρώ. Συγκεκριμένα, ο παίκτης θα εισπράξει ανά χρόνο συμβολαίου, 350, 500 και 550 χιλιάδες ευρώ.Παράλληλα, άλλα δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου κάνουν λόγο για επικείμενη συμφωνία του Τοτσέ με την Ρασίνγκ Σανταντέρ, έναντι 400 χιλιάδων ευρώ τον χρόνο. Ο Παναθηναϊκός δεν επιβεβαιώνει μέχρι στιγμής καμία συμφωνία με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, παρότι βρίσκεται στη μετεγγραφική του λίστα.



ΧΩΡΙΣ ΒΙΤΟΛΟ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ

7/16/2011 05:08:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Δε θα δώσει το «παρών» στην πρώτη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Οντένσε, ο Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός μέσος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και το ιατρικό επιτελείο των «πράσινων» έκρινε σωστό να μην ρισκάρει κάποια υποτροπή στον τραυματισμό του. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ενημερώθηκε άμεσα και πλέον καταστρώνει τα πλάνα του για την πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων, χωρίς τον Ισπανό ποδοσφαιριστή.Ο Βιτόλο θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς των δυο ομάδων, η οποία θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Αν έως τότε δεν έχει σημειωθεί πρόοδος στην αποθεραπεία του, τότε θα μείνει εκτός και από αυτή την αναμέτρηση.



ΗΜΕΡΑ ΧΑΛΩΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

7/16/2011 05:08:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Χαλαρή ήταν η προπόνηση του Σαββάτου για τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος αφιερώθηκε σε ασκήσεις φυσικής κατάσταση, οι οποίοι περιελάμβαναν τρέξιμο και αρκετούς κοιλιακούς. Μετά το τέλος της προπόνησης, αρκετοί παίκτες του Παναθηναϊκού πήγαν στο ρυάκι που βρίσκεται κοντά στο προπονητικό κέντρο και έκαναν λίγες βουτιές για να χαλαρώσουν.Το απόγευμα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει δώσει ρεπό στους «πράσινους», καθώς ακολουθεί το μεσημέρι της Κυριακής, η τελευταία φιλική αναμέτρηση του «τριφυλλιού» με την Κολωνία. Στην συνέχεια, οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν στην Ελλάδα και θα συνεχίσουν στην Παιανία την προετοιμασία τους για τις αναμετρήσεις με την Οντένσε.



ΑΧ...ΤΗ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

7/16/2011 04:57:00 π.μ.
2 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Αχ... τη είδαν τα πράσινα ματάκια μας χτες στο φιλικό με Τούρκουςςς.Ζημιά πάθαμε χτες μια που ο νέος Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια να στερείται παίκτες, όπως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός προοριζόταν από τον Ζεσουάλντο Φερέιρα ως βασικός και το μόνο που δεν ήθελε ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν να χάσει, τώρα που πλησιάζουν τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έναν σημαντικό του παίκτη. Η ατυχία όμως χτύπησε το «τριφύλλι» και δεύτερο σερί καλοκαίρι τον Χριστοδουλόπουλο. Ρήξη πρόσθιου χιαστού, πέντε μήνες έξω η διάγνωση. Καλά Χριστούγεννα, δηλαδή. Και το χειρότερο, με την Οντένσε να περιμένει στην έδρα της σε δέκα μέρες, είναι ότι χτύπησε ένας παίκτης στη θέση του οποίου αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πολλές λύσεις. Ο Μαρίνος παίζει δεξί χαφ, αλλά δεν είναι εξτρέμ. Δεν είναι ο παίκτης που πατάει συχνά περιοχή κι έχει το γκολ. Ούτε το μακρινό σουτ και τις εκτελέσεις στημένων του Λάζαρου διαθέτει.



Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ

7/16/2011 04:57:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Λίγη ώρα αφότου έμαθαν τον αντίπαλο τους στον γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ζεσουάδο Φερέιρα και οι συνεργάτες άρχισαν να συλλέγουν πληροφορίες για την Οντένσε, έτσι ώστε να παρουσιαστούν όσο γίνεται πιο έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο στις 26/7 (ο επαναληπτικός στις 2/8 στο ΟΑΚΑ)Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να γνωρίζει όσο περισσότερα γίνεται για τη δανέζικη ομάδα, γι αυτό και ξεκίνησε αμέσως την κατασκοπία, ενώ άνθρωπος των "πρασίνων" θα βρίσκεται το Σάββατο στο γήπεδο της Οντένσε στις 18:00 για να δει από κοντά το πρώτο παιχνίδι της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα. Η Οντένσε θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα την Νόρτζελαντ.Ωστόσο το ίδιο θα κάνουν και οι Δανοί, καθώς συνεργάτης του Χένρικ Κλάουσεν θα βρεθεί τόσο στην Αυστρία για να παρακολουθήσει από κοντά το φιλικό των "πρασίνων" την Κυριακή κόντρα στην Κολωνία, ενώ θα έρθει και στο Περιστέρι για να δει και τον αγώνα του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό.



ΑΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ .ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

7/16/2011 04:57:00 π.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Πολύ άτυχος στάθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ο οποίος υπέστη ο ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει τουλάχιστον 5 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγω για κάκωση συνδέσμων, ωστόσο τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας προκάλεσαν σοκ στις τάξεις των «πράσινων» καθώς ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα αναγκαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου 4 με 5 μήνες.Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τραυματίστηκε στο 24ο λεπτό του σημερινού φιλικού με την τουρκική Σίβασπορ και πλέον θα επιστρέψει στα γήπεδα τέλος του 2011 με αρχές του 2012.



ΦΑΝΕΡΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΕ ΟΛΑ

7/15/2011 09:23:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Φανερά κουρασμένος και με αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας, παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό με την Σίβασπορ. Οι «πράσινοι» αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0 με την τουρκική ομάδα, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των «πράσινων», εν όψει των αναμετρήσεων με την Οντένσε για τα προκριματικά του Champions League. Κάκωση συνδέσμων στο αριστερό γόνατο, η πρώτη διάγνωση για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Δυο δοκάρια για τους «πράσινους» με τους Πετρόπουλο στο 36' και Καραγκούνη στο 67'. Καλύτερη η Σίβασπορ στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, είχε περισσότερες ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία και φάνηκε πιο έτοιμη εν όψει της νέας σεζόν. Καλή εμφάνιση από τους Τζόρβα και Κοτσόλη.



ΦΕΡΕΙΡΑ :ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΝΤΕΝΣΕ

7/15/2011 08:56:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Αισιόδοξος εν όψει των αναμετρήσεων με την Οντένσε εμφανίστηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως οι «πράσινοι» θα είναι έτοιμοι για τις αναμετρήσεις με του Δανούς, ενώ τόνισε πως η προσεχής αντίπαλος των «πράσινων» θα είναι δύσκολος αντίπαλος.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε : «Η Οντένσε είναι μια ομάδα για τη οποία δεν έχουν εικόνα. Πρόκειται για μια δανέζικη ομάδα η οποία θα έχει αρκετά σκανδιναβικά χαρακτηριστικά. Σίγουρα, θα είναι δεμένη και πιο έτοιμη από εμάς. Εμείς θα προετοιμαστούμε και ελπίζουμε να μην έχουν προβλήματα, όπως σήμερα με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Εμείς θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση και θα είμαστε έτοιμοι για το ματς με τους Δανούς. Στόχος μας είναι να μπούμε στους ομίλους του Champions League».



Η ΟΝΤΕΝΣΕ ΚΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

7/15/2011 08:56:00 μ.μ.
0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Η Οντένσε  είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι "πράσινοι" θα βρουν στο δρόμο τους την ομάδα της Δανίας, την οποία θα υποδεχθεί στο γήπεδο του στον επαναληπτικό που θα γίνει στις 2/3 Αυγούστου. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 26/27 Ιουλίου.
Δεν είναι η καλύτερη κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν είναι και η χειρότερη, καθώς απέφυγε τη Ρουμπίν Καζάν. Κέφια είχε η κληρωτίδα και για το ΑΠΟΕΛ, καθώς η πρωταθλήτρια Κύπρου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Μπρατισλάβα-Κοστάν.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...